badanie dla kierowców

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

badanie dla kierowców

Postprzez marek5539 » poniedziałek 16 czerwca 2008, 15:20

na początku witam wszystkich z forum mam taki problem kilka lat temu policja skierowała mnie na badanie do wojewódzkiego ośrodka medycyny pracy na badania lekarskie kat.B badania mam ważne do 2010roku. Teraz zrobiłem kategorie C lekarz dał mi pozwolenie bezterminowo. Poszedłem po odbiór prawa jazdy i zaczęły sie problemy, pani w okienku nie wie które badania są ważne, kierownik też nie bardzo wie co zrobić dał mi rade żebym zrobił jeszcze raz badanie w WOMP i je dostarczył zaznaczył że szukają aktu prawnego żeby wypisać mi skierowanie na badanie lecz nie mogą takowego odnaleśc ,najlepiej jak bym poszedł i sam zrobił tak mi powiedział.co w tej sytuacji mam zrobić ,gdzie szukać konkretnych podpowiedzi lub przepisów
marek5539

Postprzez Sławek_18 » poniedziałek 16 czerwca 2008, 18:47

khm... przecież jak robiłeś na C i dostałeś bezterminowo, to powinno Ci się zaktualizować na B i też powinieneś mieć bezterminowo. Przecież to logiczne. Gdzie Ty mieszkasz, że takie cyrki masz........
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez marek5539 » poniedziałek 16 czerwca 2008, 20:55

no niby tak powinno być ,pani z okienka powiedziała że dostane bezterminowo puzniej zmieniła zdanie że niezrobiłem tych badań w womp i są nie ważne choć wcześniej miałem skierowanie do womp na kat b. nie mogę nic znalezć w necie na ten temat.znalazłem tylko w dzienniku ustaw żebadanie na kat.b jest innym badaniem niż badanie na kat.c także teoretycznie nie powinienem mieć problemów ale są . (Pabianice)
marek5539

Powrót do Luźna gadka