Testy dla kandydatów na egzaminatorów...

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Testy dla kandydatów na egzaminatorów...

Postprzez WojciechPe » poniedziałek 14 grudnia 2009, 23:36

http://www.egzaminator-testy.pl
Co o tym sądzicie? Na stronie piszą że baza progamu ma ponad 500 pytań podobnych jak na egzaminie, ściągnąłem sobie demo no i teraz sam nie wiem. Wygląda to nieźle, ale program dość drogi, a po tym demo nie umiem określić na ile dokładna jest ta ich baza.

Ma ktoś ten program? lub spotkał się już z tym ktoś? nie wiem czy warto kasę inwestować. Będę wdzięczny za wasze sugestie.

PS: Chciałem napisać posta w temacie odnośnie pytań z egzaminu ale wyświetla mi takie coś:
tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą odpowiadać na posty na tym forum
WojciechPe

Postprzez skov » wtorek 15 grudnia 2009, 10:33

No proszę, to i na przyszłych egzaminatorach można zarobić :D
Odpuść sobie zakup. Użyte pytania to żywcem przepisane pytania "giełdowe" zawierające masę błędów. Cena za tę wątpliwą naukę równie zawrotna. (549zł !)

cytat ze strony:
Koniec ze studiowaniem dziesiątek ustaw i notatek w celu przyswojenia wiedzy - z Nami, przygotowanie do egzaminu będzie proste niczym przygotowanie się do egzaminu teoretycznego na prawo jazdy kategorii B

czyli prosto, łatwo i przyjemnie ...o zgrozo!
skov

Postprzez oskbelfer » wtorek 15 grudnia 2009, 20:46

ktoś wpadł na "genialny pomysł" - tak mu się przynajmniej wydaje. Napisał "mały programik" wrzucił trochę "giełdy" i chce robić biznes.
Firma krzak - jakoś nie znalazłem adresu, siedziby itd...
I ta cena - hehehe - to już żart :)
sorry taki mamy klimat....sorry - na autostradach nie ma skrzyżowań, am sorry
N'attendez pas le Jugement dernier. Il a lieu tous les jours.
oskbelfer

egzaminator testy

Postprzez Frans » piątek 18 grudnia 2009, 22:10

a ma ktoś dostep do tych pytań z giełdy? skąd wiecie ze te pytania z tego programu maja błędy?
Frans

Postprzez WojciechPe » czwartek 07 stycznia 2010, 17:42

Ja się jednak zdecydowałem. Dostałem od kumpla z Lublina jakieś jego "giełdówki" i po wstępnym porównaniu pytań muszę stwierdzić że na 40 pytań jakie mam to tylko 5 było podobnych lub takich samych. No ale tylko "po łebkach" sprawdzałem bo pół tysiąca pytań przewertować to nie taki pikuś jakby się mogło wydawać :)

Zobaczymy ile się "naumiem" :)
WojciechPe

Postprzez Poznanianka » środa 13 stycznia 2010, 01:20

Wg mnie nie warto tracić jakichkolwiek pieniędzy na zakup testów dla egzaminatorów.
Szansa, że którekolwiek pytanie na egzaminie się pojawi jest baardzo nikła.
Lepiej po prostu dobrze się nauczyć i zbytnio nie główkować przy pytaniach, bo im dłużej się myśli tym głębiej się wchodzi w temat co w 99% jest błędne :)
Poznanianka

Powrót do Luźna gadka