przez ajatollah » niedziela 07 czerwca 2009, 22:03
przez tom9 » niedziela 07 czerwca 2009, 23:34
ajatollah napisał(a):strach pomyśleć co by zrobił tom9 jakby zobaczył, że zgasł samochód jacykowa albo poniedziałka :P :twisted:
przez kwito » poniedziałek 08 czerwca 2009, 02:49
Trucker napisał(a):O nierównych obrotach też nie słyszałeś?Nie każdego stać na mercedesa,a na początek zazwyczaj kupuje się graty,do nauki,a w takim aucie nie trudno o zgaśnięcie.
przez robcio » poniedziałek 08 czerwca 2009, 10:03
przez Trucker » poniedziałek 08 czerwca 2009, 10:11
przez Ladanieco » poniedziałek 08 czerwca 2009, 15:06
przez kwito » poniedziałek 08 czerwca 2009, 20:22
Trucker napisał(a):A miałeś może uszkodzony czujnik położenia przepustnicy?
Silnik może zgasnąć w najmniej oczekiwanym momencie i potem ciężko go odpalić.I nie gadaj,że to zależy od stresu,bo tu stres nie ma nic do rzeczy.
przez dariex » poniedziałek 08 czerwca 2009, 20:42
Nadzienie napisał(a):Bierzcie pod uwagę to, że nie każde zgaśnięcie auta to wina kierowcy... Miałem kiedyś problemy z silnikiem krokowym i też gasł w najmniej spodziewanych momentach... Jak pisał poprzednik - nie każdego stać na mercedesa.
przez kwito » poniedziałek 08 czerwca 2009, 23:00
dariex napisał(a):jak mi zgasło auto to szybko włączałam awaryjne,aby uprzedzić kierowce z tyłu,że moje zatrzymanie nie wynika z mojego tłumoctwa tylko z powodu usterki auta.To chyba nie jest nic dziwnego,ze awarię sygnalizuje się awaryjnymi?
przez lapeno » wtorek 09 czerwca 2009, 07:38
qwer0 napisał(a):ale od kiedy to poczatqjacy kierowca = gasnace auto??
Wszystko do jednego worka wrzucic?
qwer0 napisał(a):Jak widze staruszke na przejsciu ktora pelznie jak slimak to nie zatrabie. Jak sie wywroci na srodku to wysiade i jej pomoge.
Ale jak mi koles w wieq powiedzmy 16 lat robi sobie yaya i polozy sie na jezdni to wyjde i zasadze mu kopa w dupsko.
Na prawde nie widzisz roznicy?
przez qwer0 » wtorek 09 czerwca 2009, 11:48
przez Khay » wtorek 09 czerwca 2009, 12:43
qwer0 napisał(a):yay
przez lubisz_to_oh » wtorek 09 czerwca 2009, 14:40
disaster napisał(a):A w zasadzie każdemu z trąbiących należy się soczysty mandacik za złamanie zakazu używania sygnału dźwiękowego na obszarze zabudowanym...
przez lubisz_to_oh » wtorek 09 czerwca 2009, 14:42
qwer0 napisał(a):Na prawde nie widzisz roznicy?
przez ja:D » wtorek 09 czerwca 2009, 15:42
lubisz_to_oh napisał(a):disaster napisał(a):A w zasadzie każdemu z trąbiących należy się soczysty mandacik za złamanie zakazu używania sygnału dźwiękowego na obszarze zabudowanym...
ta jasne co mam zrobic jak mi babka na czerwonym swietle wchodzi na pasy? tylko otrabic taka staruche i zeby na zawal padla na srodku!!