Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Postprzez LeszkoII » wtorek 06 maja 2014, 19:20

Czy nowi moderatorzy będą przedstawieni czy może będą działać incognito/o ile taką opcję przewidują techniczne możliwości Forum/?

P.S. Ella, czy mógłbym otrzymać moderację wątku viewtopic.php?f=3&t=35550 ?
Od razu powiem, dlaczego się ubiegam. Nie wszystkim chce się tytułować wątki - wg. notacji, jaką przyjąłem spisując nieformalne zasady udzielania się w tym temacie. Chodzi o kolor, wielkość czcionki - sprawy techniczne. Każdy może otwierać dyskusję o ostatnim programie JB oraz kontynuować poprzednie. Z uwagi, że jeden temat pełni w zasadzie funkcję "działu", takie formatowanie tekstu byłoby pomocne dla zainteresowanych i czytających wątek, przyczyniłoby się do pewnej standaryzacji opartej o "porządek wizualny".

Z góry zastrzegam, że nie mam zamiaru ingerować w treści postów, tj. oceniać meritum wpisu, stylistykę, błędy ortograficzne i kulturę osobistą. Te sprawy pozostawiłbym właściwym moderatorom działu "Sytuacje Drogowe".
"Specjalista to ktoś, kto wie wszystko o czymś i nie wie nic o czymkolwiek innym. W miarę postępów specjalizacji, to w końcu specjalista będzie to ktoś taki, kto wie wszystko o niczym i nie wie niczego o wszystkim" - śp. Józef Kossecki
LeszkoII

Postprzez szerszon » wtorek 06 maja 2014, 21:40

JolantazMławy i evo9rs :wink:
Może być ?
szerszon

Postprzez ella » wtorek 06 maja 2014, 23:04

LeszkoII napisał(a):Czy nowi moderatorzy będą przedstawieni czy może będą działać incognito/o ile taką opcję przewidują techniczne możliwości Forum/?

Będą przedstawieni 8) Kiedy? jak admin znajdzie trochę czasu bo właśnie wrócił z urlopu i musi się odkopać.....

P.S. Ella, czy mógłbym otrzymać moderację wątku viewtopic.php?f=3&t=35550 ?
Od razu powiem, dlaczego się ubiegam. Nie wszystkim chce się tytułować wątki - wg. notacji, jaką przyjąłem spisując nieformalne zasady udzielania się w tym temacie. Chodzi o kolor, wielkość czcionki - sprawy techniczne. Każdy może otwierać dyskusję o ostatnim programie JB oraz kontynuować poprzednie. Z uwagi, że jeden temat pełni w zasadzie funkcję "działu", takie formatowanie tekstu byłoby pomocne dla zainteresowanych i czytających wątek, przyczyniłoby się do pewnej standaryzacji opartej o "porządek wizualny".

Z góry zastrzegam, że nie mam zamiaru ingerować w treści postów, tj. oceniać meritum wpisu, stylistykę, błędy ortograficzne i kulturę osobistą. Te sprawy pozostawiłbym właściwym moderatorom działu "Sytuacje Drogowe".

Chyba nie ma takiej możliwości moderowania tylko jednego wątku. Do tej pory dawało się uprawnienia w działach. Przy okazji dopytam.
Prosiłam admina o zlikwidowanie działu PRACA tak jak sugerował Dylek i ewentualne wrzucenie tam tego.
ella
Moderator

Postprzez dylek » wtorek 06 maja 2014, 23:11

ella napisał(a):Prosiłam admina o zlikwidowanie działu PRACA tak jak sugerował Dylek i ewentualne wrzucenie tam tego.

Myślę, że zasadnym by było ten ewentualnie przemianowany dział ( o ile do tego dojdzie) potraktować ogólnie o programach dotyczących ruchu drogowego... Uwaga pirat, STOP drogówka, Jedź bezpiecznie itp...
Mozna by tam komentować w odpowiednich wątkach coś więcej niż tylko JB :D
Pozdrawiam z prawego fotela "eLki" :D
dylek
Moderator

Postprzez szerszon » wtorek 06 maja 2014, 23:18

Uwaga pirat, STOP drogówka, Jedź bezpiecznie itp...

Jeszcze można wrzucić jakieś linki do programów
jazda polska, turbokamera, gdzie poruszane sa intrygujące problemy..
szerszon

Postprzez szymon1977 » wtorek 06 maja 2014, 23:45

LeszkoII napisał(a):...czy mógłbym otrzymać moderację wątku...
Jeżeli to ma jakiekolwiek znaczenie to ja jestem za. Wydajesz się być osobą obiektywną, i pomimo odszczepionych (moim zdaniem) od rzeczywistości poglądów potrafiącą dyskutować. Ciekawe czy byś się sprawdził? Jeżeli tak to byłbym za awansem nawet.
-----
szerszon napisał(a):JolantazMławy i evo9rs Może być ?
A może Szerszon i Dylek?
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Postprzez Drezyna » środa 07 maja 2014, 20:51

szymon1977 napisał(a):
szerszon napisał(a):JolantazMławy i evo9rs Może być ?
A może Szerszon i Dylek?

A to nie na jedno wychodzi :mrgreen:
Drezyna

Postprzez szerszon » środa 07 maja 2014, 22:37

Raczej nie...... :wink:
Jak zostanę moderatorem to każdemu obiecuje świetlaną przyszłość.
na każdego Polaka będą wypadały po dwa samochody...a woda z automatu będzie zamieniała sie w wino po 17,50 z Lidla.
szerszon

Postprzez Anett » środa 07 maja 2014, 22:45

Jak modem zostaniesz to ja sobie na jazdach życzę mniejszego zwracania uwagi na błędy techniczne :D Będzie milej :D

No i ten dzień jakoś ustawimy jazdy tak byś ze mną mial ostatnie to opijemy po :D
Anett

Postprzez szymon1977 » środa 07 maja 2014, 23:33

A może Szerszon i Szymon1977? Wykasowalibyśmy nawzajem swoje wypowiedzi i na Forum zostałby błądzący w niezbadanych zakamarkach własnych przemyśleń Leszko wraz ze swoimi oryginalnymi teoriami.
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Postprzez szerszon » środa 07 maja 2014, 23:40

Dlaczego szymon..może odblokujemy evo9rs lub aaklona ..na jedno wyjdzie .
Co ci leszko przeszkadza...przeciez tylko pokazuje , że wypisujesz nonsensy.
Ostatnio zmieniony środa 07 maja 2014, 23:41 przez szerszon, łącznie zmieniany 1 raz
szerszon

Postprzez Anett » środa 07 maja 2014, 23:41

Ciekawie by było ;)

Szerszon a ty już nie prowokuj co? Co kogo obchodzą jakieś konta które nic nie wnoszą (dyskusja na ten temat na jazdach byla)
Anett

Postprzez szymon1977 » środa 07 maja 2014, 23:52

szerszon napisał(a):Co ci leszko przeszkadza...
Leszko nic. Wprost przeciwnie. Bardzo jego osobę lubię, zwłaszcza z oryginalne poglądy a nie bezmyślne powtarzanie tego co mu do głowy natłukli. A, że w swoich przemyśleniach błądzi... Bo chyba błądzi skoro jego przemyślenia ani ze szkoła warszawską, ani krakowską nie są zgodne?
szerszon napisał(a):...przeciez tylko pokazuje , że wypisujesz nonsensy.
Tego to jeszcze nikt nie wykazał, choć wielu to w kółko powtarza.
szymon1977

Postprzez szerszon » środa 07 maja 2014, 23:57

A, że w swoich przemyśleniach błądzi..

Raczej jesteś osamotniony w tym osądzie :wink:
. Bo chyba błądzi skoro jego przemyślenia ani ze szkoła warszawską, ani krakowską nie są zgodne?

Najlepiej jak się sam zadeklaruje. Ale nie zauważyłem, aby optował za jednokierunkową na rondzie , a zjazd to zawsze w prawo i zmiana kierunku jazdy z okrężnego na nieokręzny. :D
Tego to jeszcze nikt nie wykazał, choć wielu to w kółko powtarza.

Wszyscy. Dylek leszko kirbag, częściowo taik..ja...tylko zawsze twierdzisz ,że deszcz pada. :D
Gratuluję dobrego samopoczucia.
szerszon

Postprzez szymon1977 » czwartek 08 maja 2014, 00:09

szerszon napisał(a):Najlepiej jak się sam zadeklaruje.
Deklarował się nie raz. Na małych rondach po warszawsku, na dużych rondach po krakowsku.
szerszon napisał(a):Gratuluję dobrego samopoczucia.
Pomimo powtarzania w kółko a wobec braku dowodów na błąd moje dobre samopoczucie się utrzymuje. Jutro do południa macie wszyscy szanse błąd mi udowodnić. Później znów na urlop zmykam.

Będę wieczorem na lotnisku w Modlinie. Może wpadniesz przybić piątkę?
szymon1977

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka