Zlocik/spotkanie Częstochowa 2006-propozycje

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Sławek_18 » czwartek 16 lutego 2006, 16:45

ja moge tylko powiedziec tyle, ze nie mialem, zadnych nieprzyjemnosci w zwiazku w opublikowaniem mojego nr fona. (Chociaz nie bylem zadnym organizatorem :-) )
Trzymam kciuki za organizacji aby bylo tyle osob co sie zadeklarowalo :lol: :lol: :lol: :twisted:
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez bodek541 » czwartek 16 lutego 2006, 17:34

Dobra żeby nie było scorpio masz racje.Dzięki za przypomnienie a nr telefonu to podam na priv jak bedzie spotkanie dopięte na ostatni guzik.Scorpio przecież ty nie masz komórki i kontaktowałeś sie na priv i gg i myśle że tak wystarczy
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez bodek541 » czwartek 16 lutego 2006, 18:15

Acha zapomniałem sie spytać czy bardziej wam pasuje dzień z 28 na 29 kwietnia czy 29 na 30 kwiecień czyli z soboty na niedziele czy wolicie inaczej.Ja myśle,że najlepiej by było z soboty na niedziele ale już bym wolał powoli wiedzieć
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez miros » czwartek 16 lutego 2006, 18:30

ja to nie daje rady :?
w jednym poscie piszesz:
Dobra żeby nie było scorpio masz racje.Dzięki za przypomnienie a nr telefonu to podam na priv

a pare slow dalej:
Scorpio przecież ty nie masz komórki i kontaktowałeś sie na priv i gg i myśle że tak wystarczy

czyli co? podasz numer czy nie?

a, ze scorpio nie podawal numeru to inna sprawa. organizatorem pierwszego zlotu byl niejaki X i on wtedy podal kilku osobom swoj nr. komorki. orgaznizatorem drugiego zlotu byl scorpio plus ja i numerow nie trzeba bylo podawac, bo zainteresowani juz te numery mieli, jak rowniez my mielismy namiary do paru osob.

teraz sprawa ma sie zdeko inaczej, bo pojawilo sie troche nowych osob, ktore moga nie miec numeru do nas, wiec podaj chetnym na priv swoj numer.

jesli chodzi o twoje pytanko to jak dla mnie lepszy termin to: 29 na 30 kwietnia
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez scorpio44 » czwartek 16 lutego 2006, 19:15

Miros, widzę, że Bodek do tego stopnia uparcie powtarza, że my byliśmy organizatorami poprzednich zlotów, że sam w to uwierzyłeś. ;) :D MY NIE BYLIŚMY ŻADNYMI ORGANZIATORAMI! Powtarzam to setny raz. Fakt, że to my dbaliśmy o dopilnowanie wszystkiego, o wybranie najdogodniejszego terminu itd., ale to wszystko. Umówiliśmy się na spotkanie i tyle, nie wiedzieliśmy nawet co będziemy na nim robić tak naprawdę.

Tak więc organizatorami w takim sensie, w jakim Ty chcesz Bodek być, nie byliśmy. Powtarzam Ci to setny raz. Gdybym był organizatorem, tobym podał numer domowy. Bo komórki nie mam, a kontakt MUSIAŁBY być.
A Twój ostatni post to ma sens następujący: "podam telefon, ale nie podam telefonu". Tak jak to już właściwie powiedział Miros. A tak poza tym, to mógłbyś chociaż GG podać.
scorpio44

Postprzez Silent » czwartek 16 lutego 2006, 19:59

Ja widziałem że bodek podał swój numer, ale najwyraźniej wyedytował post ;)
P.S.: Jeżeli zlocik odbędzie się przed 15'stym lipca to mnie niestety nie będzie.
Obrazek
Silent

Postprzez scorpio44 » czwartek 16 lutego 2006, 20:02

Silent napisał(a):Ja widziałem że bodek podał swój numer, ale najwyraźniej wyedytował post ;)

Już się znalazł drugi ktoś, kto to widział i przed chwilą mi o tym powiedział. ;) Jak dla mnie to to jest dowodem na jedno - że kolega Bodek ewidentnie coś kombinuje. Przynajmniej w moim odczuciu ktoś kto ma czyste zamiary, nie robi takich kombinacji i podchodów.
scorpio44

Postprzez bodek541 » czwartek 16 lutego 2006, 20:25

Mój nr gg podaje tu 2660222 a nr telefonu podam jak dojdzie to wszystko do skutku i będzie zapięte na ostatni guzik bo wiadomo jak może być później.A może byście odpowiedzieli co do terminu dokładnie
bodek541

Postprzez ella » piątek 17 lutego 2006, 00:25

Agawa napisał(a):ella-w sumie to nie wiem czy ella będzie

Przepraszam wszystkich ale nie będę.

scorpio44 napisał(a):Już się znalazł drugi ktoś, kto to widział i przed chwilą mi o tym powiedział. Jak dla mnie to to jest dowodem na jedno - że kolega Bodek ewidentnie coś kombinuje. Przynajmniej w moim odczuciu ktoś kto ma czyste zamiary, nie robi takich kombinacji i podchodów.

Chyba żartujesz :D
Uważasz, że kontatkt na priva i gg to na tym etapie za mało?
Czy nie podanie na forum nr telefonu świadczy o jakiejkolwiek kombinacji?
Telefon to można podać na priva a nie oficjalnie na forum, żeby potem sobie co niektórzy jaja robili. Są ludzie i ludziska :wink: :D I wcale się nie dziwię, że Bodek posta edytował.
A może jeszcze adres zamieszkania trzeba podać :D
ella
Moderator

Postprzez cappricio » piątek 17 lutego 2006, 09:05

no i wychodzi na to, że znowu bede najmlodsza :haha:

wazna tez chyba jest sprawa noclegu :hmm:
wszyscy z założenia zgadzają się na dwudniowy zlot, czy na jednodniowy? to raz.
dwa. dojeżdżają do Częstochowy pociągi z Łodzi bez przesiadek? Obrazek bo chyba nie mam co liczyć na dojazd autem :(
no i... CO BEDZIEMY ROBIIIĆ? Obrazek
cappricio

Postprzez jimorrison » piątek 17 lutego 2006, 09:11

jak do tej pory sie nie udzielalem w tym topicu :D..
ja najwczesniej moglbym jakos w czerwcu sie wyrwac
pozdr.
jimorrison

prawo jazdy kat.B, 1 podejście
teoretyczny 1.07.2005=>zdany, praktyczny 21.07.2005=>zdany, odebrane 4.08.2005

Był: FSO Caro 2.0 DOHC, FSO Atu 1.6 OHV, FSO Caro 1.4 DOHC
Jest: FSO Caro 1.6 DOHC
jimorrison

Postprzez bodek541 » piątek 17 lutego 2006, 09:17

capriccio widzisz jak jest jimmmorison sie nie udziela bo nie wiadomo czy będzie bo dopiero może w czerwcu.Co do noclegu narazie nie moge nic załatwić z tych względów,że dużo osób niezdecydowanych jest i pewnie tak będzie,że zostanie z 5 osób.Dlatego prosiłem,żeby sie jednoznacznie zadeklarować czy w tych dniach lub tym dniu,ale narazie to widze przez niektórych same dogryzania i mało związane z tematem.Czy poprostu wolicie tylko 29 kwietnia czy z 29 na 30 kwietnia i ilu osobom pasuje.To jest narazie najważniejsze.Tak mi sie wydaje.Szkoda,że Eli nie będzie i jedynie moge sie domyślać czemu.A co będziemy robić to będe wszystko wiedział jak wogóle nie zostaną 3 osoby bo tak może być.
bodek541

Postprzez cappricio » piątek 17 lutego 2006, 09:36

a czy wszystkim nie-maturzystom pasuje tak samo kwiecień i tak samo czerwiec? bo fajnie by jednak było, gdyby nas jak najwięcej przyjechało...
ja się postaram przyjechać nawet jakby miał być ten kwiecień nieszczęsny (choć na pewno walcząc sama z sobą, że czemu się nie ucze... :evil: )
no i z tego co widziałam to poprzednie zloty odbywały się w wakacje...
więc... może się wstrzymamy do tego czerwca-lipca? w takim wypadku date ustalilibyśmy dopiero za parenaście tygodni zapewne...
tylko żeby nie było znowu tak, że ja tu wywalczę dla maturzystów lipiec, a nikt oprócz mnie się nie pojawi (z maturzystów oczywiście...) :evil: :evil: :evil: chyba łatwo jest się określić czy się ma ochote na zlot czy nie? :hmm:

PS. zloty to ogólnie dupna sprawa, bo masa ludzi jest niezdecydowana i sobie gdybają bla bla bla, że może, że chyba, że się okaże... jakby nie można było się zdecydować... :(
no ale nic nowego nie powiedziałam... :)
cappricio

Postprzez Agawa » piątek 17 lutego 2006, 09:52

Powiem tak: ja rozumiem, ze w maju jest matura a na forum pełno maturzystów ale ludzie kochani jeden dzień przed maturą (czy nawet dwa) żadnego maturzyste nie zbawi, a wręcz sie przyda takie odstresowanie.
Ja otwarcie mówię- w czerwcu nie mogę i nadal proponuje na zlot termin przełom kwiecień/maj.A pomyslcie tak logicznie- w miesiącach lipiec/sierpień wiekszośćosób nie przybedzie na zlot jako że sa to miesiące wakacyjne i wiekszośc ludzi wyjeżdża .
Ale to jest tylko moje skromne zdanie ;P

P.S. Szkoda, że elli nie będzie :cry2:
P.S. 2 Może uda mi sie namówić jeszcze jednego forumowicza na zlocik.
Jestem w trakcie pertraktacji z Thomassem :wink:
Agawa

Postprzez bodek541 » piątek 17 lutego 2006, 10:01

Agawa Capricio i inni macie moje gg wyżej w poście lub priv.Żeby nie było że na zlot przyjadą 3 osoby a rzcej sie zdecydują.Ja wiem czemu scorpio i miros mieszają chyba po to żeby mi sie nie udał zlot/spotkanie :twisted:
bodek541

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka