Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Postprzez Blacksmith » środa 08 lutego 2017, 13:33

klebek - Chciałbym zaprotestować. Napisałem kulturalny komentarz ze swoimi przemyśleniami w szerszym temacie, po czym zostałem zaatakowany przez użytkowniczkę co mnie obraża teraz namiętnie (bo jej nie w smak co myślę o systemie egzaminacyjnym) i w takiej sytuacji mam chyba prawo napisać coś w obronie. Co prawda często tak naprawdę nie chcę odpisywać bo ręce odpadają, ale brak reakcji dla wielu może oznaczać nieumiejętność wybronienia stanowiska i poddanie się. Co właśnie zresztą przed chwilą zarzuciła mi ta użytkowniczka, że nie odpisałem wcześniej komuś tam i to mnie dyskwalifikuje w dyskusji. Inna sprawa...
jasper1 napisał(a):Reasumując, albo jesteś trollem-gimbazą [....] albo masz problemy z sobą i powinieneś zająć się uzdrowieniem swojej psychiki...

Za takie coś powinien być ban!
Ostatnio zmieniony środa 08 lutego 2017, 14:26 przez Blacksmith, łącznie zmieniany 1 raz
Blacksmith

Postprzez jasper1 » środa 08 lutego 2017, 13:50

Blacksmith napisał(a):przed chwilą zarzuciła mi ta użytkowniczka, że nie odpisałem wcześniej komuś tam i to mnie dyskwalifikuje w dyskusji.

Znów obracasz kota ogonem.
Skoro chcesz się zakładać, bo to WSZYSTKO dla Ciebie znaczy, to interesują mnie wyniki innych Twoich zakładów, które zostały przyjęte, a nie to czy komuś odpisałeś. Pisanie, żeby pisać dyskwalifikuje Cię z grona osób, które można traktować poważnie.
jasper1 napisał(a):Reasumując, albo jesteś trollem-gimbazą [....] albo masz problemy z sobą i powinieneś zająć się uzdrowieniem swojej psychiki...

Za takie coś powinien być ban!

Skup się na dowodzie prowadzącym do wniosków, które przytoczyłeś.
Strach przed porażką, przed wyjściem na głupka to główna przeszkoda w uczeniu się
Genius is one percent inspiration and ninety-nine percent perspiration
jasper1

Postprzez klebek » środa 08 lutego 2017, 15:06

Czytam wszystkie posty, nawet jeśli wydaje Wam się, że nie i jeśli chcesz przytaczać komentarze, to proszę, zacznij od swoich.
Według mnie akurat ten post nie zasługuje na BANA jak to określiłeś ani na ostrzeżenie, bo masz dość merytoryczną odpowiedź - wszystko zostało wypisane, a Ty wyjąłeś jedynie wycinek z tego zdania.
Ostrzeżenia dzisiaj poleciały, do Ciebie również.

Jasper, ten post raczej nie w tym dziale, bo znowu wchodzicie w jakieś przepychanki, a tutaj to nie o to chodzi.
klebek

Postprzez ella » środa 08 lutego 2017, 18:32

Dlaczego ten debil jeszcze jest na forum
Zbanuje ktoś w końcu tego chu.ja ??
Kiedy ten palant pójdzie na urlop

Żałosne
ella
Moderator

Postprzez Henq » środa 08 lutego 2017, 20:21

ella napisał(a):
Dlaczego ten debil jeszcze jest na forum
Zbanuje ktoś w końcu tego chu.ja ??
Kiedy ten palant pójdzie na urlop

Żałosne

w tagach quote brakuje nazwy delikwenta :thumb2:
Im lepszy samochód terenowy - tym traktor musi dalej jechać.
Henq

Postprzez Blacksmith » piątek 10 lutego 2017, 05:23

klebek napisał(a):masz dość merytoryczną odpowiedź - wszystko zostało wypisane, a Ty wyjąłeś jedynie wycinek z tego zdania.

Jeśli to była merytoryczna odpowiedź to ja leże krzyżem. Widać jednak są równi i równiejsi.
Blacksmith

Postprzez klebek » piątek 10 lutego 2017, 09:14

Już nie mogę tego czytać...

To, co piszę nie ma nic wspólnego z chęcią obrażania. Stwierdzam fakt, że części Twoich wypowiedzi nie można traktować poważnie.

Jeśli to nie jest dla Ciebie dość dobre wytłumaczenie to nie wiem co Ci zaproponować. Nie ma równych i równiejszych, jeśli ktoś kogoś obraża to za każdym razem dostaje ostrzeżenie/upomnienie. Bez względu na to kim jest, bo właściwie nikogo tu nie znam, więc nie mam jak wybierać tych 'równiejszych' jak to pięknie określiłeś 8)
klebek

Postprzez PraktykRuchu » niedziela 12 lutego 2017, 16:22

ella napisał(a):Jesteś pewien?

Tak, jestem pewien, bo głupi nie jestem i widzę, że szerszon postował przez cały czas mojego bana.

Trzymacie go tu, żeby było dużo odsłon (nabijanych tylko przez niego), czy po co? :hmm: Że po siedmiokrotnym banie nie dostał bana dożywotniego jak ponoć niektórzy tutaj to w ogóle wow. :O Ile razy trzeba dostać czasowego bana, żeby zarobić takiego na wieki wieków? 10? 20? 40?
PraktykRuchu

Postprzez Blacksmith » środa 15 lutego 2017, 19:45

Skoro nie mogę nic złego napisać na WORD to mam propozycję (jak sama nazwa działu wskazuje) aby dopisać w regulaminie nowy punkt: "Wszelakie krytykowanie WORD jest zakazane". Wtedy będzie dla mnie wszystko jasne.
Blacksmith

Postprzez gumik » środa 15 lutego 2017, 22:14

PraktykRuchu napisał(a): Że po siedmiokrotnym banie nie dostał bana dożywotniego jak ponoć niektórzy tutaj to w ogóle wow. :O Ile razy trzeba dostać czasowego bana, żeby zarobić takiego na wieki wieków? 10? 20? 40?

Ciekawe czy doczekamy się odpowiedzi. :)
"Krótki prawy zjazdowy" ;-) -> http://www.forum.prawojazdy.com.pl/viewtopic.php?f=3&t=35676&p=408094&hilit=kr%C3%B3tki#p408094
gumik

Postprzez szerszon » środa 15 lutego 2017, 23:07

Blacksmith napisał(a):Skoro nie mogę nic złego napisać na WORD to mam propozycję (jak sama nazwa działu wskazuje) aby dopisać w regulaminie nowy punkt: "Wszelakie krytykowanie WORD jest zakazane". Wtedy będzie dla mnie wszystko jasne.
Nie wszelakie krytykowanie, tylko bezmyślne określenia pt złodzieje, oszuści, chamy i prostaki...czujesz różnicę ?
Podawaj fakty, a nie "bo kolega mi powiedział"
szerszon

Postprzez klebek » czwartek 16 lutego 2017, 08:37

Nie odpowiadam za to co się działo wcześniej na forum, a nie mam zamiaru banować kogoś 'bo kiedyś'.

Co do WORD, masz prawo się wypowiedzieć, ale jeśli piszesz, że to są złodzieje na forum dotyczącym prawo jazdy bez żadnych konkretnych argumentów, to nie dziw się, że jest, jak jest. :)
klebek

Postprzez Blacksmith » czwartek 16 lutego 2017, 17:39

Klebek- Takie pytanie. Czy te ostatnie ostrzeżenie jednak nie dotyczyło przypadkiem wpisu z działu "Oceń OSK"- "OSK Elbląg" ?? Bo jeśli tak to proszę powiedzieć co z tym wpisem było nie tak? Znam sprawę osobiście a pan K. był dobrym kolegą mojej matki. Nie napisałem nic nieprawdziwego, a na potwierdzenie mogę dać linki bo sprawa była medialna. To nawet nie można wyrazić żalu po dobrym człowieku? Strach cokolwiek pisać.
Ostatnio zmieniony czwartek 16 lutego 2017, 18:17 przez Blacksmith, łącznie zmieniany 1 raz
Blacksmith

Postprzez gumik » czwartek 16 lutego 2017, 17:57

klebek napisał(a):Nie odpowiadam za to co się działo wcześniej na forum, (...)

To może jakiś moderator, który był tu wcześniej się wypowie?
"Krótki prawy zjazdowy" ;-) -> http://www.forum.prawojazdy.com.pl/viewtopic.php?f=3&t=35676&p=408094&hilit=kr%C3%B3tki#p408094
gumik

Postprzez klebek » piątek 17 lutego 2017, 08:35

Nie Blacksmith, tamten post został przeniesiony do kosza, bo według mnie nie miał związku z dyskusją. Dostałeś ostrzeżenie za inny post.
klebek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka