Jakie rady dotyczące egzaminu

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Jakie rady dotyczące egzaminu

Postprzez blunt2008 » środa 06 lutego 2008, 02:50

Witam egzamin mam w piątek... Teoria o 11.... Potem samochód i motor... (z sytuacji tej ze jezdze na motorach grubo po nad 10 lat... I teraz tez mam motor) wiec czekam tylko na prawko.
Licze na kategorie A na B moze byc ciezko... choc nie twierdze ze na A zdam bo kazdemu sie moze przy odrobinie pechu noga poslizgnąc .

W związku z tym mam pytanie... Co ja zrobie jesli nie zdam na samochód? Jak reagowac... bo przeciez zaraz po tym bede mial egzamin na motor.. i to mnie troche doluje.. Ze jesli na B pójdzie mi strasznie zle to na A ze stresu obleje wszystko na koncu :(

Co do testów (teoriA) czuje sie dosc pewnie... Mam nadzieje ze sie nie myle
blunt2008

Rada jak zdac

Postprzez Zibi01 CB Radio » środa 06 lutego 2008, 15:55

Nauczyc sie ale do perfekcji to raz,spokoj to dwa,to egzamin,wiesz to Ty i Twoj Egzaminator-on patrzy kiedy stres sam Cie pokona-Ty masz mu nie dac szans-Stres zostaw za Brama Osrodka Egzaminowania-Mysli co by bylo gdyby? - Tez! Idziesz zdajesz wychodzisz innej opcji wogole nie ma rozumiesz?

Kierowca kat B , C , C+E
Zibi01
Zibi01 CB Radio

Postprzez Popielaty » środa 06 lutego 2008, 16:05

Jedyne co mogę ... to życzyć CI powodzenia. Egzamin masz w piątek ja też zdawałem w piątek i zdałem, także powinno się udać. Stres jak to stres, olej go i tyle :)
5 lutego 2008 - Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie
Popielaty

Postprzez Morsmorde » czwartek 07 lutego 2008, 05:23

Po pierwsze musisz wziąć ze sobą kasę na powtórki ale z przekonaniem że bierzesz je na prawo jazdy:)Ja tam zrobiłem i się udało. A po drugie to najważniejszy jest spokój.Jeżeli uda Ci się zachować spokój i bez nerwów podejść do pierwszego egzaminu to i ten drugi pójdzie Ci świetnie. Najlepiej zjedz sobie drożdżówkę i wypij małego tigera przed egzaminem to wszystko będzie dobrze bo ręce Ci się nie będą trzęsły.Powodzenia :))
Morsmorde

Postprzez blunt2008 » czwartek 07 lutego 2008, 14:16

Heh spoko... wczoraj złapała mnie tak zwana (glupawka przed egzaminowa).. kompletnie nic mi nie wychodzilo na placu... nie wiem czemu.. dzisiaj juz wsZystko ok :lol: mam nadzieje ze tak bedzie jutro... Na motorku dzisiaj przemoklem tak ze szkoda gadac... Mam nadzieje ze A jest moja, moto stoji w garazu i czeka wiec tylko prawkooo :D Co do samochodu to instruktor mówi ze lepiej podejsc do tego bardziej na luzie, ale byc ciagle skącentrowany... Jesli sie nie uda... to za miesiac sie uda i sie nie przejmowac (powiedzial rówieniez ze prawo jazdy to w pewien sposób dziwne zjawisko, ponieważ wielokrotnie Ci co umieją jezdzic to i tak nie zdaja poniewaz Egzaminator jest jaki jest !
Czesciej zdaja Ci za I razem co siedza cicho jak myszki i tylko patrza co egzaminator powie... a Ci co zdaja później prawie zawsze umieją lepiej jezdzic... 8) Ojjj ciezkoo bedzie... ale zobaczymy raz sie zyje Pozdro |Trzymajcie kciuki
blunt2008

Postprzez Popielaty » czwartek 07 lutego 2008, 18:52

3mamy, 3mamy :) Napisz jutro jak poszło. PozdrowionkA !!!
Popielaty

Postprzez spokogosc » piątek 08 lutego 2008, 03:31

Przede wszystkim spokój, stres i nerwy jest najgorszym wrogiem na egzaminie. Druga rzecz nie podchodź do egzaminu z pewnością że wszystko wiesz najlepiej i że nie ma rzeczy której nie umiesz.
3 rzecz POWODZENIA !!
Oj Oj
spokogosc

Postprzez blunt2008 » piątek 08 lutego 2008, 19:46

Hej.. teoria 24 pytania (kateg A i B) bez blędnie.... w czasie 4:45s
Plac moto ... git \trasa super... Zdane
Plac samochód=wszystko fajnie
Miasto... Koles mnie tak ulepił ze jak teraz pomysle to mnie bierze!
Dalem sie utulic... zaufac mu i mozna powiedziec ze naturalnie byla to moja wina... ale co z tego skoro ten po prostu chcial mnie udupić i tyle ;/ Od poczatku wszystko mu nie pasowalo.. Nie bylo stresu zadnego... mozecie nie wierzyc ale jezdzilem tak jak na jezdzie z instruktorem. W penym momencie trach jakos zaczelem byc co raz mniej pewny siebie;/ ale pytajac swojego instruktora... uslyszawszy naziwsko egzaminatora "sztucznie zyczliwie upierdliwy" czyli taki co niby jest zyczliwy bo sie taki wydawal a i tak cie udupuli jezdzilem 58 minut po miescie i ;/ Czekam na II podejscie... teraz sie na pewno nie dam! Wszystko prawie na kartce mam na P(pozytywne) jedyneg negatywne to nie patrzenie na znak pionowy... Dlatego ze mnie zmylił :(((( "skrec w lewo" ja juz skrecilem kolami kierunek juz mruga a on "na skrzyzowaniu" przeciez to hamstwo... Dobra nie bede przezywal ... Trzeba zdac B bo inaczej mi A nie wydadzą .... Pozdrawiam Powodzenia wszystkim
blunt2008

Postprzez Popielaty » piątek 08 lutego 2008, 22:28

No szkoda, wielka szkoda. A 3małem za Ciebie kciuki powaga.

Czyli oblał Cią za przekroczenie podwójne ciągłej o ile dobrze zrozumiałem ? Kiedy Masz następny egzamin ?
Popielaty

Postprzez blunt2008 » sobota 09 lutego 2008, 12:19

Oblał mnie w sumie za swoją wlasna glupote... Ciągla przekroczylem minimalnie 1 kolem jak wyjezdzalem ze wzniesienia (górka placzu tzw) Wszystko inne mam na pozytywne:(
Jechalismy sobie i mówi skrec w lewo... no to kierunek i nikogo nie bylo i krece.. A on w tym czasie na skrzyzowaniu.... Ja juz bylem w polowie skrecania i potraktowal to jako bląd... Potem udawal wielce zyczliwego "no trudno przyjedziesz jeszcze raz... chyba nie masz do mnie zalu.. ITD" w koncu dla nich to tylko dodatkowa praca co wiąze sie z $... Ale dzieki za kciuki co do terminu to slyszlaem ze straszne kolejki ze moze nawet w kwietniu :O Nie wierze :(
Instruktor mi zalatwia bo ma wejscia... dowiem sie w tygodniu....
Dzieki za te kciuki... Nastepnym razem sie nie dam na pewno! Odezwe jak sie dowiem o terminie Pozdrawiam Powodzenia :)
blunt2008

Postprzez blunt2008 » wtorek 12 lutego 2008, 20:14

Poprawka 27lut o 10 ... bardzo szybko!
blunt2008

Postprzez Popielaty » wtorek 12 lutego 2008, 22:30

No to superowo :) będę 3mał kciuki tym razem musi się udać, pozdrowionka.
Popielaty

Postprzez blunt2008 » wtorek 26 lutego 2008, 20:45

To juz jutro... jej obym zdał ... Bo normlanie nie wiem .... Mam nadzieje ze bedzie ok <modli sie >
blunt2008

Postprzez Popielaty » wtorek 26 lutego 2008, 22:25

No to 3mam kciuki POWODZENIA !!! O której masz egzamin ?
Popielaty

Postprzez Michał_62 » wtorek 26 lutego 2008, 23:06

Trzymam kciuki! Ja mam egzamin przed sobą ale tak jak mówi mój instruktor - szare komórki w czasie jazdy mają się jarać! Maksymalna koncentracja, mobilizacja, zwracaj uwagę na szczególiki! Veni, vidi, vici! :D Dowal egzaminatorowi aż mu będzie łyso! (dowal ale nie w dosłownym tego słowa znaczeniu............................................. no chyba, że......... :twisted: )
Pozdrawiam serdecznie
Michał_62

Następna strona

Powrót do Luźna gadka