Śmieszne fotki autorstwa forowiczów

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Śmieszne fotki autorstwa forowiczów

Postprzez scorpio44 » sobota 18 sierpnia 2007, 23:55

Szukając w luźnej gadce takiego wątku, ze zdziwieniem stwierdziłem, że takowego jeszcze nigdy nie było. A zatem zakładam.
Proponuję, żeby w tym wątku umieszczać śmieszne (lub z innych powodów warte zainteresowania) fotki, inne niż motoryzacyjne (bo te mają swój wątek). Ale z jednym zastrzeżeniem - niech to będą fotki nasze, robione przez nas. Krótko mówiąc - nie wrzucajcie tu fotek wygrzebanych w otchłani Internetu i innych powszechnie znanych.

Ja na dobry początek wrzucam kilka zrobionych w zeszłym tygodniu w Zakopanem i w Krakowie.

1. Kawiarnia "Nowa Prowincja" w Krakowie przy ul. Brackiej (której zresztą współwłaścicielem jest Grzegorz Turnau i regularnie w niej przesiaduje).
Obrazek

2. Jeden z barów w brzydkiej, paskudnej, ohydnej... (mógłbym tak długo - nie wiem, co za bezmózg wpadł na pomysł, żeby coś tak strasznego postawić w reprezentacyjnym punkcie miasta) Galerii Krakowskiej. Chodzi mi oczywiście o tabliczki przy kasach. :D
Obrazek

3. To nie pamiętam gdzie - ale komentarz zbędny. :D
Obrazek

4. Informacja o noclegach w Murowańcu.
Obrazek

5. Kto bywa w Zakopcu, ten zna ten widok (piesek ten dodaje w tym miejscu uroku Krupówkom od wielu lat). Ale zakładam, że nie wszyscy widzieli, więc zapodaję.
Obrazek

6. A to jedna z knajp przy krakowskim Rynku. Komunikatywność tej treści jest po prostu porażająca...
Obrazek

Na razie tyle. ;) Mam nadzieję, że wątek się rozwinie.
scorpio44

Postprzez invx » niedziela 19 sierpnia 2007, 00:35

Obrazek

o co chodzi zrozumieja tylko majacy pojecie o elektryce :wink:
invx

Postprzez adobe » niedziela 19 sierpnia 2007, 00:59

Obrazek

Taki mały wypadek przy pracy :D

Obrazek

To była już desperacja. Mundial 2006 :D
adobe

Postprzez scorpio44 » sobota 25 sierpnia 2007, 02:29

Obrazek
"Jak pies z kotem". ;) :D To zdjęcie zrobiła u siebie w domu i przysłała mojej mamie któraś z jej koleżanek. To nie są żadne pluszaki (choć na pierwszy rzut oka można tak sądzić). ;)
scorpio44

Powrót do Luźna gadka