Egzamin toz toz ;)

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez assik » niedziela 07 października 2007, 20:14

co do tytulu...
zmienilabym po swojemu: jutro egzamin,a dzis katowanie testow :o
26.06.07 -rozpoczęcie kursu
31.07.07-pierwsze 2h jazd :D :lol:
21.08.07 -pierwsza kolizja za kierownica :shock: "puk" w mój zderzaczek...
27.08.07-egz. wewn.
8.10.07 -egz. panstw. teoria+praktyka - "WYNIK POZYTYWNY" :D :D :D
assik

Postprzez Arctic » niedziela 07 października 2007, 21:40

To prawda ;) Jutro juz drugie podejscie do egzaminu. Wczoraj mialem 2h jazdy wykupione. Koles powiedzial ze nie popelnilem zadnego bledu. Tym razem sie czuje o wiele lepiej niz poprzednio :). Jak narazie 0 nerwow i stresu :) Od 7:40 trzymac kciuki! :P
Arctic

Postprzez assik » niedziela 07 października 2007, 21:57

Arctic napisał(a):To prawda ;) Jutro juz drugie podejscie do egzaminu. Wczoraj mialem 2h jazdy wykupione. Koles powiedzial ze nie popelnilem zadnego bledu. Tym razem sie czuje o wiele lepiej niz poprzednio :). Jak narazie 0 nerwow i stresu :) Od 7:40 trzymac kciuki! :P

O prosze kogo ja tu widze :) Bede trzymac kciuki ,powodzenia! :) a ty trzymaj za mnie- o 12:30 zaczynam,a od 9 mam jeszcze 2h jazd ;)
Ostatnio zmieniony niedziela 07 października 2007, 22:00 przez assik, łącznie zmieniany 1 raz
27.08.07-egz. wewn.
assik

Postprzez tom9 » niedziela 07 października 2007, 21:58

Powodzenia zycze! :wink:
[b]Kierowca[/b] z prawem jazdy kategorii "B" i "C" 8)

[i]specyficzne podejście do życia[/i]
tom9

Postprzez fibi » poniedziałek 08 października 2007, 10:12

No11 napisał(a):
tyziek napisał(a):Zrozumcie że u nas się tak NIE PARKUJE. I praktycznie żadna szkoła tego nie uczy.

I to jest błąd, bo jak potem taki kierowca który nauczył się w Częstochowie, że się nie parkuje równoległe bo poprostu nie ma gdzie. A potem jak ma sobie dać radę w normalnym ruchu np. w Poznaniu. Gdzie praktycznie 1/2 parkujących musi wciskać tyłek?

Potem się dziwić, że tacy nie douczeni jeżdżą po naszych drogach... i stwarzają zagrożenie nawet w mieście z v-max 50km/h...!!

Sorry kolego, ale w imieniu Częstochowian muszę troszkę skorygować - to, że ktoś się uczył jeździć w Częstochowie nie oznacza, że zaraz będzie beznadziejnym kierowcą i nie da sobie rady w większym mieście. Cz-wa moze duża nie jest, a co poniektórzy instruktorzy rzeczywiście nie chcą uczyć parkowania równoległego, ale to nie oznacza, że nikt go nie uczy i ze nikt z częstochowską rejestracją równolegle nie zaparkuje :evil: Nie generaizujmy. Poza tym nie wiem, dlaczego porównujesz parkowanie do jazdy "w normalnym ruchu"- zaręczam Ci, że u nas ruch też jest normalny (a w godzinach szczytu z jednego pasa kierowcy potrafią zrobić trzy).
A wracając do tematu - nie wiem, czemu Tyziek tak się upiera, że w Cz-wie nigdy nie występuje parkowanie równoległe na egzaminie - może i bywa rzadko, ale bywa (sama znam dwie osoby, które takie polecenie dostały na egzaminie). Owszem - sama się spotkałam z jednym instruktorem, który mi zaręczał, że równoległego mieć nie będę na egzaminie, a jak mi się trafi to on mi po tym egzaminie funduje darmową jazdę i całą godzinę będziemy parkować tylko równolegle:/ (marna pociecha po oblanym egzaminie i jeszcze marniejsza przy parkowaniu własnym autem), pozostali już uczyli równoległego jak najbardziej. I nie wiem, jak Ty jeździłeś po mieście, ale miejsca do parkowania równoległego jest u nas pełno (nawet więcej niż do prostopadłego) - wystarczy ulica Mirowska - droga z WORDu w Aleje, nie wiem, jak Ty, ale mnie "przodem" zdarza się parkować tylko pod Urzędem Miasta (czyli rzadko), a na co dzień parkuje wszędzie równolegle, choćby pod własnym blokiem. NA kursie wszystkie elki na moim parkingu parkowały równolegle, na doszkalających w innym OSK też tylko równolegle.
"...z wiarą w następny zakręt drogi,
co znów okaże się nie ten...
w tajne przymierze z panem Bogiem,
naszego trudu ... jakiś sens..."
fibi

Postprzez karolina1 » poniedziałek 08 października 2007, 11:34

Przepraszam za małego offtopa, ale ten błąd ortograficzny w tytule to specjalnie? :wink:
karolina1

Postprzez doroteczka00 » poniedziałek 08 października 2007, 11:40

Przepraszam za małego offtopa, ale ten błąd ortograficzny w tytule to specjalnie? :wink:

heh mnie też to zastanawiało :D najpierw nie umiałam skojarzyć co to za słowo "toz", później mi zaświtało w głowie, że to przecież "tuż" :lol:
no, ale mylić się to rzecz ludzka ;)
... walk on! :-)

18.09.07. - alleluja! exam (B) zaliczony :)
24.09.07 - magiczny plastyk w mej kieszeni ;)
doroteczka00

Postprzez Arctic » poniedziałek 08 października 2007, 17:22

Haaa! Zdalem :lol: :lol: :lol: . Jak u ciebie assik?
Arctic

Postprzez assik » poniedziałek 08 października 2007, 18:00

Arctic napisał(a):Haaa! Zdalem :lol: :lol: :lol: . Jak u ciebie assik?

Zdałam!!!!! :D :D :D Jak wrocilam to ,az sie poryczalam i glos mi drzal...tak emocje odeszly :D Napisze potem relacje z egzaminu w watku o naszym WORDzie,bo niezle bylo hehe ;) No dobra...a teraz musze zadzwonic i pochwalic sie instruktorowi :D
27.08.07-egz. wewn.
assik

Postprzez Arctic » wtorek 09 października 2007, 20:13

assik napisał(a):

Zdałam!!!!! :D :D :D Jak wrocilam to ,az sie poryczalam i glos mi drzal...tak emocje odeszly :D Napisze potem relacje z egzaminu w watku o naszym WORDzie,bo niezle bylo hehe ;) No dobra...a teraz musze zadzwonic i pochwalic sie instruktorowi :D

Gratulujeeee ;)
Arctic

Postprzez assik » wtorek 09 października 2007, 21:24

Arctic napisał(a):
assik napisał(a):

Gratulujeeee ;)

Dzieki i ode mnie rowniez gratki! :) Skoro zdawalismy tego samego dnia to i pewnie prawko bedzie do odbioru tego samego dnia :) Ciekawa jestem ile u nas sie czeka na prawko w sumie,wiesz moze?
27.08.07-egz. wewn.
assik

Postprzez Arctic » środa 10 października 2007, 08:16

Nie wiem niestety, ale mysle ze gdzies po 1,5 tygodnia powinno juz byc. Cale szczescie mamy stronke Polskiej Wytworni Papierow Wartosciowych ;)

https://cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx
Arctic

Postprzez assik » środa 10 października 2007, 16:37

Arctic napisał(a):Nie wiem niestety, ale mysle ze gdzies po 1,5 tygodnia powinno juz byc. Cale szczescie mamy stronke Polskiej Wytworni Papierow Wartosciowych ;)

https://cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx

No tak,tylko ,ze tam pozniej dają info,a prawko często jest juz do odbioru zanim pojawi sie tam info ,ze mozemy je juz odebrac w urzedzie :)
27.08.07-egz. wewn.
assik

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka