cman napisał(a):ale jak ktoś bez listka jedzie jak ciota - to już moje nastawienie do niego diametralnie się zmienia...
Wlacza sie agresja?
Tak tylko pytam.
przez assik » piątek 14 września 2007, 22:48
cman napisał(a):ale jak ktoś bez listka jedzie jak ciota - to już moje nastawienie do niego diametralnie się zmienia...
przez constantine_PL » sobota 15 września 2007, 12:27
przez Xsystoff » sobota 15 września 2007, 15:58
constantine_PL napisał(a): Właściwie do czego ona upoważnia?
przez marcij » sobota 15 września 2007, 16:42
przez DEXiu » niedziela 16 września 2007, 01:01
Xsystoff napisał(a):constantine_PL napisał(a): Właściwie do czego ona upoważnia?
Do niczego :lol:
przez starek » poniedziałek 17 września 2007, 22:32
cman napisał(a):A propos zielonego listka - faktycznie rzadko się je obecnie widuje, ale jeżeli ktoś ma listek i jedzie jak (za przeproszeniem) ciota - to ok, ma listek, więc taktuję go jak eLkę, ale jak ktoś bez listka jedzie jak ciota - to już moje nastawienie do niego diametralnie się zmienia...
przez cman » poniedziałek 17 września 2007, 22:56
starek napisał(a):Cman, mam nadzieję, że nie traktujesz ludzi bezwzględnie jadących zgodnie z przepisami jak cioty ;) co niestety innym "królom szos" często się zdarza :roll:
przez starek » poniedziałek 17 września 2007, 23:20
cman napisał(a):starek napisał(a):Cman, mam nadzieję, że nie traktujesz ludzi bezwzględnie jadących zgodnie z przepisami jak cioty ;) co niestety innym "królom szos" często się zdarza :roll:
Jasne, że nie - zresztą tu nie chodzi tylko o prędkości, bo ktoś może jechać z przepisową prędkością, ale jasno, czytelnie i poprawnie. A ktoś może przekraczać prędkość i jednocześnie jechać jak ciota.
przez scorpio44 » wtorek 18 września 2007, 00:08
starek napisał(a):co najwyżej przykleję sobie coś w stylu czekania na czyjąś wątrobe ;) Wydaje mi się, że cos takiego może być skuteczniejsze od liścia.
przez assik » wtorek 18 września 2007, 04:24
scorpio44 napisał(a):starek napisał(a):co najwyżej przykleję sobie coś w stylu czekania na czyjąś wątrobe ;) Wydaje mi się, że cos takiego może być skuteczniejsze od liścia.
Ke?
przez DEXiu » wtorek 18 września 2007, 12:36
assik napisał(a):scorpio44 napisał(a):starek napisał(a):co najwyżej przykleję sobie coś w stylu czekania na czyjąś wątrobe ;) Wydaje mi się, że cos takiego może być skuteczniejsze od liścia.
Ke?
Watroba :D Powinno byc 'wyprzedzaj,ktos czeka na twoja nerke' :D
przez scorpio44 » wtorek 18 września 2007, 13:35
przez starek » wtorek 18 września 2007, 20:52
przez fibi » czwartek 20 września 2007, 20:13
starek napisał(a):Ja też nie rozumiem. ;)
W mój poprzedni post wkradł się skrót myślowy. Assik domyśliła się, o co mi chodziło. A jeżeli chodzi o teoretycznie lepsze przesłanie, to myślę, że taka zabawna naklejka może wywołać uśmiech na twarzy kierowcy z tyłu i przez to sobie odpuści. Ewentualnie mogę się zgodzić na wersję liśc + naklejka. Na prawdę nie wiem, czy teraz wszystko jest jasne...