Pytanie o zachowanie egzaminatora

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Pytanie o zachowanie egzaminatora

Postprzez Igor_s4 » sobota 04 października 2008, 22:49

Witam. Mam do Was pytanie. Jak powinien zachowywać się egzaminator w czasie trwania egzaminu ? kilka dni temu moja dziewczyna zdawała egzamin i mówiła ze zachowanie jego było tragiczne. A dlaczego ? bo egzaminator sobie gwizdał, nucił, śpiewał.. i nie mogła sie skupic... i oczywiście oblała miasto ponieważ kazał Jej skręcić natychmiast w prawo a gdy zrobiła jak mowił przerwał egzamin i powiedział ze wymusiła pierszenstwo gdzie samochod jechał daleko od niej.. wracajac egzaminator juz siedzać za kółkiem rozmawiał sobie przez telefon.. Czy takie zachowanie jest dopuszczalne ? Wszystko odbyło sie w Olsztynie..
Igor_s4

Postprzez dariex » sobota 04 października 2008, 23:24

Już takie tematy były na tym forum .
Jak nucił i gwizdał to faktycznie jego zachowanie było karygodne :roll:
Zawsze można poprosić żeby przestał,czy to zbrodnia?

Jeśli uważacie,ze egzaminator nie miał racji i dziewczyna nie wymusiła,to czemu nie składacie zażalenia?
egzamin jest nagrany i wyjdzie wszystko jak na dłoni.
Uwierz mi,że wątpię w to,że dziewczyna faktycznie nie wymusiła pierwszeństwa ;) bo przesiadka na egzaminie to naprawdę poważny błąd musi zaistnieć ;)

Rozmowa przez telefon w trakcie jazdy?..no niby jest to karane punktami karnymi ;)
dariex

Powrót do Luźna gadka