Co wam daje pisanie na forum?

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Co wam daje pisanie na forum?

Postprzez ella » czwartek 18 marca 2004, 20:56

Niektórzy pisza na tym forum ponad dwa lata inni troche mniej. Co wam daje to pisanie? Jak to sie stało, że zaczęliście tutaj pisac?
Ja osobiscie weszłam tutaj chyba pół roku temu. Najpierw czytałam tylko to co mnie akurat interesowało jak robiłam swoje prawko. Troche z tego mi sie przydało. Dopiero jak zdałam egzamin to się zarejestrowałam.
Mam nadzieję, ze niektóre moje odpowiedzi przydały sie tez komus. A prawde mówiąc to fajnie się z wami dyskutuje i na forum i poza nim. Wciąga to foooooorrrrrummmmm strasznie.
ella
Moderator

Postprzez dorsio » czwartek 18 marca 2004, 21:11

Ja znalazłem link do strony na płytce z "Auto moto", którą kupiłem dla testów. Kiedy zobaczyłem, że testy są na stronie zacząłem rozwiązywać je online. Forum odwiedziłem pierwszy raz dopiero po zmianie 'wystroju' stronki (jakoś rzuciło mi się w oczy). Zarejestrowałem się dopiero jak na kurs się zapisałem. I tak już zostałem tu. Zazwyczaj mało piszę, ale za to czytam forum codziennie (z małymi wyjątakmi).
dorsio

Postprzez Sławek_18 » czwartek 18 marca 2004, 21:50

gdy by nie specyficzny tego forum dlugo bym tu nie zagrzal miejsca.
Ja tu juz siedze od sporego czasu, dlugo jeszcze na starym forum. Gdy nie
byloby takich ludzi jacy sa to tez bym nie mial z kim rozmawiac.

Ale sie teraz sypia tematy jak grzyby po deszczu :P
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez Colin is the best » czwartek 18 marca 2004, 21:51

Ja to miałem kilka wątpliwości związanych z kursem na prawko. Poszperałem na necie i znalazłem forum, na którym udzielono mi odpowiedzi na nękające mnie pytania o wzrok kandydatów na prawko. Miałem jeszcze pare niejsności co do przepisów i tyle. Może trochę jeszcze z Wami zostanę, aż prawko zrobię. Potem to tylko będę mógł służyć ewentualną radą innym.
Colin is the best

Postprzez to ja » czwartek 18 marca 2004, 22:36

Najpierw mój kolega przesłał mi link,abym mogła rozwiązywać sobie testy,bo byłam w trakcie kursu.Później przejrzałam całą zawartość strony i oczywiście przeczytałam posty na forum,ale tylko te,które mnie wtesy interesowały.Pod koniec kursu zarejestrowałam się. Na początku nie pisałam zbyt dużo,głównie czytałam Wasze posty.Jednak zaglądałam tu codziennie. Interesowały mnie tematy dotyczące egzaminu głównie jeśli chodzi o Warszawę. Ale powiem szczerze,że mnie wciągnęło i bardzo lubię pisać na forum. Dzięki Wam poczułam przed egzaminami,że nie jestem sama i nie tylko mi nie wychodzi. Dziękuję Wam bardzo porady i wsparcie, które niestety jeszcze będzie mi potrzebne! Pozdrawiam!
to ja

Postprzez miros » piątek 19 marca 2004, 00:44

u mnie to bylo standardowo. robilem kurs, chcialem testow porobic troche w necie. szukalem az trafilem na glowna strone. porobilem testow, az pewnego pieknego dnia zauwazylem ze jest cos takiego jak forum (jeszcze w starej formie) zaczalem pisac i tak juz tu jestem od prawie 2 lat.
miros

Postprzez Łakom » piątek 19 marca 2004, 14:18

nie pamiętam jak tu trafiłem ale forum to było jeszcze te stare ( niebieskie ) nie wiem dlaczego tak długo tu już siedze ale to forum ma coś w sobie co przyciąga, może sa to ludzie którzy w tym forum biernie uczestniczą ( nie chodzi mi tu o adminów :D ) ale każda osoba tutaj ma inne myśli, poglądy, doświadczenia, zobaczycie lada dzień a ella pochwali sie nam że została babcią :D :D :D
czasmi chciało by sie modlić o istnienie boga
Łakom

Postprzez Sławek_18 » piątek 19 marca 2004, 21:41

janek napisał(a):Forum czytam od kilku miesięcy. Jeszcze zanim zapisałem sie na kurs, ale dopiero dzisiej sie zarejestrowałem. Fajnie sie czyta niektóre wypowiedzi. Ale mam do niektórych pytanie. Dleczego tak nie lubicie kobiet za kierownicą. Uwazacie, że sa one tylko do prania, gotowania, sprzatania. U mnie w domu jeździ i mama i dwie siostry. I wcale nie uwazam, że źle jeźdżą.

"niektore" ? :P Nie wszyscy tak uwazaja, ze baby miejsce jest w bagazniku lub na tylnim siedzeniu czy tez na prawym siedzieniu :]
Sławek_18

Postprzez Slawek » piątek 19 marca 2004, 22:33

Ja nie pamiętam jak znalazłem się na forum, ale była to jeszcze stara wersja. Wywołałem wtedy największą kłótnie starego forum, pomiędzy Łakomem i mirosem, dotyczącą mandatu. :D
A co do kobiet, to lepiej dla większości z nich, żeby nie siadały za kierownicą (albo raczej lepiej dla innych kierowców).
Slawek

Postprzez Mara » sobota 20 marca 2004, 03:44

Ja się zapisałam przed egzaminem, tylko po to żeby się zapytać jaka jest różnica między manewrowaniem Punto a Lanosem. Czytałam sobie też inne tematy, nie na temat, żeby nie myśleć o egzaminie. No i tak mi na razie zostało. Nie wiem co mi to daje. Na początku pomagało a teraz zawsze jak kończę pracę na kompie w nocy to sobie wchodzę żeby się zrelaksować.
Pełen podziw dla tych którzy siedzą tu od dwóch lat i nie znudzili się odpowiadaniem po 100 razy na te same pytania. Naprawdę.
Mara

Postprzez guli » sobota 20 marca 2004, 09:54

Ja czytalem Was dlugo przed rejestracja, jednak po zdaniu egzaminu sie ujawnilem i juz tu zostalem :). a co mi daje pisanie na forum? nic szczegolnego poza tym ze milo spedzam czas :)
Pozdrawiam
Guli
guli

Postprzez miros » sobota 20 marca 2004, 14:01

slawku jaka to byla klotnia bo ja juz tego nie pamietam za bardzo.
miros

Postprzez Slawek » sobota 20 marca 2004, 15:18

Ktoś się zapytał o mandaty. Ja odpowiedziałem, że jeszcze nigdy żadnego nie dostałem, a może to być związane z tym, że nie mam jeszcze prawa jazdy. Zdaje się, że Łakom (albo Slawek17) wtedy odpowiedział, że to nic nie znaczy, bo za przechodzenia na czerwonym świetle mogę dostać 50 zł. Ja na to, że może i mogę, ale nie dostałem, a prawdopodobieństwo dostania jak się nie ma prawka jest dużo mniejsze. No i tak to się jakoś zaczęło...
Slawek

Postprzez Sławek_18 » sobota 20 marca 2004, 16:57

Slawek napisał(a):Ktoś się zapytał o mandaty. Ja odpowiedziałem, że jeszcze nigdy żadnego nie dostałem, a może to być związane z tym, że nie mam jeszcze prawa jazdy. Zdaje się, że Łakom (albo Slawek17) wtedy odpowiedział, że to nic nie znaczy, bo za przechodzenia na czerwonym świetle mogę dostać 50 zł. Ja na to, że może i mogę, ale nie dostałem, a prawdopodobieństwo dostania jak się nie ma prawka jest dużo mniejsze. No i tak to się jakoś zaczęło...

No to chyba ja odpowiedzialem tak. Ale czy czasami "zielony listek" nie byl najwieksza klotnia albo SŁYNNE rondo :D :D :D Co mnie oskarzaliscie o nie znajomosci kodeksu :P :P :P
Sławek_18

Postprzez to ja » niedziela 21 marca 2004, 00:25

Ja rozwiałam wiele swoich wątpliwości,a także zrobiło mi się miło,bo dowiedziałam się,że nie tylko ja mam przygody związane z prawem jazdy
to ja

Następna strona

Powrót do Luźna gadka