Zlocik 2005 :)

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Zlocik 2005 :)

Postprzez miros » wtorek 17 maja 2005, 00:13

Dobra, tak sobie ostatnio myslalem, a potem zagadal jeszcze scorpio, ze mozna juz chyba zaczac powoli cos organizowac w sprawie zlotu forumowiczow.

rozumiem, ze w najblizszym czasie to odpada (bo sesje, matury, inne pierdoły :) ), ale proponowalbym zebyscie sie ludziska zaczeli juz deklarowac i podawac jakies orientacyjne terminy, ktore wam pasuja.

mi pasuje mniej wiecej koniec czerwca, cos kolo 20 moze.

a wlasnie najwazniejsze :) zlocik jest planowany w Krakowie (bo juz bylo centrum polski, polnoc, tak wiec teraz bedzie poludnie)

czekam na pytania (mozna tez kierowac je do scorpia na gg), propozycje, deklaracje uczestnictwa (oby jak najwiecej)

mam nadzieje ze na tym zlocie bedzie juz znacznie wiecej osob niz na poprzednich.
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez Agawa » wtorek 17 maja 2005, 08:28

Tylko nie 20 czerwca bo ja 11 czerwca wyjeżdżam nad morze i wrócę dopiero 25 czerwca. Może poczatek lipca np. cos koło 2,3?
Agawa

Postprzez wiruswww » wtorek 17 maja 2005, 11:57

Ja odpadam, do Krakowa nie mam jak się dostać. Może wschód? np Białystok?
Czasami mam dość tej całej techniki. Przez tą całą technologie ludzie oduczyli się rozmawiać twarzą w twarz :( I to jest naprawde smutne.
wiruswww

Postprzez miros » wtorek 17 maja 2005, 12:13

dobra to najpierw zobaczmy gdzie kto moze jechac. ja osobiscie wolalbym krakow (bo krakow byl planowany juz bodajze od pierwszego naszego spotkania), ale jak wiekszosci nie bedzie pasowac to wybierzemy inne miasto.

zalezy mi na tym zeby na naszym spotkaniu bylo jak najwiecej nowych ludzi.

poczatek lipca tez moze byc (tylko zeby sie nie okazalo ze wiekszosc juz powyjezdza na wakacje, bo znowu bedzie lipa)
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez wiruswww » wtorek 17 maja 2005, 12:53

A właśnie, co do terminów to mi tylko nie pasują okolice 7-9 lipca bo w tym czasie jest festiwal w Wegorzewie i prawdopodobnie tam pojade i potem po 25 lipca (ale to juz nie początek a koniec lipca).

I jeszcze nieco więcej o miejsach, nie moge sobie pozwolić na podróże po polsce i bardzo chętnie bym się zjawił jak by to był Białystok. Gdyby to był koniec lipca to co innego, wtedy bedę jechać przez cała Polskę ze wschodu na wschód (Sokółka -> Kostrzyn) więc mógłbym się gdzies przytrzymać na trochę.
Czasami mam dość tej całej techniki. Przez tą całą technologie ludzie oduczyli się rozmawiać twarzą w twarz :( I to jest naprawde smutne.
wiruswww

Postprzez Sławek_18 » wtorek 17 maja 2005, 14:44

No mi raczej wszystkie terminy pasuja oprocz bodajze pierwszego tygodnia
lipca. I niezaleznie od miasta byle nie na alasce :P
Mysle, ze wszedzie bym mogl dojechac.
Organizatorzy czekaja na propozycje 8)
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez Mmeva » wtorek 17 maja 2005, 15:47

Witam,

najbardziej mi pasuje koniec lipca;
20.06-1.07 sesja, potem pewnie wakacje, może uda się ewentualnie
jakoś wstrzelić pomiędzy (jak będę coś więcej wiedziała dam znać).

Jeśli chodzi o miejsce jestem za dawno obiecanym Krakowem (też wschód ;) ), do Białegostosku daleko...

Pozdrawiam

EDIT: Ostatnio była północ, centrum już przerabialismy, czas na południe :)
Ostatnio zmieniony wtorek 17 maja 2005, 16:20 przez Mmeva, łącznie zmieniany 1 raz
Mmeva

Postprzez Aarienka » wtorek 17 maja 2005, 15:55

odnosnie zlotu to mi teramin posuje obojetnie jaki tulko widzita ludki kochane...pojawilo sie male ale...mianowicie moja muti powiedziala.ze mnie tak daleko nie pusci :( Czy naprawde nie ma mozliwosci gdzies blizej tego zrobic Torun albo inne okolice ale nie tak daleko...No chyba,ze nie da rady to wtedy z ciezkich bolem w sercu bede musiala przesiedziec ten czas w domu, a nieukrywam,ze wolalabym siedziec razem z Wami na Zlocie :wink:
Kat. B

10 VIII 04 -Kaputt...
7 IX 04 - Kaputt...
27 X 04 - Zdane :-)
12 XI 2004 -Odebrane :D
Aarienka

Postprzez gabi121 » wtorek 17 maja 2005, 17:38

głosuje na Krakow, no termin ... proponuje po 12 lipca:) bo mam egzam na studia hmm to chyba tyle. pozdrawiam:)
gabi
gabi121

Postprzez Sławek_18 » środa 18 maja 2005, 16:50

HEJ moze by cos wkoncu admini forum cos pomogli ! z tym spotem. A i te konkurencje "sprawnosciowe" o ktorych kiedys na forum wspominalem przydalyby sie(jakby bylo by duzo aut) ella moglaby cos porozmawiac z winforem moze by nas wspomogli. <&%#$@> by bylo jakby na poczatku odbyly sie jakis proby sprawnosciowe czy cus. Moze by sie dalo to jakos zorganizowac.....
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez bialy » środa 18 maja 2005, 18:22

termin - nie mam pojecia, brak planow na wakacje.

bylo jakby na poczatku odbyly sie jakis proby sprawnosciowe czy cus

Plac manewrowy na czas :?: :mrgreen:
bialy

Postprzez ella » środa 18 maja 2005, 19:16

Sławek napisał(a):ella moglaby cos porozmawiac z winforem moze by nas wspomogli.

Trzeba napisać jakąś petycję od forumowiczów i wysłać do Admina. Oczywiście z podpisami osób chętnych do wzięcia udziału w takim zlocie. Musi być sporo chętnych a nie 5 osób, żeby coś takiego można było zacząć organizować.
Ale z tego co widzę i czytam tutaj to nawet i ten plac i zawody nie pomogą zebrać wielu chętnych poza stałą czołówką. Dla jednych będzie za daleko a innych nie puszczą rodzice.
ella
Moderator

Postprzez to ja » czwartek 19 maja 2005, 11:44

Dołączam się do osób, które jeszcze nie wiedzą, czy przyjadą, bo nie wiem jak będzie ze studiami, ewentualnym wyjazdem bądź pracą... Ale jak będę coś wiedziała, to Was poinformuję, bo bardzo chciałabym być na kolejnym zlociku :)
to ja - Asia :)

Sławek - nigdy o Tobie nie zapomnę... [*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Mój miś bardzo Ci się podobał i dlatego zawsze będzie przy moim profilu...
to ja

Postprzez leila » czwartek 19 maja 2005, 20:40

ja bym się z wami chetnie spotkała tylko ze te terminy...:(ja raczej cały czerwiec będę miała jakieś egzaminy -na Uj jest dość długo sesja :? a 3go lipca wyjeżdżam znowy na MAZury :? na caluśki miesiąc..
Opel Corsa 1.2 City:)od 11.10 moja!!!!
leila

Postprzez ella » piątek 20 maja 2005, 10:56

A ja uwazam, ze najlepszy termin to właśnie teraz na począku czerwca. Matury już pozdawane.
I nie mówcie tylko, ze uczycie się teraz 24 godziny na dobę dzień w dzień do egzaminów na studia albo do sesji. Że nie możecie przez to nawet ci co mieszkają w Krakowie i okolicach przyjechać na jeden wieczór albo dzień na spotkanie.

Potem wiadomo wakacje to każdy się rozjedzie i można wtedy czekać do września :wink:
ella
Moderator

Następna strona

Powrót do Luźna gadka