Cyryl8 napisał(a):1. Nie wiem czy kaczory to Żydzi, mam w domu flagi paru państw, w których byliśmy, ale jakoś ani nasze obywatelstwo, ani nasza narodowość się nie zmieniła.
2. Mówienie o tym, że zbierało mu się, że nie wiedział, to traktowanie Brauna jak idiotę, a nim nie jest.
3. Po tym incydencie w CNN, BBC (te media akurat śledzimy) i w innych światowych mediach na pierwszych miejscach była o tym informacja, jeżeli uważasz, że to nie ma żadnego wpływu na wize, runek Polski, to śmiem się nie zgodzić.
Macie rację że przeciętny Niemiec, Anglik, Amerykanin czy Francuz prawie nic nie wie o polskich sprawach wewnętrznych, ale dzięki temu zajściu już wie, ale tylko o tym złym zdarzeniu.
1. Flagi mozna miec. Pytanie tylko czy masz w domu menore i chy ja " odpalasz " ? Co jak mysle zmienialo by postac rzeczy.
2. Ja nie doszukuje sieteori spiskowych co najwyzej, widze to jak najprosciej. Tak ja w(g przyslowie, puty dzban wode nosi...
Co go sklonilo, to tylko nasze spekulacje. Moze Korwin - Mike mu nakazal ?
3. Cyryl, po prostu przeceniasz. U mnei na wsi nawet 5 sekund w wiadomosciach nie bylo.
Takie sprawy nikogo nie interesja !
Jak w Chinach sie worek z ryzem przewroci, to wyrte tyle samo co te swieczki Brauna.