Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Postprzez ella » poniedziałek 28 października 2013, 20:33

A teraz sprawdź z jakich adresów pisze scooby a z jakich ja

Wyobraź sobie że już to dawno sprawdziłam

Ze mną jest prościej bo główny adres jest stały

Skąd ta pewność że z tobą jest prościej
ella
Moderator

Postprzez cierpnik2 » wtorek 29 października 2013, 09:29

Jak sprawdziłaś to podziel się tymi rewelacjami tylko nie manipuluj danymi jak Macierewicz z brzozą. Dwa Twoje poprzednie kłamstwa przemilczałaś.
cierpnik2

Postprzez ella » wtorek 29 października 2013, 19:28

A po co mam się dzielić rewelacjami? Przecież to wszystko dla ciebie kłamstwo. Więc żegnam.
ella
Moderator

Postprzez szerszon » wtorek 29 października 2013, 21:47

Nie rozumiem zachowania Cierpnika....przecież był moment,że można było zacząć od początku.
Były prezenty pod choinkę...przecież parę osób skorzystało :wow:
Niereformowalny ?
szerszon

Postprzez cierpnik2 » środa 30 października 2013, 11:15

ella napisał(a):A po co mam się dzielić rewelacjami? Przecież to wszystko dla ciebie kłamstwo. Więc żegnam.
Chcesz coś udownodnić co pokaż dowody. Obecnie toniesz w swoich kłamstwach i jak widać nie chcesz się przyznać do błędu. Cały czas czekam na przeprosiny.
Nie rozumiem zachowania Cierpnika....przecież był moment,że można było zacząć od początku.
Były prezenty pod choinkę...przecież parę osób skorzystało :wow:
Niereformowalny ?
Jak Ciebie to bardzo zabolało tak, że jęczałeś jaki to pokrzywdzony zostałeś i prosiłeś się o zlitowanie jak prosię to Twój problem. Ja się prosić ni będę. Bo po co?
cierpnik2

Postprzez szymon1977 » środa 30 października 2013, 12:23

A kto to taki OSKRALLY?
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Postprzez cierpnik2 » środa 30 października 2013, 12:34

Najprawdopodobniej kolejne moje wcielenie.
cierpnik2

Postprzez szerszon » środa 30 października 2013, 12:37

Jak Ciebie to bardzo zabolało tak, że jęczałeś jaki to pokrzywdzony zostałeś i prosiłeś się o zlitowanie jak prosię to Twój problem. Ja się prosić ni będę. Bo po co?

Bardzo chetnie zobaczyłbym cytat jak to jęczałem :lol:
Przynajmniej nie pozwoliłem sobie na niezbyt eleganckie określenia, jakimi tutaj posługiwałeś się..
Ty sie nie prosisz to fakt...zakładasz pińset innych kont i w miarę rozwoju dyskusji wychodzi szydło z worka..jesteś niereformowalny.
Do znudzenia posłużę się znowu dyskusją z szymonem..czasami jechaliśmy ostro...i dalej sie spieramy...ale nikt nie ma pretensji do siebie nawzajem i nawet moderacja nie tnie...czyli jest ok.
czyli można..a nie chcesz tego zauważyć...
szerszon

Postprzez cierpnik2 » środa 30 października 2013, 13:17

szerszon napisał(a):Bardzo chetnie zobaczyłbym cytat jak to jęczałem :lol:
Szerszon2 prawdę ci powie.
Przynajmniej nie pozwoliłem sobie na niezbyt eleganckie określenia, jakimi tutaj posługiwałeś się..
Za to pozwoliłeś sobie na personalne obrażanie.
Ty sie nie prosisz to fakt...zakładasz pińset innych kont i w miarę rozwoju dyskusji wychodzi szydło z worka..jesteś niereformowalny.
Detektyw od Szerszona różni się dowodami. Szerszon ich nie posiada. Albo posiada tak samo jak Macierewicz. Mam ale nie powiem ale są z bardzo wiarygodnego źródła.
Do znudzenia posłużę się znowu dyskusją z szymonem..czasami jechaliśmy ostro...i dalej sie spieramy...ale nikt nie ma pretensji do siebie nawzajem i nawet moderacja nie tnie...czyli jest ok.
czyli można..a nie chcesz tego zauważyć...
W sprawach związanych z tematem. Sprawy rowerowe działały na Ciebie jak płachta na byka i wtedy ukazywało się prawdziwe oblicze Szerszona. Jechał po każdym rowerzyście kiedy brakowało argumentów do tematu. Te pomniki ci spać nie dają?
cierpnik2

Postprzez szerszon » środa 30 października 2013, 13:33

Naprawdę zniechęcasz do siebie zarzutami bez pokrycia..naprawdę zacytuj, gdzie jęczałem, obrażałem personalnie..itp...
Pokrycie sie IP chyba jest dowodem, nieprawdaż ?
Iść dalej w zaparte..nie widze sensu..
Wybacz , ale w tematach rowerowych nie odstawałeś od pozostałych rowerzystów..a zamiast argumentów zacząłeś uciekac w niezbyt błyskotliwą ironię...dość szybko...
dalej nie wyciagasz wniosków ze swojego zachowania...w coraz mniejszej liczbie dyskusji będziesz uczestniczył aktywnie z takim podejściem.
szerszon

Postprzez cierpnik2 » środa 30 października 2013, 13:53

szerszon napisał(a):Naprawdę zniechęcasz do siebie zarzutami bez pokrycia..naprawdę zacytuj, gdzie jęczałem, obrażałem personalnie..itp...
Jęczałeś tutaj: http://www.forum.prawojazdy.com.pl/search.php?keywords=&terms=all&author=szerszon2&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=Szukaj
Obrażałeś w wielu wątkach. Gimnazjalistów już nie pamiętasz?
Pokrycie sie IP chyba jest dowodem, nieprawdaż ?
W przypadku zmiennego IP nie jest żadnym dowodem. Dzisiaj to IP mogę mieć ja, jutro Ty. Zatem Ty jesteś moim klonem albo odwrotnie? Jak się bawicie w detektywów to przynajmniej bądźcie poważni.
Wybacz , ale w tematach rowerowych nie odstawałeś od pozostałych rowerzystów..a zamiast argumentów zacząłeś uciekac w niezbyt błyskotliwą ironię...dość szybko...
Jak Ci się ironia nie podobała to mogłeś nie odpowiadać. A ty po prostu po chamsku obrażałeś. Chyba nie zaprzeczysz?
dalej nie wyciagasz wniosków ze swojego zachowania...
Czyżbym kogoś obrażał personalnie?
w coraz mniejszej liczbie dyskusji będziesz uczestniczył aktywnie z takim podejściem.
Moja aktywność w tematyce forum skończyła się już dawno temu.
cierpnik2

Postprzez rusel » środa 30 października 2013, 15:15

idealne rozwiązanie, mozna dalej sie realizowac i bez emocji

http://www.zmiennicy.com/forum/
rusel

Postprzez szerszon » środa 30 października 2013, 15:39

I co podałeś..cała dyskusję ?
Obrażałeś w wielu wątkach.

O ile mi wiadomo to gimnazjalista nie jest powszechnie uważanym słowem za...

.
Zatem Ty jesteś moim klonem

Tylko bez personalnych wycieczek proszę... :D to juz podpada pod obrażanie :D

Jak Ci się ironia nie podobała to mogłeś nie odpowiadać. A ty po prostu po chamsku obrażałeś. Chyba nie zaprzeczysz?
Równie dobrze mogłeś nie pisać swoich interpretacji..problem ? Równie dobrze nie musiałeś używać ironii, równie dobrze mogłeś nie pisać,ze kierowcy i instruktorzy to..., albo są mordercami...
jak myślisz, można takie rzeczy pozostawić bez odzewu ?
Według Ciebie chamstwem jest wykazanie,że twój punkt widzenia jest błędny...bardzo oryginalne podejście.

Moja aktywność w tematyce forum skończyła się już dawno temu.
Śmiem wątpić...również na krakowskim "jedź bezpiecznie" wkrótce zakończysz...
Jesteś w błędnym przekonaniu,że przy zmiennym IP jesteś nie do namierzenia i idziesz w zaparte..twoja sprawa -idź.
szerszon

Postprzez cierpnik2 » środa 30 października 2013, 15:56

szerszon napisał(a):I co podałeś..cała dyskusję ?
Nie. Twoje jęki i steki z powodu otrzymanego bana.
O ile mi wiadomo to gimnazjalista nie jest powszechnie uważanym słowem za...
Obrażanie to nie tylko "brzydkie słowa".
Równie dobrze mogłeś nie pisać swoich interpretacji..problem ? Równie dobrze nie musiałeś używać ironii
Nie jest to ani zabronione ani niekulturalne.
równie dobrze mogłeś nie pisać,ze kierowcy i instruktorzy to..., albo są mordercami...
potencjalnymi pomijając już, że to nie są słowa skierowane do konkretnej osoby na forum.
jak myślisz, można takie rzeczy pozostawić bez odzewu ?
Nie wiem. Zapytaj moderatora. Ja bana za obrażanie nie dostałem.
Według Ciebie chamstwem jest wykazanie,że twój punkt widzenia jest błędny...bardzo oryginalne podejście.
Tak, z wykorzystaniem personalnych obelg.
Jesteś w błędnym przekonaniu,że przy zmiennym IP jesteś nie do namierzenia i idziesz w zaparte..twoja sprawa -idź.
Szerszon na detektywa się nie nadaje skoro nie potrafi nawet wykorzystać informacji przekazywanych przez samego podejrzanego. To ja mam stałe IP (gdzieś 95% wypowiedzi). Scooby ma zmienne (jeśli w większości wykorzystuje netię).
cierpnik2

Postprzez szerszon » środa 30 października 2013, 18:55

Nie. Twoje jęki i steki z powodu otrzymanego bana.

Twoja subiektywna ocena..owszem byłem wkurzony.
Obrażanie to nie tylko "brzydkie słowa".

Nie jest to ani zabronione ani niekulturalne.

potencjalnymi pomijając już, że to nie są słowa skierowane do konkretnej osoby na forum.
Kali ukraść-ok..kalemu ukraść-be...
Tak, z wykorzystaniem personalnych obelg.

Cały czas prosze o cytaty..masz dostęp..nie widze problemu...nawet jeśli..to i tak karę dostałem..odbyłem..wiesz..zwolnienie warunkowe za dobre sprawowanie.. :D

Nie wiem. Zapytaj moderatora. Ja bana za obrażanie nie dostałem.

Za coś dostałeś...

Szerszon na detektywa się nie nadaje skoro nie potrafi nawet wykorzystać informacji przekazywanych przez samego podejrzanego. To ja mam stałe IP (gdzieś 95% wypowiedzi). Scooby ma zmienne (jeśli w większości wykorzystuje netię).

Przecież to normalne, że podejrzany sam siebie nie będzie obciążał , tylko bronił się , ile sił... :D żarty sie Ciebie trzymają...
Zadziwiające jest,ze tak dużo wiesz o scooby.. :hmm:
szerszon

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka