Witam,
Nie wiedziałem jaki dział więc piszę tutaj.
Mam następujący problem, przez który straciłem właśnie dziewczyne
w domu zaczeły się problemy i ogólnie mam doła.
Mianowicie zdałem sobie pięknie prawko A i B, byłem wczoraj po odbiór. Prawka jeszcze nie było, tak mnie poinformowała osoba która sprawdzała, jednak na monitorze widziałem, że źle wpisała moje imię i nazwisko, ponieważ miała włączony CAPS LOCK zaczeła pisać mXXXX. Więc grzecznie zwróciłem jej uwagę, wpisała ponownie,
widziałem, że wyszukało jej moje dane. Poinformowała mnie, że prawka jeszcze nie ma ( wiedziałem na 100%, że było ), grzecznie
powiedziałem, że przyjde jutro jeszcze raz sprawdzić. Poszedłem okazało się, że prawko jest, lecz zapomniałem dowodu, pojechałem
po dowód. Za 2h byłem spowrotem pokazałem dowód osobisty, po czym Pani kazała mi iść opłacić prawko. Potem gdy wróciłem powiedziała z uśmiechem na twarzy, że mi nie wyda prawa jazdy bo adres zamieszkania nie zgadza się. Na podaniu było ulica nr. 12, natomiast w dowodzie nie wiem z jakiej okazji był podany mój adres zameldowania, nie ten, który podałem we wniosku o dowód.
Wcześniej nie zwracałem na to uwagi, ponieważ myślałem, że to jest mało istotne. Ja zaczołem się dopytywać co zrobić w takim wypadku, powiedziała mi, że egzamin mam nieważy i muszę zdawać od nowa, wszytko to mówiła w bardzo szyderczy sposób.
Straciłem cierpliwość i nawyzywałem jej, o mało nie doszło do rękoczynu, wezwała policje i dostałem 500 zl mandatu.
Mam pytanie następujące:
- Czy ten adres faktycznie jest tak bardzo wymagany ?
- Czy mogę tam jutro iść z PASZPORTEM ?
- Czy ma ktoś jakiś pomysł ?
Postawcie się w mojej sytuacji.
Proszę o pomoc.
Jak ktoś bardzo kumaty to GG 3507746.