Zlocik/spotkanie Częstochowa 2006-propozycje

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez bodek541 » środa 15 lutego 2006, 12:22

Silent narazie prosiłem o propozycje,żeby móc coś wybrać.Ja jeszcze umiem liczyć.Dopiero jeden dzień jest propozycji.Ella widzisz nie tylko ja chce,żebyś była.I tak już jest troche osób.Jak wiecie są użytkownicy chwilowi i stali i Ci co nie byli.Jak dla mnie to jeden dzień załątwiania wszystkiego no może góra dwa.Ja mam na tyle czas,że pasuje i jeden i drugi termin,ale jeśli większość będzie za terminem 28 kwietnia lub 29 to bardzo by było fajnie.Myśle,że dla tych przed maturą odpoczynek by sie przydał a innych można postarać sie namówić.Miros i scorpio wiedzą co sie dzieje jak przychodzi co do czego i chyba nie musze powtarzać
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez Matylda » środa 15 lutego 2006, 12:44

scorpio44 napisał(a):Matyldzia, nie żartuj. ;) Wstęp ma każdy, a na takich "nowych" to w zasadzie GŁÓWNIE liczymy. Inna sprawa, że trudno w tej chwili uznać Cię jeszcze za nową. :D Kawał czasu na forum już jesteś. Ograniczeń wiekowych tym bardziej nie ma. Możesz przyjść nawet z wnuczką. :P :D :D :D

No to fantastycznie :D Dostosuję się do terminu ustalonego przez Was, bo jestem w komfortowej sytuacji i pracuję kiedy chcę, a Częstochowa nie jest zbyt daleko od Tarnowa.
Będę sledzić ten wątek i jak będzie już wiadomo dokładnie kiedy to potwierdzę przybycie moich starych kosci :lol2: Może nie rozsypię się po drodze :twisted:
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał !
Rozpoczęcie kursu: 22.08.2005
Egzamin 1 podejście: 23.11.2005 zaliczony pozytywnie
Prawo jazdy odebrane: 05.12.2005
Matylda

Postprzez miros » środa 15 lutego 2006, 15:05

HA !!! bo ja sie ukrywam, poprostu. jestem tajnym agentem masonow i przybylem zniszczyc kosciol katolicki w polsce (moze ktos wie skad to zdanie :twisted: , bo w sumie ja juz nie pamietam :twisted: :twisted: )

jesli chodzi o miejsca to jak na razie jest maly problemos. maksymalnie bedzie jedno wolne, albo zadne :?
sie zobaczy

ludzie pamietajcie jeszcze, ze zlot forum nie oznacza, ze kazdy ma przyjechac samochodem. sa przecie jeszcze inne srodki transportu, takie jak: pociag, autobus, samolot (ten ostatni to oczywiscie zarcik, ale dwa pozostale sa jak najbardziej korzystne)

ja tam jade samochodem tylko dlatego, bo taniej nas wyjdzie. wiadomo jak sie 5 osob na benzyne zrzuci to kazdy zaplaci jakies 40 zl w obie strony, a pociagiem wyjdzie drozej.
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez scorpio44 » środa 15 lutego 2006, 16:42

milena napisał(a):Przepraszam, ze nie na temat, ale musze to napisać.
Patrząc na profil Mirosa widzę:
"Skąd: ja to znam?"
Więc skąd ja mam wiedzieć gdzie On zamieszkuje, bo o tym, że to W-wa to nie pamiętałam... :wink: ;P

To wcale nie jest nie na temat. :D Bo faktycznie nie pomyślałem o tym, że Miros nie ma w profilu miejscowości. Zwłaszcza że zawsze miał. :D

Agawa napisał(a):Nie, ja bardzo lubie facetów z naszego forum :spoko: :yes: a szczególnie jednego :oops:

Ja Ciebie też. :P :D :D :D :D :D :D :D
scorpio44

Postprzez bodek541 » środa 15 lutego 2006, 16:50

To wracając do tematu.To ile osób jest już chętnych bo sie pogubiłem.
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

:)

Postprzez Polonez » środa 15 lutego 2006, 17:27

A ja powiem tak : "Pomyślimy". W sumie z Bielska do Częstochowy rzut beretem , wbijam się na krajową 1dynke i już tylko prosto - może się jakoś dokulam kraiczkiem :>
jestem za nakazem całorocznego używania mózgu podczas prowadzenia auta:)
Polonez

Postprzez scorpio44 » środa 15 lutego 2006, 21:08

bodek541 napisał(a):To wracając do tematu.To ile osób jest już chętnych bo sie pogubiłem.

Bodek, załamujesz nas trochę. To Ty masz wszystkiego pilnować. Jeżeli śledzisz ten topic i czytasz wszystko dokładnie, to powinieneś wiedzieć najlepiej, ile osób się zgłosiło. Będziesz co jakiś czas pytał, ilu jest chętnych? :D I co - liczyłeś na to, że teraz wszyscy, którzy się zgłaszali, napiszą jeszcze raz, że są chętni? :D My się nie umawiamy między sobą w tajemnicy przed Tobą, tylko piszemy wszyscy na forum co i jak, a Twoją broszką jest to wszystko poukładać do kupy.
scorpio44

Postprzez Sławek_18 » środa 15 lutego 2006, 22:47

Jest 11.5 osoby. ta pół osoba jest Tikas ktory sie nas lęka :D Obawia sie, ze go potniemy na zyletki ;-) ;-) ;-) ;-)

Ale bardzo dobre te zyletki zrobilismy z tej Mmevy, i innych gole sie juz caly miesiac :lol: :lol: :lol: :twisted:

Ech czekamy
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez Agawa » czwartek 16 lutego 2006, 09:04

scorpio44 napisał(a):
Agawa napisał(a):Nie, ja bardzo lubie facetów z naszego forum :spoko: :yes: a szczególnie jednego :oops:

Ja Ciebie też. :P :D :D :D :D :D :D :D

Akurat nie Ciebie miałam na myśli :lol: ale lubie Cię także(bo ostatnimi czasy wkoncu dałeś sie polubić) :wink:

P.S. Nie jeździjcie tak po biednym Bodku...wkońcu niecodziennie organizuje sie zloty :>
Agawa

Postprzez Sławek_18 » czwartek 16 lutego 2006, 10:57

a kto jezdzi po Nim. Poprostu chcemy aby ten zlot wypalil. i Go troszke "naciskam"
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez bodek541 » czwartek 16 lutego 2006, 11:52

Sławek_18 nie naciskaj po gips pęknie :lol: a tak na poważnie to nie martw dam sobie rade.Nadal czekam na chętnych-tikas jesteś baaaaaaaaaaaardzo mile widziany
bodek541

Postprzez Agawa » czwartek 16 lutego 2006, 12:20

No to zróbmy lekkie podsumowanie:
Sławek_18
miros
mazak
scorpio44
chyba pablo...jak dobrze pamiętam
Matylda
milena
Agawa
bodek541
Silent
pacia
Polonez-pomyśli
Tikas-pomyśli
cappricio-pomyśli
ella-w sumie to nie wiem czy ella będzie
Narazie tyle osób. Jesli kogos pominęłam lub przez omyłkę dopisałam to przepraszam :lol:
Agawa

Postprzez bodek541 » czwartek 16 lutego 2006, 12:54

Agawo bardzo Ci dziekuje za pomoc.Ja zawsze sie lepiej dogadywałem z kobitkami.Przynajmniej mam takie wrażenie ale jakoś na mnie nie narzekały
bodek541

Postprzez Agawa » czwartek 16 lutego 2006, 13:07

bodek541 napisał(a):Agawo bardzo Ci dziekuje za pomoc.Ja zawsze sie lepiej dogadywałem z kobitkami.Przynajmniej mam takie wrażenie ale jakoś na mnie nie narzekały

Nie ma za co bodku.
A ja zawsze lepiej dogadywałam się z facetami :> :lol2:
Agawa

Postprzez scorpio44 » czwartek 16 lutego 2006, 16:36

Drogi Bodku, ośmielam się poruszyć następującą zasadniczą dość kwestię. Jeżeli jesteś organizatorem, to wypadałoby, żebyś już teraz dał osobom zainteresowanym jakiś namiar na siebie (najlepiej telefon), żeby w każdej chwii był jakiś pewny kontakt z Tobą, bo kontakt na forum to jednak nie to samo, chyba sam przyznasz. Jeżel nie chcesz na forum ogólnym, to przynajmniej daj jakiś kontakt osobom zainteresowanym na priva.
scorpio44

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka