Tak na początek wiem że temat stary i nie używany ale aż mnie paluszki świerzbią żeby coś jeszcze dopisać

Autko mam od bardzo niedawna bo od 2 albo 3 tygodni

nie jeździłam praktycznie od zdania prawka - miałam okazje się przejechać na krótkiej trasie całe 3 razy i okropnie mi się jechało.
Agatta napisał(a):Ja jeździłem pół roku po zdaniu z taką nakleją i nikt mi nie utrudniał życia na drodze. Wręcz przeciwnie, spotykałem się uprzejmością innych kierowców. Co do trąbienia to mogę Cię zapewnić że będziesz je miała jak Ci zgaśnie samochód na skrzyżowaniu i pojawią się problemy z ruszeniem To że zdałaś za I-szym razem nie oznacza, że jesteś mistrzem kierownicy. Po 2-3 miesiącach bez jazd większości zapomnisz i zacznie się Twój horror na drodze.
Minęło ok półtora roku, wsiadłam do auta na jazdę próbną, bałam się okropnie ale okazało się że nie zapomniałam jak się jeździ (no parkowanie to tragedia ale auto sporo większe od kursowego

) więc to bzdura
Jasne zgasło mi kilka razy na światłach przez to że nie zmieniłam biegu, tak trąbili na mnie kilka razy
Dzisiaj przez przypadek natknęłam się na listki w sklepie szukając wycieraczek

No to wzięłam, przykleiłam tylko ten na tył bo z przodu nikt na mnie nie trąbi

Jeszcze nie wiem czy inni będą milsi czy nie bo jechałam z liściem tylko ze sklepu do domu, to się jeszcze okaże