ella napisał(a):Kiedyś to forum rzeczywiscie służyło kursantom i początkującym kierowcom.
Kiedyś to i może służyło Szanowna Pani Moderator

Ale jak ośmieliłem się coś napisać -------- to otrzymałem informację, iż mogę sobie poszukać innego forum..
Dlatego teraz stanowczo zaprotestuję Szanowna Pani Elżbieto, pozwolę sobie napisać że forum działa profesjonalnie, jest najbardziej superzastym forum jakiekolwiek czytałem

Nie zgadzam się ze zdaniem, że na forum dzieje się źle, nic takiego nie ma miejsca i bardzo jestem ździwony, że ktoś zapycha Pani skrzynkę pytaniami.
Reasumuąc forum jest super

Zwłaszcza dział z aktualnościami. Zawsze korzystam z tego działa, gdy chcę dowiedzić się czegoś nowego

Mam siostre rodzoną, która ma na imię Skleroza, ona rowież czyta forum i ma podobne zdanie jak ja

tomcioel1 napisał(a):szerszon , czep się lepiej swojej baby (hehe ...)
ty juz tu miałeś wspaniałe wizje co do tego kto powinien być moderatorem więc przypomnij sobie jak to się skończyło ...
Jakże to kulturalne, a zarazem profesjonalne i świadczące o wysokim poziomie kultury a i profesjonalizmu stwierdzenie.
Autor zapewne chcia wyrazić myśl, by forumowicz Szerszon zapytał swojej małżonki jak minął jej dzionek.
Bardzo subtelne pytanie, wyrażone w sposób delikatny świadczyć może jedynie, iż mamy do czynienia z jednostką wybitną, nietuzinkową i oczywiście ponadprzeciętną

Pozdrawiam
oskbelfer
burak z krainy pyrlandii