kat A vs kat B

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez ulala » poniedziałek 10 marca 2008, 16:30

Osobisie uwazam ze A jest trudniejsza niz B.
:arrow: gdy masz gwałtowniej zahamowac jesy bardzo duze prawdopodobieństwo ze zaliczysz glebe
:arrow: jesli popelnisz bład instr nie skreci za ciebie kierownica/ nie zahamuje, jesteś bardziej zdany na siebie
:arrow: miasto moze i proste bo jedna trasa ale plac trudniejszy, jak sie trafi moto z rozgegulowanymi obrotami/ nie rozjezdzone to bedzie duuuuzy problem na ósemce
Ktoś powiedział, że kochanie
się jest teraz nieomal tak trudne
technicznie jak pilotowanie helikoptera.
Tymczasem pilotowanie helikoptera jest
nieco łatwiejsze, bo drążki sterownicze
nie wiotczeją nagle w najmniej
spodziewanym momencie
ulala

Postprzez wiesniak » wtorek 11 marca 2008, 02:13

tom9 napisał(a):około 8-8:30 w Radiu Katowice mówil jeden z policjantow, że gdy samochody stoją w korku motor nie ma prawa omijać tej kolumny.

A podał jakąś podstawę prawną?

Szwagier kuzyna mojej ciotki, którego sąsiad pracuje w Ministerstwie Infrastruktury powiedział, że można, więc teraz już sam nie wiem... :roll:
wiesniak

Postprzez scorpio44 » wtorek 11 marca 2008, 14:52

Tom9, zacznijmy od tego, czy on mówił w końcu o wyprzedzaniu czy o omijaniu? Bo z Twojej wypowiedzi można odnieść wrażenie, że dla Ciebie to wszystko jedno. A to jest najistotniejszy element tego problemu.
scorpio44

Postprzez tom9 » wtorek 11 marca 2008, 23:18

Szwagier kuzyna mojej ciotki, którego sąsiad pracuje w Ministerstwie Infrastruktury powiedział, że można, więc teraz już sam nie wiem...

wierzyc nie musisz. ja zrodlo informacji podałem, sadze ze jest ono jednak pewniejsze niż te które własnie cytuje.

scorpio44 sory faktycznie namieszalem. gdy samochody stoja, motocyklista nie moze przeciskac sie miedzy samochodami.

nie zamierzam klocic sie, czy policjant ma racje, czy nie ma. pamietalem po prostu ze padly tutaj inne informacje niz te co uslyszalem w radiu. dlatego szukalem tematu by napisac czego nowego sie dowiedzialem.

a ty drogi wiesniaku, spojrz na to okiem normalnego, zdrowego człowieka ktory np sluchal tej audycji (powiedzmy ze nawet nie jest zarejestrowany na forum)
Komu ma wierzyc ?
z jedna strony ludzie majacy prawo jazdy rok, dwa, piec badz instruktorzy, ktorzy moga pisac co im slina na jezyk przyniesie bez konsekwencji. Mowia Ci ze motocyklista moze wymijac w ten sposob samochody, a z drugiej policjant ktory zostal zaproszony na wywiad do studia. Osoba która kara takie osoby, mozliwe ze ma kilkuletnie! doswiadczenia w swojej pracy. Do studia zaprasza sie najczesciej kompetentne osoby, a nie jakis smialkow co dopiero rok w policji są.

oczywiscie kazdy czlowiek jest omylny, nawet ten z kilkuletnim doswiadczeniem.
[b]Kierowca[/b] z prawem jazdy kategorii "B" i "C" 8)

[i]specyficzne podejście do życia[/i]
tom9

Postprzez cman » wtorek 11 marca 2008, 23:25

No właśnie.
Poczytaj czasem www.ifp.pl i zobacz, jak te niektóre "ślimaki", jadą (często słusznie), po tych oficjalnie wypowiadających się, którzy oficjalnie plotą głupoty.
cman

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka