cierpnik2 napisał(a):Ja bana za obrażanie nie dostałem.
Zablokowano użytkownika » cierpnik
Powód: „regulamin 8 c”
Zablokowano użytkownika » cierpnik
Powód: „obrażanie użytkowników”
[/quote]
My też czekamy.Cały czas czekam na przeprosiny.
przez ella » środa 30 października 2013, 20:11
cierpnik2 napisał(a):Ja bana za obrażanie nie dostałem.
My też czekamy.Cały czas czekam na przeprosiny.
przez cierpnik2 » czwartek 31 października 2013, 12:09
http://www.forum.prawojazdy.com.pl/viewtopic.php?f=3&t=33947&p=328501#p328501szerszon napisał(a):Cały czas prosze o cytaty..masz dostęp..nie widze problemu...nawet jeśli..to i tak karę dostałem..odbyłem..wiesz..zwolnienie warunkowe za dobre sprawowanie..![]()
Wiem tyle ile przekazał moderator. Z jednego IP mogę wyciągnąć wiele informacji. Was to przerasta.Zadziwiające jest,ze tak dużo wiesz o scooby..
Ciekawe. Ja takiej informacji nie uzyskałem:ella napisał(a):Zablokowano użytkownika » cierpnik
Powód: „obrażanie użytkowników”
Za co mam przeprosić?My też czekamy.
przez szerszon » czwartek 31 października 2013, 14:58
przez szymon1977 » piątek 01 listopada 2013, 15:28
Chcesz samego siebie za przykład podawać to staraj się trzymać poziom, bo Twoja dyskusja z Cierpnikami zbliża się do granicy.szerszon napisał(a):Do znudzenia posłużę się znowu dyskusją z szymonem..czasami jechaliśmy ostro...i dalej sie spieramy...ale nikt nie ma pretensji do siebie nawzajem i nawet moderacja nie tnie...czyli jest ok.
przez szerszon » piątek 01 listopada 2013, 17:06
przez szymon1977 » piątek 01 listopada 2013, 17:26
przez LeszkoII » sobota 02 listopada 2013, 15:05
przez szymon1977 » sobota 02 listopada 2013, 23:10
przez POPRAWNIEnaRONDZIE1 » niedziela 03 listopada 2013, 09:58
LeszkoII napisał(a):Czy jeśli użytkownika tego forum nazwałem cytuję: "błędem", to czy jest to obelga? Jak uważacie? Mój post jestem w stanie wyedytować, nie chciałbym aby niektórzy poczuli się zbyt urażeni.
przez LeszkoII » niedziela 03 listopada 2013, 18:07
Zmodyfikowałem wpis. Przepraszam za głębokie poruszenie i cierpienia psychiczne spowodowane moim wpisem. Już mi się ban nie należy, czego nie można powiedzieć o Tobie (notoryczne łamanie pkt. 8d).POPRAWNIEnaRONDZIE1 napisał(a):Tak. Należy ci się BAN za złamanie punktu 8c regulaminu forum.
przez szerszon » poniedziałek 04 listopada 2013, 08:29
PROSZĘ O PODANIE PRZEZ MODERATORA POWODU USUNIĘCIA WAŻNEGO TEMATU DOTYCZĄCEGO PORUSZANIA SIĘ PO RONDACH
przez cierpnik2 » poniedziałek 04 listopada 2013, 08:50
Kierowców nazwałem potencjalnymi mordercami a instruktorom wypomniałem stosowanie się do przepisów lokalnych, brak doświadczenia rowerowego i ogólne przekonanie, że jestem instruktor jestem znawca. Naprawdę są to skandaliczne oszczerstwa i do tego personalne.szerszon napisał(a):Przecież miałeś wskazane przeze mnie, swoją opinie o kierowcach i instruktorach..akurat jestem jednym i drugim...i zdziwiony jesteś,że nazwałem Ciebie jak nazwałem...?
Bardzo delikatnie...
przez szerszon » poniedziałek 04 listopada 2013, 09:10
przez oskbelfer » wtorek 05 listopada 2013, 01:04
przez szymon1977 » wtorek 05 listopada 2013, 01:20
Tak, robisz coś źle. Pchasz się na siłę na Forum, na którym nt. PoRD się dyskutuje a nie nawzajem zachwyca nad własną, "jedyną słuszną racją".oskbelfer napisał(a):...może ja coś źle robię...