Najwspanialsza stylistyka.

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Najwspanialsza stylistyka.

Postprzez szymon1977 » piątek 22 listopada 2013, 02:16

Od dłuższego czasu chciałem założyć taki wątek. Ale miałem bardzo duży problem z wyborem czegoś fascynującego na początek.

Proszę o powstrzymanie się od zbędnych komentarzy. Gusta jak wiadomo nie podlegają dyskusji. Jeżeli komuś się coś tak bardzo nie podoba, że już koniecznie musi napisać, to niech napisze po prostu "nie podoba mi się" i tyle.

Proszę powstrzymać emocje i postarać się dodawać po jednej sztuce :-)
Ostatnio zmieniony piątek 22 listopada 2013, 02:28 przez szymon1977, łącznie zmieniany 2 razy
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Re: NAjwspanialsza stylistyka.

Postprzez szymon1977 » piątek 22 listopada 2013, 02:21

Na początek Alfa Romeo Giulietta w rzadko spotykanej wersji SZ Berlinetta. Co mnie w niej urzeka? Wspaniałe proporcje, brak zbędnych udziwnień stylistycznych (totalne przeciwieństwo dzisiejszych samochodów, które wybajerowane są tylko po to aby były wybajerowane) i optyczna lekkość sylwetki. Koniecznie musi być z tymi śmiesznymi alu-stolówkami, które idealnie wypełniają błotniki.

A oto i ona... panie i panowie: Alfa Romeo Giulietta SZ Berlinetta!

Obrazek

A tutaj link do aukcji Bohnams, z której pochodzi zdjęcie.

A z jej wnętrza to bracia Pudzianowscy by mnie siłą nie wyciągnęli.
-----
Czekam na wasze propozycje!
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Re: Najwspanialsza stylistyka.

Postprzez rusel » niedziela 24 listopada 2013, 21:00

nie wszystkie klasyki mialy logiczną i smuklą linię, mnie osobiwsice się nie podoba, najladniejsza linię uzyskala moim zdaniem alfa competizione (500sztuk)
rusel

Postprzez Cagatey01 » wtorek 23 grudnia 2014, 09:44

Dostanie mandat 500 zł za brak uprawnień i zakaz dalszej jazdy. Musi też znaleźć osobę, której policja przekaże pojazd bo inaczej zostanie odstawiony na policyjny parking.

We are the pioneers in providing SY0-401 dumps dumps and Testking tutorials with thomasaquinas.edu exam pass guarantee. Download our latest testking ccie sckans questions to pass real exam of mcitp training in www.muih.edu
Ostatnio zmieniony poniedziałek 05 stycznia 2015, 13:33 przez Cagatey01, łącznie zmieniany 1 raz
Cagatey01

Postprzez Makabra » wtorek 23 grudnia 2014, 10:40

Cagatey01 napisał(a):Dostanie mandat 500 zł za brak uprawnień i zakaz dalszej jazdy. Musi też znaleźć osobę, której policja przekaże pojazd bo inaczej zostanie odstawiony na policyjny parking.

Nie podoba mi sie :-P
Makabra

Powrót do Luźna gadka