brakuje kategorii??:D

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

brakuje kategorii??:D

Postprzez Beherit.zero.1 » wtorek 09 września 2008, 18:25

Witam
dzis odebrałem nowe prawojazdy, poniewaz jezdziłem na B a wiedzy czasie zdałem na A i C
w urzedzie sie spieszyłem i nie zauwazyłem, a cos mi tu nie gra, mianowicie z tyłu w tabelce wszystko OK, jednak z przodu pod punktem nr. 9 mam napisane tylko A i C, czyli brakuje mi B, dokument został zle wydrukowany czy co? z tego co wiem nie mozna miec nawet C bez B
Beherit.zero.1

Postprzez aska;) » wtorek 09 września 2008, 19:58

Nie martw się z twoim prawkiem wszystko w porzadku,dokument został dobrze wydrukowany bo jak sam piszesz z tyłu w tabelce kategorie się zgadzają.Mój tata był w takiej samej sytuacji i w WK powiedzieli mu że z przodu w punkcie 9 widnieją tylko kategorie które ostatnio zdał.Tak a propos to gratuluje kolejnych kategorii :D
Szybka ale bezpieczna jazda-to jest to...
23.12.2008-Word Krosno,zdane...prawko w portfelu...
aska;)

Postprzez cman » wtorek 09 września 2008, 20:01

Rozporządzenie napisał(a):§ 7. 2. Wniosek, prawo jazdy lub pozwolenie wypełnia się w przypadku określonym w ust. 1 pkt 3, stosując następujące zasady:
(...)
6) kategorie na pierwszej stronie prawa jazdy - kategorie posiadane przez osobę, z wyłączeniem tych, których:
a) posiadanie jest warunkiem uzyskania następnych,
b) zakres uprawnień stanowi część lub całość uprawnień innej kategorii;
cman

Powrót do Luźna gadka