Pytanie techniczne

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Pytanie techniczne

Postprzez Hazel » niedziela 12 października 2008, 11:10

Jak się zarejestrować do Kursu On-Line na stronie prawojazdy.com.pl ? Jest tyklo logowanie, nie ma rejestracji - da się w ogóle?
26.08.2008 Zapis na kurs
(...)
2.12.2008 Egzamin praktyczny (+)
Hazel

Postprzez ella » niedziela 12 października 2008, 11:22

Jak klikniesz na Kurs on-line testy to potem po prawej znajdziesz rejestrację albo załóż konto.
ella
Moderator

Postprzez Hazel » niedziela 12 października 2008, 12:00

Wówczas otwiera się rejestracja w portalu e-kierowca.pl - a nie o to mi chodzi, bo nie mogę się zalogować do tego kursu.
26.08.2008 Zapis na kurs
(...)
Hazel

Postprzez ella » niedziela 12 października 2008, 16:16

Ups :oops: rzeczywiście. Patrzyłam ze swojego poziomu a ja jestem zarejestrowana. Było, zniknęło.....postaram sie to wyjaśnić.

EDIT i już się wyjaśniło

Do kursu on-line nie mozna sie juz rejestrowac. Teraz jest tylko e-kierowca, a kurs on-line nie zostal jeszcze wylaczony ze wzgledu na osoby, ktore juz zaplacily i jeszcze z niego korzystaja.
Teraz jest tylko e-kierowca, ktory wszystkie statystyki testow ktore w kursie on-line byly platne ma za darmo. Płatne w e-kierowca są tylko kursy, ktorych w kursie on-line nie bylo wcale.
ella
Moderator

Postprzez jessroncen » niedziela 12 października 2008, 19:15

Korzystałem ze strony e-kierowca.pl za darmo, w lipcu czy w sierpniu (wtedy była promocja), byłem bardzo zadowolony, podczas nauki, przy każdym pytaniu testowym było odniesienie do przepisów, potem zaglądałem w kodeks i wiedziałem dlaczego tak jest i z czego to wynika, taki proces nauki testów jest zdecydowanie lepszy niż wkuwanie na pamięć pytań i odpowiedzi. Dzięki tej stronie teorie na egzaminie zaliczyłem bezbłędnie, najszybciej z grupy

Dziś jednak założenie tam konta (50 zł na 2 tyg) jest po prostu nieopłacalne
jessroncen

Postprzez Hazel » poniedziałek 13 października 2008, 14:52

No trudno, dzięki - do zamknięcia.

jessroncen: właśnie się uczę do testu i robię te 18 pytań bezbłędnie w maksymalnie minutę, a nic nie kułem - trudność egzaminu teoretycznego jest póki co na tyle znikoma, że nie nastręcza problemów.
26.08.2008 Zapis na kurs
(...)
Hazel

Postprzez ButterflyEffect » poniedziałek 13 października 2008, 15:02

właśnie się uczę do testu i robię te 18 pytań bezbłędnie w maksymalnie minutę, a nic nie kułem - trudność egzaminu teoretycznego jest póki co na tyle znikoma, że nie nastręcza problemów.
Mam nadzieję, że nie uczysz się tylko robiąc testy po 18 pytań? ;)
Weź pod uwagę, że w programach do nauki często jest tak, że niektóre pytania są praktycznie w każdym teście, a niektórych nie ma w ogóle, więc uczenie się robiąc jedynie po 18 pytań nie jest najlepszym sposobem.
Grunt to dobra teoria, to rozwiązuje wiele problemów + literatura + zrobienie co najmniej raz całego zestawu pytań (490 pytań), żeby znać wszystkie.
Znam osoby, które uczyły się systemem (18 pytań) i oblały, bo na egzaminie trafili na pytania, których nie widzieli na oczy.
...pensa prima di sparare, pensa prima di dire, di giudicare...

Postprzez ella » poniedziałek 13 października 2008, 15:13

W tym akutrat pogramie pytania poukładane są też działami, więc nie ma obawy, ze któreś się pominie.

No trudno, dzięki

Przeciez masz w dziale z testami to samo i na dodatek wszystko za darmo a tam niektóre opcje były płatne.

do zamknięcia.
ella
Moderator

Powrót do Luźna gadka