przez scorpio44 » środa 22 lutego 2006, 00:19
Jedyne, co było robione z tymi zdjęciami od czasu powstania nowej galerii, to zostały po jakimś czasie przeniesione na inny serwer. Ale nikt tych plików nie modyfikował. Mnie to się wydawało, że one od początku były takie duże, ale skoro twierdzicie że nie, to może specjalista Silent spróbuje nam wytłumaczyć, jakim cudem te fotki same się powiększyły? :D Normalnie czary z mleka.
Ja odpowiedź na to mam taką: Wy (Ella i Miros), mówiąc że zdjęcia były mniejsze, macie na myśli te 10 z Warszawy i 10 z Elbląga, które były bezpośrednio wstawione na forum. One były specjalnie w tym celu zmniejszane. A odkąd pojawiła się nowa galeria, to wszystkie zdjęcia były duże, tylko pewnie nawet tam nie zaglądaliście i nie zwróciliście uwagi. To jest jedyna rozsądna odpowiedź, która przychodzi mi do głowy. ;)
Za jakiś czas zajmę się galerią, tym bardziej że koleżanka Cappricio wymyśliła nową jej formułę. ;) Tak że coś pomyślimy.
PS: Odpisuję dopiero teraz, bo jakimś cudem nasze kochane superdziałające forum musiało mi nie pokazać, że są nowe posty w tym topicu. ;) I dopiero teraz to przeczytałem.