no właśnie, tu mozecie wpisywac wady i zalety Waszych samochodów   :D 
Zalety ( opel omega 2.0 kombi ) 
 :arrow: duży, z bardzo duza pojemnościa bagażnika w swojej klasie, wygodny, 5 osób śmiało pomieści nawet na dalekie trasy, 
  :arrow: dobry silnik,  dynamiczny, no moze mały elastyczny 
 :arrow: niezawodność ( z małym wyjątkiem, dwa razy sie popsuła i musiała byc holowana )  
wady :
 :arrow: mało praktyczny w mieście ( w małych uliczkach ), trudnosci przy cofaniu na ograniczonym polu /parkingu/ ) 
 :arrow: spalanie ( od 10 do 14 l gazu ) ( kiedys po trasie mi spaliła ponad 13 litrów ale to była ostra jazda ) 
 :arrow: drogie orginalne częsci zamienne ( sam zderzak kosztuje 800 zł :!: 
 :arrow: brak obrotomierza, 
 :arrow: lampa wewnętrza , nie moza zrobic tak ze przy otwieraniu dzwi lampa sie nie zapala, zapala sie zawsze gdy otwiera sie dzwi  
 :arrow: niepraktyczny wlew zbiorniczka do szyb  
 :arrow: za duży seryjny bak na benzyne ( 70 l. ) 
Zalety ( Warszawa 73r. kombi ) 
 :arrow: sensacja w śród innych kierowców i pieszych, 
 :arrow: ludzie widza mnie z daleka :D 
 :arrow: ukryty duuzy schowek w bagażniku, ( przerobiony przez poprzedniego włściciela )  
 :arrow: zniżka OC 50% ( powyżej 25 lat płaci sie tylko 50 %, tzw, weterany szos,  
 :arrow: dostępowość do częsci zamiennych ( mechanicznych ) 
wady ( napisałby ze ich nie ma ale niestety sa ) :( 
 :arrow: spalanie ( od 14 do czasami w skrajnych warunkach do ponad 20 l. na 100km, gazu
 :arrow: trudny dostęp do częsci niemechanicznych, szyby, blacharka, zawieszenie ( amortyzatorów, pióra ), korek od wlewu paliwa itd. 
 :arrow: mało elestyczny silnik ale dosc jak na swoja mase dynamiczny silnik ( z fiatem 125 wygram ale z polonezem juz przegrywam ) 
 :arrow:  trudnosci w małych uliczkach, przy cofaniu, przy zawracaniu ( długość całego samochodu 5,12 m ) bardzo mała średnica skrętu 
Jak cos mi sie przypomni do dam zac