Forum Chat #1

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Forum Chat #1

Postprzez Borys_q » czwartek 26 lutego 2015, 22:28

Serio Borys_q nazywasz to, co ktoś sobie wpisał przy pierdziesiątym nicku na tym forum jako "kwity" ? :mrgreen:

Wiesz nie śledzę działalności kolegi na forum, może jestem jakiś nietypowy, ale ja bym nie wypisywał bzdur w swoim profilu tylko by dostać dostęp do jednego działu na forum.
Szybka jazda nie wymaga odpowiednich umiejętności. Trzeba jedynie wiedzieć który pedał odpowiada za jej zwiększanie.
Borys_q

Postprzez tomekkoz » czwartek 26 lutego 2015, 22:30

lith napisał(a):Co z tego, ze spali kalorie i zużyje energię, skoro przesunięcie siaty będzie prostopadłe do siły jaka działa na siatę.

Oj miszczu. Jesteś pewny że na siatkę nie zadziałała siła która spowodowała jej przesunięcie? :D
To raz. Jesteś pewny, że praca wykonana przez tę sile jest równa zero? To dwa.
O spalane kalorie nikt się w zadaniu nie pytał.
A trzy, pytanie było jaką pracę wykonała mama, a nie jaką pracę wykonała siła powodująca przesunięcie siatki. Trzeba wyrażać się precyzyjnie.
Nawet gdyby mama nie niosła żadnej siatki to i tak pokonując kilometr wykonała by określoną, niezerową pracę.

Ktoś wam nawciskał głupot w szkole i teraz powtarzacie jak papugi bez zastanowienia.
KIERUNEK JAZDY - pojęcie zbyt trudne i niezrozumiałe dla niektórych....
Naukę PoRD należy zacząć od przyswojenia podstawowych pojęć.
tomekkoz

Postprzez Borys_q » czwartek 26 lutego 2015, 22:39

Oj miszczu. Jesteś pewny że na siatkę nie zadziałała siła która spowodowała jej przesunięcie? :D

Masz mnie, mama musiała działać siłą w celu zmiany stanu siatki z zatrzymanej do ruchu jednostajnego, dalsze utrzymywanie jej w ruchu jednostajnym ze względu na przyjęte założenia odbywało się bez siły, ale tego na pewno ci twój kalkulatorek dietetyka nie wyliczy.
Szybka jazda nie wymaga odpowiednich umiejętności. Trzeba jedynie wiedzieć który pedał odpowiada za jej zwiększanie.
Borys_q

Postprzez szerszon » czwartek 26 lutego 2015, 23:12

Borys_q napisał(a):
Serio Borys_q nazywasz to, co ktoś sobie wpisał przy pierdziesiątym nicku na tym forum jako "kwity" ? :mrgreen:

Wiesz nie śledzę działalności kolegi na forum, może jestem jakiś nietypowy, ale ja bym nie wypisywał bzdur w swoim profilu tylko by dostać dostęp do jednego działu na forum.

Oczywiście ,że to kolejny klon troll takich osobowości na forum jak
kombii
evo96r
aaklon
scooby 144444
A te bzdury w zamyśle miały mu dodać prestiżu :lol:
Na moje oko jest to jakiś młodzieniec. który z e swojego zbioru zadań powpisywał parę przykładów( niektóre nieudolnie)
Obstawiałem tez przez moment milicjanta, ale oni matematyki nie mają. :D
A wiek podany w profilu jest błędny..plusa zabrakło pomiędzy cyferkami...a taki biegły w matematyce..no popatrz... :twisted:
szerszon

Postprzez Borys_q » czwartek 26 lutego 2015, 23:15

No to chyba jednak jestem nietypowy:)
Borys_q

Postprzez tomekkoz » czwartek 26 lutego 2015, 23:24

Szerszon wypisywanie bzdur w temacie o rondach już ci nie wystarcza?
Dla twojej wiadomości wymieniłeś tylko kilka nicków z ponad dziesięciu tysiący z jakich korzystałem na tym forum. :lol: :lol: :lol:
tomekkoz

Postprzez Borys_q » czwartek 26 lutego 2015, 23:41

A my nie mamy jakiegoś regulaminu forum który sankcjonował by kloning?
Borys_q

Postprzez szerszon » czwartek 26 lutego 2015, 23:44

Jesteś w sumie charakterystyczny :D Niedouczony i pyskaty. To drugie można by przeżyć, ale w połączeniu z pierwszym daje to niefajny efekt.
Wykaż się w końcu czymś konkretnym, a nie przepisywaniem zadań.
========================================
Borys... teraz przy zmiennym IP za dużo zabawy aby namierzać gościa..szkoda czasu i energii.
Jego posty mówią wszystko.
Czy napisze cos jako kombi , czy tomekkoz..wsio ryba..w obu przypadkach nie potrafił uzasadnic tego przepisami, tylko wymyślał własne. A konkretne pytania kończyły się tym co teraz.Gimbaza.
szerszon

Postprzez tomekkoz » czwartek 26 lutego 2015, 23:46

Borys_q napisał(a):A my nie mamy jakiegoś regulaminu forum który sankcjonował by kloning?

Kloning raczej dozwolony nie jest, tylko nie wiem czy regulamin mówi coś o zaburzeniach urojeniowych? :lol:
tomekkoz

Postprzez szerszon » piątek 27 lutego 2015, 00:06

Obrazek

Kloning raczej dozwolony nie jest,
No to wypad z baru :D
szerszon

Postprzez szerszon » piątek 27 lutego 2015, 00:12

Teraz wyjaśnienie, dlaczego zagadki szanownego usera nie urywają... :D
Obrazek
szerszon

Postprzez lith » piątek 27 lutego 2015, 01:50

@szerszon
Wychodziłoby Nunu, ale znając życie to pewnie Maria skoro to jej stary. Swoją droga beka z tych dopisków 'tylko x% ludzi potrafi' ;)
lith

Postprzez tomekkoz » piątek 27 lutego 2015, 22:58

lith napisał(a):swoja droga beka z tych dopisków 'tylko 15% ludzi potrafi' ;)

Szerszon wkleja zagadki dla dzieci w wieku 6-lat. To jego poziom. W takim przypadku 15% jest reprezentatywne. :D
Borys_q napisał(a):

Masz mnie.
No widzisz.
Borys_q napisał(a): mama musiała działać siłą w celu zmiany stanu siatki z zatrzymanej do ruchu jednostajnego, dalsze utrzymywanie jej w ruchu jednostajnym ze względu na przyjęte założenia odbywało się bez siły,

A kto ci powiedział, że niesiona przez człowieka siatka znajduje się w ruchu jednostajnym? Co chwile jest podnoszona i opuszczana, wykonuje skomplikowany ruch m.in wahadłowy.
Poza tym nie pytałeś o pracę siły jaką mama działa na siatkę, tylko ogólnie o pracę jaką wykona mama (jej mięśnie).
ale tego na pewno ci twój kalkulatorek dietetyka nie wyliczy
.
Masz lepszy sposób ma policzenie tego? Obawiam się, że bez MES i to bardzo skomplikowanego sie nie obejdzie, jeżeli wiesz co to w ogóle jest....
tomekkoz

Postprzez szerszon » piątek 27 lutego 2015, 23:10

tomekkoz napisał(a):
lith napisał(a):swoja droga beka z tych dopisków 'tylko 15% ludzi potrafi' ;)

Szerszon wkleja zagadki dla dzieci w wieku 6-lat. To jego poziom. W takim przypadku 15% jest reprezentatywne. :D

.
Wkleiłem... :D przynajmniej nie musiałem się ślinić przy przepisywaniu. :lol:
szerszon

Postprzez szerszon » sobota 28 lutego 2015, 00:44

Z cyklu "Ogłoszenia drobne"

Obrazek

!!! UWAGA !!!

Po Warszawie jeździ Nissan Micra K12 nr rej.: WE95054 z uszkodzonym przednim zderzakiem (obcierki parkingowe po obu stronach).

Stara rura będąca właścicielką (?) w/w szuka jelenia, który ze swojego OC pokryje naprawy jej samochodu. Sucz parkuje samochód 10 cm od naszego auta. Gdy wyjeżdżamy, ta wyskakuje z awanturą, że uszkodziliśmy jej zaparkowane auto. Zastrasza policją w przypadku, gdy ktoś nie chce pisać oświadczenia.

Wczoraj (26.02.2015) ta sytuacja spotkała moją Agnieszkę (na ul. Madalińskiego). Jej szczęście, że ma głowę na karku i dodatkowo 2-ch światków. Sucz odjechała po info, że Aga zawiadomi Prokuratury o próbie wyłudzenia odszkodowania !!!

!!! PROSZĘ O UDOSTĘPNIANIE !!!

P.S. A jeśli ktoś wie, gdzie parkuje ten samochód, proszę o takowe info.
szerszon

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka