Czy uznajecie małżeństwa homoseksualne?

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez LOBUZ88 » poniedziałek 17 marca 2008, 22:12

bo wychowywanie dziecka to nie zabawa w mamusie i tatusia przez dwóch gejów/lesbijki . A jak narazie tak to odbieram - zabawa w rodzinę przez dwóch homisiów .

Niech sie łapią za rączki , niech sie całują , mnie to osobiście nie rusza i nie obrzydza , mam do gdzieś i jest mi to obojętne ale adopcje nie .
Takie dziecko będzie miało mówiąc delikatnie prze****ne w swoim otoczeniu i nie ma co sie dziwić , jeżeli ktoś chce zmieniać naturalny porządek świata to chyba logiczne ze spotka sie to z niezrozumieniem i krytyką .
Teoria : 28.03.2007 +
Praktyka : 13.04.2007 +
Odbiór : 27.04.2007 :)
LOBUZ88

Postprzez Marekk » wtorek 18 marca 2008, 13:14

a dlaczego nie pozwolić im wychowywać dzieci????
boicie się, że się zarażą homoseksualizmem - nie dobijajcie mnie??????

Tak, beda wyrastali na homo!!.
Przeciez to jasne jak slonce, ze jak dziecko sie wychowuje w rodzinie homo to ono sie tez takie stanie. Dziecko wszystkiego uczy sie wlasnie od rodzicow i bierze z nich przyklad! Wszedzie tak jest nawet u zwierzat. A na pewneo rodzice homo nie beda dziecka uczyli, ze prawdziwa rodzina to mama i tata, tylko z tata i tata to tez normalna rodzina :shock:
mogę się założyć, że 90% obecnych homoseksualistów pochodzi z "normalnych" rodzin z tatusiem i mamusią którzy co niedzielę zasuwają do kościółka.

Moze i tak, ale nie jest to wina w wychowaniu tych rodzicow. To jest jakies zboczenie/choroba, ktore samo przychodzi i dlatego trzeba to leczyc!!
Marekk

Postprzez dupa blada » wtorek 18 marca 2008, 13:49

Ludzie co sie z wami dzieje?! Nigdy nie tolerowałem i nie będę tolerował tych pierd... pedałów. Rzygać mi się chce jak o nich słyszę a to co tu wypisujecie przekracza wszelkie granice. Widzę, że świat schodzi na psy. Tolerowanie pedałów? A tym bardziej pozwalanie im na adopcje dzieci? PARANOJA!!! To obrzydliwe i niemoralne. A powiedzcie mi czy taki gościu którego drugi ładuje w dupę ma jakąś godność??? NIENAWIDZĘ ich z całego serca!!! Powybijałbym ich wszystkich.
dupa blada

Postprzez bambi » wtorek 18 marca 2008, 14:26

och jej jacy wy jesteście tolerancyjni-śmiechu warte.
Niby tolerujecie homo ale aby wychowywali dzieci to już nie-śmiech
Jesteście poprostu ograniczeni.
kto powiedział, że 13-sty jest pechowy???
egzamin zdany 13,02,2008
prawko w kieszeni!!!!!!!!
bambi

Postprzez Marekk » wtorek 18 marca 2008, 14:47

Tak, jestesmy ograniczeni bo nie chcemy miec spoleczenstwa zpedalonego.
Ja nie uwazam, ze jak godze sie na zwiazki homo to jestem tolarancyjny. Poprostu przymykam na to oczy.
Tolerancyjny moge byc odnosnie innych ras, religii itp.
Marekk

Postprzez bambi » wtorek 18 marca 2008, 14:51

Jeżeli się na coś godzisz to jednocześnie to tolerujesz.
egzamin zdany 13,02,2008
bambi

Postprzez Marekk » wtorek 18 marca 2008, 17:47

To wkoncu jak ktos toleruje inne religje i rasy a nie toleruje homoseksualistow to jest tolerancyjny czy nie?
Marekk

Postprzez bambi » wtorek 18 marca 2008, 17:57

pewnie, że nie
egzamin zdany 13,02,2008
bambi

Postprzez Marekk » wtorek 18 marca 2008, 18:02

No to w takim razie Ci ktorzy toleruja homo a nie nawidza czarnoskorych, azjatow, zydow i innych religii to sa tolerancyjni tak?
HEHE ciekawa sprawa...
Marekk

Postprzez piotreek23 » wtorek 18 marca 2008, 20:50

bambi napisał(a):pewnie, że nie

A ja nie toleruje sam siebie czy to znaczy że mogę sie zastrzelić strzałem w plecy? ;-)
Prawo jazdy zdane w dniu 12.02.2008 :-)
piotreek23

Postprzez pigula » wtorek 18 marca 2008, 21:54

Cóż, temat mocny... :twisted:

Jak to było... (?) jestem jaka jestem. Taka się urodziłam i nie moja w tym wina... :wink:

A czy ktoś się pytał, czy nam chodzi o adopcję?

Jeśli chciałabym mieć dziecko, to będę je miała. Urodzę i będę wychowywała je sama, czy z moją partnerką. Będziemy je kochać i NIKOMU NIC DO TEGO.

Mam to kompetnie w d..e, czy mój związek będzie się nazywał: małżeństwem, czy konkubinatem czy jeszcze inaczej. Nie jestem katoliczką i księżom również wara od tego.

Chcę legalizacji, bo chcę płacić wspólnie podatki, chcę uregulować sprawy spadkowe, chcę mieć możliwość odwiedzania mojej partnerki w szpitalu i decydowania o jej leczeniu (gdyby była taka potrzeba).

Jestem człowiekiem, obywatelką tego kraju, mieszkam tu i mam prawo do szacunku. Choćby z tego powodu.

Uwierzcie, że nie każdy homoseksualista czy lesbijka to człowiek biegający z piórkiem w tyłku na paradach lub obściskujący się ze swoim partnerem na ulicy. To także, zwykły szary człowiek. Często, wasz sąsiad, znajomy, sprzedawca z osiedlowego sklepu czy tak jak ja: pielęgniarka.

Pozdrawiam... :twisted:
Obrazek

czerwona 5-drzwiowa Micra`97 :D
pigula

Postprzez tom9 » wtorek 18 marca 2008, 23:50

To także, zwykły szary człowiek.

ktory walczy o prawa ktorych nigdy miec nie powinien i mam nadzieje ze nie bedzie mial !!
[b]Kierowca[/b] z prawem jazdy kategorii "B" i "C" 8)

[i]specyficzne podejście do życia[/i]
tom9

Postprzez scorpio44 » środa 19 marca 2008, 01:35

Zacznijmy od tego, że ogólne stanowisko co do stosunku do homoseksualistów to jedno, a kwestia spraw poważniejszych typu małżeństwa, adopcje itd. to drugie. Co do adopcji, to jestem zdecydowanie na NIE z powodów oczywistych, przywołanych już tutaj (że dziecko powinno mieć prawdziwą tradycyjną rodzinę z kochającą mamą i kochającym tatą itd.). W kwestii małżeństw nie mam zdania, bo znajdą się argumenty i na TAK, i na NIE (również i te, i te zostały już tu podane). Jestem również przeciwny tym wszystkim ich manifestacjom i demonstracjom. Natomiast jeżeli chodzi o mój ogólny stosunek do osób orientacji odmiennej niż większość, to jest on jak najbardziej powiedziałbym normalny. Są ludzie tacy i tacy. Tak jak leworęczni i praworęczni. Tak jak blondyni i bruneci. I tak dalej, i tak dalej.

A mówienie o homoseksualizmie jako o chorobie, którą można, a nawet trzeba leczyć, przypomina mi (bardzo powszechne za czasów mojego dzieciństwa, a kompletnie dla mnie niepojęte) zmuszanie przez rodziców i nauczycieli dzieci leworęcznych do pisania prawą ręką. No bo przecież jak tak można pisać lewą... To jest chore i trzeba to wyleczyć...
Co "wyleczyć"? Jak "wyleczyć"? Zrobić czary mary i nagle chłopakowi przestanie stawać na myśl o koledze i zacznie na myśl o koleżance? To może doprowadzić m.in. do tego, co również zostało już tu powiedziane - chłopak wbrew sobie i swojej naturze zwiąże się z dziewczyną, próbując oszukać i ją, i samego siebie. A prawda pewnie i tak po jakimś czasie na wierzch wypłynie.

Czekałem, czy nie zostanie tu przypadkiem jeszcze przywołane stare hasło, że homoseksualiści są be, bo większość pedofilów to homoseksualiści. :D Wtedy z kolei przypomina mi się pewna kwestia z "Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz" (o pijaku i złodzieju) i ogólnie poraża mnie ta dość osobliwa logika.

I jeszcze jedna rzecz. Nawet nie przypuszczacie, ile w ciągu każdego dnia spotykacie na swojej drodze lub ile w ogóle poznaliście już w życiu osób homoseksualnych, co do których nawet nie macie cienia przypuszczenia, że takowymi są (a dlaczego? a przez te pieprzone stereotypy - że pedał to jest taki, taki i taki, a nie normalny człowiek). Ale to jeszcze mało. Już dawno wiadomo mianowicie, że jest całkiem niemały odsetek ludzi hetereoseksualnych (właśnie hetero, nie bi), którzy przynajmniej raz w życiu mieli przygodę homoseksualną, żeby zobaczyć, jak to jest. Wśród Was również tacy są. ;)
scorpio44

Postprzez Marekk » środa 19 marca 2008, 11:54

No bo przecież jak tak można pisać lewą... To jest chore i trzeba to wyleczyć...

Pisanie lewa reka to jest nawyk nie choroba.
Poza tym swiat jest przystosowany dla praworecznych i takiej osobie leworeczniej jest w niektorych przypadkach ciezko. No oczywiscie to sie juz zmienilo/zmienia... powstalo wiele rzeczy dostosowanych dla mankutow ale kiedys tak nie bylo... Przynajmniej w Polsce.

Ale to jeszcze mało. Już dawno wiadomo mianowicie, że jest całkiem niemały odsetek ludzi hetereoseksualnych (właśnie hetero, nie bi), którzy przynajmniej raz w życiu mieli przygodę homoseksualną, żeby zobaczyć, jak to jest. Wśród Was również tacy są.

No widzisz... sam napisales "mieli przygodę homoseksualną" Czyli chcieli sprobowac jak to jest. Ale te osoby nie sa homoseksualistami i zakladaja normalne rodziny i napewno nie w glowie im zycie w zwiazku z osoba tej samej plci.
Marekk

Postprzez Lyha89 » środa 19 marca 2008, 12:17

STOP Gejom !!! :dumb:
Lyha89

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka