Szkoła Bezpiecznej jazdy

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Szkoła Bezpiecznej jazdy

Postprzez urban » wtorek 11 marca 2008, 20:19

Prawo jazdy już jest ale to mi troche nie wystarczy. po 30 godzinach jazdy na mieście chciał bym sie szkolić się dalej. no i mam takie pytanie czy jest gdzieś w województwie łódzkim (w łodzi) jakaś taka szkoła która uczy jak wychodzić z poślizgów itp...

Dziękuje
urban

Postprzez ===Dawid=== » wtorek 11 marca 2008, 23:21

hmm też byłem zainteresowany szkołą bezpiecznej jazdy jednak gdy zobaczyłem cenę za jednodniowy kurs to podziękowałem. Wole pojeździć w zimie na pasie startowym na free ;)
Pozdrawiam, Dawid.
===Dawid===

Postprzez ivytomek » czwartek 13 marca 2008, 15:27

to tak, jakbyś chciał po 20 godzinach nauki na motocyklu jeździć na 1 kole...Wszystko po kolei. Zresztą sztuka jazdy samochodem polega na tym, żeby do takiego poślizgu nie doprowadzić.
Praktyka, praktyka i jeszcze raz praktyka....Żaden kilkugodzinny kurs tego nie zastąpi
ivytomek

Postprzez Sławek_18 » piątek 14 marca 2008, 00:15

ivytomek napisał(a):to tak, jakbyś chciał po 20 godzinach nauki na motocyklu jeździć na 1 kole...Wszystko po kolei. Zresztą sztuka jazdy samochodem polega na tym, żeby do takiego poślizgu nie doprowadzić.
Praktyka, praktyka i jeszcze raz praktyka....Żaden kilkugodzinny kurs tego nie zastąpi

wszyscy tak mówią PRZED ukończeniem takiego kursu, Ja kurde wybieram się i wybieram i wybrać się nie mogę....
Kiedyś chyba nawet był pomysł bez odzewu o zorganizowanie takiego grupowego "prawojazdowego" szkolenia w jakiejś SBJ. Na pewno byłoby wtedy taniej.
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Powrót do Luźna gadka