A teraz sprawdź z jakich adresów pisze scooby a z jakich ja
Wyobraź sobie że już to dawno sprawdziłam
Ze mną jest prościej bo główny adres jest stały
Skąd ta pewność że z tobą jest prościej
przez ella » poniedziałek 28 października 2013, 20:33
A teraz sprawdź z jakich adresów pisze scooby a z jakich ja
Ze mną jest prościej bo główny adres jest stały
przez cierpnik2 » wtorek 29 października 2013, 09:29
przez ella » wtorek 29 października 2013, 19:28
przez szerszon » wtorek 29 października 2013, 21:47
przez cierpnik2 » środa 30 października 2013, 11:15
Chcesz coś udownodnić co pokaż dowody. Obecnie toniesz w swoich kłamstwach i jak widać nie chcesz się przyznać do błędu. Cały czas czekam na przeprosiny.ella napisał(a):A po co mam się dzielić rewelacjami? Przecież to wszystko dla ciebie kłamstwo. Więc żegnam.
Jak Ciebie to bardzo zabolało tak, że jęczałeś jaki to pokrzywdzony zostałeś i prosiłeś się o zlitowanie jak prosię to Twój problem. Ja się prosić ni będę. Bo po co?Nie rozumiem zachowania Cierpnika....przecież był moment,że można było zacząć od początku.
Były prezenty pod choinkę...przecież parę osób skorzystało
Niereformowalny ?
przez szymon1977 » środa 30 października 2013, 12:23
przez cierpnik2 » środa 30 października 2013, 12:34
przez szerszon » środa 30 października 2013, 12:37
Jak Ciebie to bardzo zabolało tak, że jęczałeś jaki to pokrzywdzony zostałeś i prosiłeś się o zlitowanie jak prosię to Twój problem. Ja się prosić ni będę. Bo po co?
przez cierpnik2 » środa 30 października 2013, 13:17
Szerszon2 prawdę ci powie.szerszon napisał(a):Bardzo chetnie zobaczyłbym cytat jak to jęczałem![]()
Za to pozwoliłeś sobie na personalne obrażanie.Przynajmniej nie pozwoliłem sobie na niezbyt eleganckie określenia, jakimi tutaj posługiwałeś się..
Detektyw od Szerszona różni się dowodami. Szerszon ich nie posiada. Albo posiada tak samo jak Macierewicz. Mam ale nie powiem ale są z bardzo wiarygodnego źródła.Ty sie nie prosisz to fakt...zakładasz pińset innych kont i w miarę rozwoju dyskusji wychodzi szydło z worka..jesteś niereformowalny.
W sprawach związanych z tematem. Sprawy rowerowe działały na Ciebie jak płachta na byka i wtedy ukazywało się prawdziwe oblicze Szerszona. Jechał po każdym rowerzyście kiedy brakowało argumentów do tematu. Te pomniki ci spać nie dają?Do znudzenia posłużę się znowu dyskusją z szymonem..czasami jechaliśmy ostro...i dalej sie spieramy...ale nikt nie ma pretensji do siebie nawzajem i nawet moderacja nie tnie...czyli jest ok.
czyli można..a nie chcesz tego zauważyć...
przez szerszon » środa 30 października 2013, 13:33
przez cierpnik2 » środa 30 października 2013, 13:53
Jęczałeś tutaj: http://www.forum.prawojazdy.com.pl/search.php?keywords=&terms=all&author=szerszon2&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=Szukajszerszon napisał(a):Naprawdę zniechęcasz do siebie zarzutami bez pokrycia..naprawdę zacytuj, gdzie jęczałem, obrażałem personalnie..itp...
W przypadku zmiennego IP nie jest żadnym dowodem. Dzisiaj to IP mogę mieć ja, jutro Ty. Zatem Ty jesteś moim klonem albo odwrotnie? Jak się bawicie w detektywów to przynajmniej bądźcie poważni.Pokrycie sie IP chyba jest dowodem, nieprawdaż ?
Jak Ci się ironia nie podobała to mogłeś nie odpowiadać. A ty po prostu po chamsku obrażałeś. Chyba nie zaprzeczysz?Wybacz , ale w tematach rowerowych nie odstawałeś od pozostałych rowerzystów..a zamiast argumentów zacząłeś uciekac w niezbyt błyskotliwą ironię...dość szybko...
Czyżbym kogoś obrażał personalnie?dalej nie wyciagasz wniosków ze swojego zachowania...
Moja aktywność w tematyce forum skończyła się już dawno temu.w coraz mniejszej liczbie dyskusji będziesz uczestniczył aktywnie z takim podejściem.
przez rusel » środa 30 października 2013, 15:15
przez szerszon » środa 30 października 2013, 15:39
Obrażałeś w wielu wątkach.
Zatem Ty jesteś moim klonem
Równie dobrze mogłeś nie pisać swoich interpretacji..problem ? Równie dobrze nie musiałeś używać ironii, równie dobrze mogłeś nie pisać,ze kierowcy i instruktorzy to..., albo są mordercami...Jak Ci się ironia nie podobała to mogłeś nie odpowiadać. A ty po prostu po chamsku obrażałeś. Chyba nie zaprzeczysz?
Śmiem wątpić...również na krakowskim "jedź bezpiecznie" wkrótce zakończysz...Moja aktywność w tematyce forum skończyła się już dawno temu.
przez cierpnik2 » środa 30 października 2013, 15:56
Nie. Twoje jęki i steki z powodu otrzymanego bana.szerszon napisał(a):I co podałeś..cała dyskusję ?
Obrażanie to nie tylko "brzydkie słowa".O ile mi wiadomo to gimnazjalista nie jest powszechnie uważanym słowem za...
Nie jest to ani zabronione ani niekulturalne.Równie dobrze mogłeś nie pisać swoich interpretacji..problem ? Równie dobrze nie musiałeś używać ironii
potencjalnymi pomijając już, że to nie są słowa skierowane do konkretnej osoby na forum.równie dobrze mogłeś nie pisać,ze kierowcy i instruktorzy to..., albo są mordercami...
Nie wiem. Zapytaj moderatora. Ja bana za obrażanie nie dostałem.jak myślisz, można takie rzeczy pozostawić bez odzewu ?
Tak, z wykorzystaniem personalnych obelg.Według Ciebie chamstwem jest wykazanie,że twój punkt widzenia jest błędny...bardzo oryginalne podejście.
Szerszon na detektywa się nie nadaje skoro nie potrafi nawet wykorzystać informacji przekazywanych przez samego podejrzanego. To ja mam stałe IP (gdzieś 95% wypowiedzi). Scooby ma zmienne (jeśli w większości wykorzystuje netię).Jesteś w błędnym przekonaniu,że przy zmiennym IP jesteś nie do namierzenia i idziesz w zaparte..twoja sprawa -idź.
przez szerszon » środa 30 października 2013, 18:55
Nie. Twoje jęki i steki z powodu otrzymanego bana.
Obrażanie to nie tylko "brzydkie słowa".
Nie jest to ani zabronione ani niekulturalne.
Kali ukraść-ok..kalemu ukraść-be...potencjalnymi pomijając już, że to nie są słowa skierowane do konkretnej osoby na forum.
Tak, z wykorzystaniem personalnych obelg.
Nie wiem. Zapytaj moderatora. Ja bana za obrażanie nie dostałem.
Szerszon na detektywa się nie nadaje skoro nie potrafi nawet wykorzystać informacji przekazywanych przez samego podejrzanego. To ja mam stałe IP (gdzieś 95% wypowiedzi). Scooby ma zmienne (jeśli w większości wykorzystuje netię).