Moja pasja i plany na przyszłość...

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Moja pasja i plany na przyszłość...

Postprzez Marcin89Białystok » sobota 10 listopada 2007, 19:17

Chyba nie musze się rozpisywać, zachęcam do obejrzenia klipu . :)

http://video.google.pl/videoplay?docid= ... &plindex=0

Jest to klip autorstwa LUKE z Ziomki-Trucks.Tk !

Czas pokaże czy będe miał przyjemność dołączyć do grona kierowców ciężarówek przemierzających Europe wzdłuż i w szerz....
"Kierowcy ciężarówek traktują swój zawód jak styl życia, a nie prace. Przez wiele lat jeżdżenia po całej Europie stworzyli między sobą swego rodzaju więź i nazywają się trakerami..."
Marcin89Białystok

Re: Moja pasja i plany na przyszłość...

Postprzez assik » sobota 10 listopada 2007, 19:47

Marcin89Białystok napisał(a):Czas pokaże

3 lata minimum...do tego czasu moze ci sie wszystko odkrecic ,wiec spoko.
26.06.07 -rozpoczęcie kursu
31.07.07-pierwsze 2h jazd :D :lol:
21.08.07 -pierwsza kolizja za kierownica :shock: "puk" w mój zderzaczek...
27.08.07-egz. wewn.
8.10.07 -egz. panstw. teoria+praktyka - "WYNIK POZYTYWNY" :D :D :D
assik

Postprzez Marcin89Białystok » sobota 10 listopada 2007, 19:55

Odkręcić się nie odkręci na pewno. :wink: Mam to od małego gówniarza, bo część mojego dzieciństwa spedziłem w kabinie cięzarówki jeżdząc w trasy z tatą... To On stopniowo wtajemniczał mnie w te klimaty. :) Wiekszość osób tego nie zrozumie bo trzeba to poczuć...
"Kierowcy ciężarówek traktują swój zawód jak styl życia, a nie prace. Przez wiele lat jeżdżenia po całej Europie stworzyli między sobą swego rodzaju więź i nazywają się trakerami..."
Marcin89Białystok

:)

Postprzez Polonez » sobota 10 listopada 2007, 21:28

PASJA - i to się liczy :wink:
jestem za nakazem całorocznego używania mózgu podczas prowadzenia auta:)
Polonez

Postprzez Patsy » sobota 10 listopada 2007, 21:43

Jak to kiedyś było w filmie '' Chłopaki nie płaczą'' takie cosik
jak oglądaliście to wiecie, jak Laska powiedział : w życiu trzeba zadac sobie jedno zaj******* wazne ale zaj******* wazne pytanie : co lubie w zyciu robic a potem zaczac to robić :lol:
Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć:"Jestem w więzieniu w Meksyku"a on na to odpowie:"nic się nie martw, zaraz tam będe".
Patsy

Postprzez _Sylwan_ » sobota 10 listopada 2007, 23:55

Marcin89Białystok życzę powodzenia i zadowolenia z zawodu. Mi też strasznie podobają się ciężarówki tak samo dużo spędziłem w kabinie. Niezapomniane chwile, trochę się wzruszyłem :roll: Ale to ma jedną dla mnie zasadniczą wadę. (mało kontaktu z rodziną)
Obrazek
_Sylwan_

Postprzez karolka89 » niedziela 11 listopada 2007, 01:26

A ja od niedawna mam plany iść na instruktora nauki jazdy :) Ale to jeszcze 3 latka wiec mam nadzieję ze sie nic nie zmieni :) Na razie twardo trzymam swoją decyzję
karolka89

Postprzez BOReK » niedziela 11 listopada 2007, 14:14

Klip oceniłbym jako niezły (nawet ta pikseloza może być ;)), gdyby nie jeden drobny szczegół - muzyka... Nie, hip hop zdecydowanie mi nie podchodzi do klimatu jazdy ciężarówką, wychowałem się na połączeniu jej z country, ewentualnie metalem :P.

Ogólnie jakby mi się zdarzyło wieść samotne życie (co jednak mnie najwyraźniej ominie ^___^), to pewnie bym po studiach rzucił tę fizykę w cholerę i zasiadł za dużym kółkiem. Bardziej jednak mi się marzy otworzyć własną firmę przewozową i od czasu do czasu sobie pojechać w trasę, tak na dwa lub trzy dni.
Nie byłoby tez źle mieć po prostu zawód, w którym od czasu do czasu trzeba pojechać gdzieś dalej na krótko, nawet osobówką.

No, ale najpierw trzeba sobie zrobić to C+E, a do tego jeszcze daleko...
BOReK

Postprzez Marcin89Białystok » niedziela 11 listopada 2007, 15:26

Dziękuje za miłe komentarze z Waszej strony. :) Widać że są tu i tacy co też pociąga truckerka. :wink: Co do samotności no to są + i - ,ja jestem raczej typem takiego samotnika, więc mi to przeszkadzać za bardzo nie będzie. :P Jak jeżdziłem z tatem to wsiadając do ciężarówki odczuwałem to "coś" -miejsce w którym mogę sie w pełni odstresować ,zrelaksować i przebywać wsród tej elity. 8) Wiem ze za kólkiem jest inaczej niż siedząc na miejscu pasażera, bo od niedawna jestem kierowcą i jak narazie to jest cięzko się wprawić aby jeżdzić naprawde dobrze i pewnie... A i tym którzy myslą ze to jest tylko takie gadanie na teraz , to zapewniam ze robie bardzo duzo aby doisc do tego celu. :)
Miłego dnia, szerokości, przyczepności ,bayo. 8)
Marcin89Białystok

Postprzez leoniaczek » niedziela 11 listopada 2007, 16:32

Dla mnie klip jest wyśmienity, Marcin89Białystok też życzę Tobie powodzenia :)
Prawo jazdy kategorii B :D
leoniaczek

Postprzez ZIELU » niedziela 11 listopada 2007, 21:16

Marcin89Białystok ja również podzielam Twoją pasję i również planuję z tym związać swoją przyszłość. Co prawda jest to ciężki kawałek chleba i bardzo odpowiedzialna praca, ale czuję, że to jest właśnie to. :wink: Powodzenia w spełnianiu planów :wink:
ZIELU

Postprzez Marcin89Białystok » niedziela 11 listopada 2007, 21:35

Podziękował chłopaki i wzajemnie. Jak to gdzieś ktoś mądry powiedział: "rób to co lubisz a nie będziesz musiał pracować", tym chyba każdy powinien się kierować...Za tydzień zaczynam praktyke miesięczną w serwisie ciężarówek. :) Od czegoś trzeba zacząć tą kariere. 8)
Marcin89Białystok

Postprzez BOReK » niedziela 18 listopada 2007, 20:35

http://www.youtube.com/watch?v=K7e7xwRc4vE - o, takie klimaty to rozumiem :D.
BOReK

:)

Postprzez Polonez » niedziela 18 listopada 2007, 22:22

jestem za nakazem całorocznego używania mózgu podczas prowadzenia auta:)
Polonez

Postprzez BOReK » niedziela 18 listopada 2007, 23:12

http://www.youtube.com/watch?v=JuyLTDAC7fE - buhaha, to jeszcze w wykonaniu Paula Brandta :D
BOReK

Następna strona

Powrót do Luźna gadka