Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Postprzez szerszon » piątek 06 grudnia 2013, 01:00

Może dział, gdzie instruktorzy i egzaminatorzy nie będą mieli prawa pisać ?
Tylko dla kursantów...trzeba rozważyć taki pomysł pomimo pojawiających się gróźb :D
Jak ta...
Osobiście choć uprawnień instruktora czy egzaminatora nie posiadam to w oczywistych sytuacjach staram się początkującym osobom udzielić wyczerpującej odpowiedzi wraz z cytatem stosownych zapisów.

Ewentualnie..bez ironii i podtekstów..otworzyć taki dział i moderatorem tego zrobić tomcia
szerszon

Postprzez szymon1977 » piątek 06 grudnia 2013, 02:25

MODERATORZE: Czy mogę poprosić o publiczne przedstawienie efektów obiecanego śledztwa w sprawie mojego adresu IP i rzekomego związku z innymi userami?
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Postprzez rusel » piątek 06 grudnia 2013, 09:41

Ewentualnie..bez ironii i podtekstów..otworzyć taki dział i moderatorem tego zrobić tomcia

oskbelfer pakujemy sie!
rusel

Postprzez szerszon » piątek 06 grudnia 2013, 09:42

Ejjj..ależ byłby to naprawdę pasjonujący dział :wink:
szerszon

Postprzez rusel » piątek 06 grudnia 2013, 10:05

to juz lepiej zorganizować zjazd przy ognisku albo na skałkach :D
rusel

Postprzez tomcioel1 » piątek 06 grudnia 2013, 10:58

szerszon napisał(a):Może dział, gdzie instruktorzy i egzaminatorzy nie będą mieli prawa pisać ?
Tylko dla kursantów...trzeba rozważyć taki pomysł pomimo pojawiających się gróźb :D
Jak ta...
Osobiście choć uprawnień instruktora czy egzaminatora nie posiadam to w oczywistych sytuacjach staram się początkującym osobom udzielić wyczerpującej odpowiedzi wraz z cytatem stosownych zapisów.

szerszon , czep się lepiej swojej baby (hehe ...)
ty juz tu miałeś wspaniałe wizje co do tego kto powinien być moderatorem więc przypomnij sobie jak to się skończyło ...

szymon1977 napisał(a):
ella napisał(a):Kiedyś to forum rzeczywiscie służyło kursantom i początkującym kierowcom. Teraz z tego co wiem, wielu kursantów boi się zapytać na forum ( zapychając mi skrzynkę ) bo od razu zostają wyśmiani i dostają propozycje powrotu na kurs, zapytania instruktora, najlepiej niech idą do diabła bo tu przeszkadzają
To bardzo nieeleganckie. Osobiście choć uprawnień instruktora czy egzaminatora nie posiadam to w oczywistych sytuacjach staram się początkującym osobom udzielić wyczerpującej odpowiedzi wraz z cytatem stosownych zapisów. Niestety jest na Forum kilka osób, które zamiast konkretnie odpowiedzieć wolą tyle samo czasu poświęcić na odesłanie delikwenta na powtórny kurs lub do zgłębiania treści PoRD. Niestety język prawny z natury jest na tyle skomplikowany, że czytanie bez odpowiedniej wprawy zamiast wyjaśnić problem może rodzić kolejne wątpliwości.

no dokładnie podzielam twoje zdanie - a żeby było śmieszniej a raczej żałośniej z reguły są to czynni zawodowo egzaminatorzy ...
a wordy w swoim statucie mają wpisane działania na rzecz profilaktyki , edukacji itp - szkoda że ich pracownicy jakoś o tym nie pamiętają...
bo można komuś zwrócić uwagę ale w sposób subtelny i elegancki z taktem i kulturą a można też tak jak to nie raz robią tutaj nasi wspaniali egzaminatorzy ...
tomcioel1

Postprzez rusel » piątek 06 grudnia 2013, 11:06

Niestety jest na Forum kilka osób, które zamiast konkretnie odpowiedzieć wolą tyle samo czasu poświęcić na odesłanie delikwenta na powtórny kurs lub do zgłębiania treści PoRD

są takie osoby na forum ktore na pytanie danej osoby odpowiadają odpowiadającym
rusel

Postprzez szerszon » piątek 06 grudnia 2013, 13:08

szerszon , czep się lepiej swojej baby (hehe ...)
ty juz tu miałeś wspaniałe wizje co do tego kto powinien być moderatorem więc przypomnij sobie jak to się skończyło ...

Ale zawsze mam dobre chęci :D
Czyżbyś miał zamiar dać plamę ?

no dokładnie podzielam twoje zdanie -

znalazłeś mentora... :eek2:
szerszon

Postprzez oskbelfer » piątek 06 grudnia 2013, 18:11

ella napisał(a):Kiedyś to forum rzeczywiscie służyło kursantom i początkującym kierowcom.

Kiedyś to i może służyło Szanowna Pani Moderator :)
Ale jak ośmieliłem się coś napisać -------- to otrzymałem informację, iż mogę sobie poszukać innego forum..
Dlatego teraz stanowczo zaprotestuję Szanowna Pani Elżbieto, pozwolę sobie napisać że forum działa profesjonalnie, jest najbardziej superzastym forum jakiekolwiek czytałem :)
Nie zgadzam się ze zdaniem, że na forum dzieje się źle, nic takiego nie ma miejsca i bardzo jestem ździwony, że ktoś zapycha Pani skrzynkę pytaniami.

Reasumuąc forum jest super :) Zwłaszcza dział z aktualnościami. Zawsze korzystam z tego działa, gdy chcę dowiedzić się czegoś nowego :)

Mam siostre rodzoną, która ma na imię Skleroza, ona rowież czyta forum i ma podobne zdanie jak ja :)

tomcioel1 napisał(a):szerszon , czep się lepiej swojej baby (hehe ...)

Jakże to kulturalne, a zarazem profesjonalne i świadczące o wysokim poziomie kultury a i profesjonalizmu stwierdzenie.

Autor zapewne chcia wyrazić myśl, by forumowicz Szerszon zapytał swojej małżonki jak minął jej dzionek.

Bardzo subtelne pytanie, wyrażone w sposób delikatny świadczyć może jedynie, iż mamy do czynienia z jednostką wybitną, nietuzinkową i oczywiście ponadprzeciętną :)

Pozdrawiam
oskbelfer
burak z krainy pyrlandii
sorry taki mamy klimat....sorry - na autostradach nie ma skrzyżowań, am sorry
N'attendez pas le Jugement dernier. Il a lieu tous les jours.
oskbelfer

Postprzez kg1956 » piątek 06 grudnia 2013, 19:36

Ja również sądzę, że nic takiego się nie dzieje. Niektórym userom puszczają czasem nerwy, ale nie ma już inwektyw jak wcześniej. Trochę "jaj" musi być.
Ps. To "czep się baby" fajne jest!
kg1956

Postprzez szerszon » piątek 06 grudnia 2013, 19:39

Jakże to kulturalne, a zarazem profesjonalne i świadczące o wysokim poziomie kultury a i profesjonalizmu stwierdzenie.

Bez przesady..tylko nie napisał ..której :wink:
Tutaj akurat nie mam żadnych negatywnych skojarzeń..nie przeszkadza mi to, a raczej traktuje jako bardziej luźną dyskusję.
a więc w tym przypadku..nie ma sprawy.. :)
szerszon

Postprzez rusel » piątek 06 grudnia 2013, 21:45

Definicja nepotyzmu czyli odpowiedz na pytanie czy nalezy trzymac ręce na kierownicy podczas zatrzymania w warunkach ruchu drogowego

czyli jak rozumiem tok twojego myślenia gość dojeżdża do światel i stojąc na czerwonym puszcza ręce z kierownicy - błąd , kolejne skrzyżowanie , 50 sekund do zmiany na zielone , gość ręce na kolana - drugi błąd i ocena negatywna ???

Niestety jest na Forum kilka osób, które zamiast konkretnie odpowiedzieć wolą tyle samo czasu poświęcić na odesłanie delikwenta na powtórny kurs lub do zgłębiania treści PoRD.
rusel

Postprzez tomcioel1 » sobota 07 grudnia 2013, 00:00

po pierwsze - pojęcie "nepotyzm" - no właśnie ... może ktoś tu powinien sięgnąć do definicji ???

odnośnie mojej wypowiedzi - gdyby wcześniejsza wypowiedź była konkretna i wyczerpująca , że o poprawności nie wspomnę, to bym jej nie zamieścił...
nie było tam natomiast nic obraźliwego , poniżającego - powiedziałbym też że stanowiła rozwinięcie założonego wątku ...
jakies problemy emocjonalne ???
tomcioel1

Postprzez szymon1977 » sobota 07 grudnia 2013, 09:42

Moderatorze: Zastanów się czasem, gdzie leży granica pomiędzy wypowiedzią nic do tematu nie wnosząca, a będącą komentarzem dotyczącym tematu dyskusji.
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Postprzez rusel » wtorek 10 grudnia 2013, 21:14

tak już na koniec żeby człowiek człowiekowi wilkiem nie był, chciałem podsumować choć to trudne, dramatopisarza szanownego mecenasa, w podziękowaniu za osiągnięcia w dziedzinie forum, jego cenne wypowiedzi które dają do myslenia, sprawiają za sami szukamy w sobie tej lepszej strony

http://www.youtube.com/watch?v=QJQaB4uR8a0
rusel

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka