co do tytulu...
zmienilabym po swojemu: jutro egzamin,a dzis katowanie testow :o
przez assik » niedziela 07 października 2007, 20:14
przez Arctic » niedziela 07 października 2007, 21:40
przez assik » niedziela 07 października 2007, 21:57
Arctic napisał(a):To prawda ;) Jutro juz drugie podejscie do egzaminu. Wczoraj mialem 2h jazdy wykupione. Koles powiedzial ze nie popelnilem zadnego bledu. Tym razem sie czuje o wiele lepiej niz poprzednio :). Jak narazie 0 nerwow i stresu :) Od 7:40 trzymac kciuki! :P
przez tom9 » niedziela 07 października 2007, 21:58
przez fibi » poniedziałek 08 października 2007, 10:12
No11 napisał(a):tyziek napisał(a):Zrozumcie że u nas się tak NIE PARKUJE. I praktycznie żadna szkoła tego nie uczy.
I to jest błąd, bo jak potem taki kierowca który nauczył się w Częstochowie, że się nie parkuje równoległe bo poprostu nie ma gdzie. A potem jak ma sobie dać radę w normalnym ruchu np. w Poznaniu. Gdzie praktycznie 1/2 parkujących musi wciskać tyłek?
Potem się dziwić, że tacy nie douczeni jeżdżą po naszych drogach... i stwarzają zagrożenie nawet w mieście z v-max 50km/h...!!
przez karolina1 » poniedziałek 08 października 2007, 11:34
przez doroteczka00 » poniedziałek 08 października 2007, 11:40
Przepraszam za małego offtopa, ale ten błąd ortograficzny w tytule to specjalnie? :wink:
przez Arctic » poniedziałek 08 października 2007, 17:22
przez assik » poniedziałek 08 października 2007, 18:00
Arctic napisał(a):Haaa! Zdalem :lol: :lol: :lol: . Jak u ciebie assik?
przez Arctic » wtorek 09 października 2007, 20:13
assik napisał(a):Arctic napisał(a):Haaa! Zdalem :lol: :lol: :lol: . Jak u ciebie assik?
Zdałam!!!!! :D :D :D Jak wrocilam to ,az sie poryczalam i glos mi drzal...tak emocje odeszly :D Napisze potem relacje z egzaminu w watku o naszym WORDzie,bo niezle bylo hehe ;) No dobra...a teraz musze zadzwonic i pochwalic sie instruktorowi :D
przez assik » wtorek 09 października 2007, 21:24
Arctic napisał(a):assik napisał(a):Arctic napisał(a):Haaa! Zdalem :lol: :lol: :lol: . Jak u ciebie assik?
Zdałam!!!!! :D :D :D Jak wrocilam to ,az sie poryczalam i glos mi drzal...tak emocje odeszly :D Napisze potem relacje z egzaminu w watku o naszym WORDzie,bo niezle bylo hehe ;) No dobra...a teraz musze zadzwonic i pochwalic sie instruktorowi :D
Gratulujeeee ;)
przez Arctic » środa 10 października 2007, 08:16
przez assik » środa 10 października 2007, 16:37
Arctic napisał(a):Nie wiem niestety, ale mysle ze gdzies po 1,5 tygodnia powinno juz byc. Cale szczescie mamy stronke Polskiej Wytworni Papierow Wartosciowych ;)
https://cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx