przez mildphoenix » poniedziałek 23 stycznia 2006, 12:26
przez cappricio » poniedziałek 23 stycznia 2006, 13:50
przez Agawa » poniedziałek 23 stycznia 2006, 14:01
cappricio napisał(a):mieszkam w domku jednorodzinnym... i strych mam :grin2: na ktorym sie zawsze pranie suszy... latem jest tam upał, a zimą jest zimno... :]
no i wczoraj mama pranie zrobila, powiesila ubranka... ide dzisiaj... a tam wszystko pozamarzane :shock: bluzki sztywne, mozna je tak otwierac i zamykac jak ksiazke :shock: spodnie sztywne :shock: bielizna sztywna... :shock: :lol2:
chyba naprawde jest zimno.... :lol2:
przez tikas » poniedziałek 23 stycznia 2006, 15:10
cappricio napisał(a):mieszkam w domku jednorodzinnym... i strych mam :grin2: na ktorym sie zawsze pranie suszy... latem jest tam upał, a zimą jest zimno... :]
no i wczoraj mama pranie zrobila, powiesila ubranka... ide dzisiaj... a tam wszystko pozamarzane :shock: bluzki sztywne, mozna je tak otwierac i zamykac jak ksiazke :shock: spodnie sztywne :shock: bielizna sztywna... :shock: :lol2:
cappricio napisał(a):Czy popierasz zamykanie szkół w czasie silnych mrozów?
88% tak
10% nie
2% nie mam zdania...
najlepiej jakby nikt nie musial z domu wychodzic... ani do szkoly... ani do pracy...
przez Silent » poniedziałek 23 stycznia 2006, 17:20
przez Agawa » wtorek 24 stycznia 2006, 13:40
przez ogla » wtorek 24 stycznia 2006, 14:31
przez cappricio » wtorek 24 stycznia 2006, 15:06
tikas napisał(a):cappricio napisał(a):mieszkam w domku jednorodzinnym... i strych mam :grin2: na ktorym sie zawsze pranie suszy... latem jest tam upał, a zimą jest zimno... :]
ehhe wiem,że występuje jakieś zjawisko fizyczne (to chyba nie parowanie), które polega na tym,że mróz tak samo wysusza pranie jak i upał 8)