Xsystoff napisał(a):O nie, TV Mewa reaktywacja :lol: Bylo juz tyle pomyslow, tyle idei i zawsze taka sama klapa :lol: Jak to mialo byc, wyscig ulicami Szczecina w otwartym ruchu ? :D Czysta amatorszczyna zakonczona banami na wiekszosci for motoryzacyjnych w regionie :lol:
Kolega ,,rajdowiec'' jak się domyślam.
Kiedy to jakikolwiek wyscig ulicami Szczecina był organizowany w otwartym ruchu ?. Konkret poproszę.
Paranoja.
A bana to kolega może dostać na tym forum, jeżeli będzie nas chciał kolega dalej publicznie obrażać.
Przed wzgląd na wypadek śmiertelny jaki miał miejsce w ostatnią niedzielę wieczorem w Szczecinie - uszanowałbyś lepiej śmierć jednego z naszych kolegów dla których motoryzacja była całym życiem.
Ale Ty wielki specjalisto motoryzacyjny nawet zapewne nic o tej śmierci nie słyszałeś.
Żenujący jesteś.
A skoro zdecydował się kolega nas obrażać publicznie i uważa iż jest zabawny - proszę pochwalić się wszystkim swoimi dokonaniami ?.
CISZA ?. Tak myślałem.
A teraz trochę faktów na dobranoc.
W zeszłym roku już wyraźnie daliśmy Waszemu środowisku sportów rajdowych w Szczecinie do zrozumienia, że nic z Wami w przyszłości nie będziemy organizowali.
Pełna Wasza amatorka to wyszła (nie poraz pierwszy zreszta) niedawno na NAJWIĘKSZYM RAJDZIE w Szczecinie (nie wymienię przez wzgląd na to że jestem pasjonatem rywalizacji sportowej jako takiej - obojętnie na jakim poziomie rywalizacji - ale kto był na tym NAJWIĘKSZYM RAJDZIE to się domyśli o jaką imprezę mi chodzi).
Ludzie nie tylko ze Szczecina patrzyli jak policja blokuje organizację imprezy bo nie była zabezpieczona tak jak być powinna.
Prawie 3 godziny patrzenia się, śmiania i zastanawiania.
Co dalej będzie ?. Pojadą czy nie pojadą ?.
To jest kolego amatorka przez duże A.
Teraz dzięki koledze na twarzach całej Polski zagości uśmiech.
O taki właśnie jak kolega demonstrował
:D
Daliście sobie taką właśnie reklamę, że poważne firmy na pewno nie będą inwestowały w Wasze ,,rajdy''.
Byłem poza tym na innych Waszych wspaniale zabezpieczonych ,,rajdach'', gdzie kilka metrów od trasy przejazdu BEZ ŻADNYCH ZABEZPIECZEŃ , stali ludzie oglądający Wasze popisy.
Niech kolega pogodzi się z faktami, że MEWA TV nie chce DEFINITYWNIE w przyszłości mieć nic wspólnego z ,,rajdami'' w Szczecinie.
Wyleczyliśmy się po tym co zaprezentowaliście w grudniu, a Wam nie wróżymy powodzenia w rozwoju Waszych ,,rajdów'' jeżeli będa wyglądały tak jak do tej pory.
Robisz jak sam widzisz sobie i swoim kolegom poprzez twój post czarny PR.
Najlepiej przedzwoń chłopie do nas bo nasz numer jest ogólnie znany i jak masz jakiegolwiek uwagi to powiedz to jak normalny facet prosto w oczy a nie baw się w dziecinne uśmieszki i publiczne ośmieszanie swoich kolegów.
Reasumując
Nie wylewaj swoich żali i frustracji publicznie, nie chowaj się pod pseudonimami na forum, tylko pozwól zrobić w końcu coś ciekawego motoryzacyjnie dla Twojego również miasta.