Szwagier kuzyna mojej ciotki, którego sąsiad pracuje w Ministerstwie Infrastruktury powiedział, że można, więc teraz już sam nie wiem...
wierzyc nie musisz. ja zrodlo informacji podałem, sadze ze jest ono jednak pewniejsze niż te które własnie cytuje.
scorpio44 sory faktycznie namieszalem. gdy samochody stoja, motocyklista nie moze przeciskac sie miedzy samochodami.
nie zamierzam klocic sie, czy policjant ma racje, czy nie ma. pamietalem po prostu ze padly tutaj inne informacje niz te co uslyszalem w radiu. dlatego szukalem tematu by napisac czego nowego sie dowiedzialem.
a ty drogi wiesniaku, spojrz na to okiem normalnego, zdrowego człowieka ktory np sluchal tej audycji (powiedzmy ze nawet nie jest zarejestrowany na forum)
Komu ma wierzyc ?
z jedna strony ludzie majacy prawo jazdy rok, dwa, piec badz instruktorzy, ktorzy moga pisac co im slina na jezyk przyniesie bez konsekwencji. Mowia Ci ze motocyklista moze wymijac w ten sposob samochody, a z drugiej policjant ktory zostal zaproszony na wywiad do studia. Osoba która kara takie osoby, mozliwe ze ma kilkuletnie! doswiadczenia w swojej pracy. Do studia zaprasza sie najczesciej kompetentne osoby, a nie jakis smialkow co dopiero rok w policji są.
oczywiscie kazdy czlowiek jest omylny, nawet ten z kilkuletnim doswiadczeniem.