Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Postprzez Blacksmith » niedziela 22 stycznia 2017, 22:19

Za ten drugi komentarz dostałem podajże 2 miesiące bana i nie narzekałem. Byłem trochę napity. Moja wina. Ale nie wiem co to ma ze sobą wspólnego.
Blacksmith

Postprzez szerszon » niedziela 22 stycznia 2017, 22:23

Blacksmith napisał(a): Byłem trochę napity.
Aaaa...rodziców nie było w domu...
szerszon

Postprzez PraktykRuchu » poniedziałek 23 stycznia 2017, 01:02

ella napisał(a):Chyba dostałeś wyraźne info za co, więc po co ponownie pytasz? Co tam jest niezrozumiałego?

"Ochłoń" to nie jest informacja. "Prywat" (cokolwiek miałoby to nie znaczyć) żadnych nie było. No, chyba, że za takowe uznamy odpowiedź na pyskówki ze strony szerszona... Pytanie tylko, czemu szerszon nie dostał za te pyskówki bana razem ze mną. Czekam więc na wskazanie, za cóż ten ban...
PraktykRuchu

Postprzez Blacksmith » poniedziałek 23 stycznia 2017, 06:35

PraktykRuchu- Widzisz... Bo szerszon na tym portalu ma fory od dawna i tutaj nie ma co z nim dyskutować bo jesteś na przegranej pozycji. Teraz stosuje prywatę i mi ubliża od dzieciaków zakładając, że piłem bo rodziców nie było w domu. Ale tym już nikt się nie przejmuje. Jestem grubo po 30-stce i od dawna na swoim.
Blacksmith

Postprzez klebek » poniedziałek 23 stycznia 2017, 09:00

Kolega Szerszon też dostał informację, że jeszcze raz będzie taki tekst i też zostanie zablokowany ;) Czy naprawdę tak ciężko prowadzić normalną dyskusję bez obrażania się?
klebek

Postprzez ella » poniedziałek 23 stycznia 2017, 09:52

Blacksmith napisał(a):PraktykRuchu- Widzisz... Bo szerszon na tym portalu ma fory od dawna i tutaj nie ma co z nim dyskutować bo jesteś na przegranej pozycji. .

Przestań opowiadać bajki. Szerszon już siedem razy dostał bana nie licząc ostrzeżeń i pozbawienie funkcji moderatora.

PraktykRuchu napisał(a):Pytanie tylko, czemu szerszon nie dostał za te pyskówki bana razem ze mną
Jesteś pewien?

klebek napisał(a):Czy naprawdę tak ciężko prowadzić normalną dyskusję bez obrażania się?

Niektórym bardzo trudno.
ella
Moderator

Postprzez gumik » poniedziałek 23 stycznia 2017, 10:40

ella napisał(a):Przestań opowiadać bajki. Szerszon już siedem razy dostał bana nie licząc ostrzeżeń i pozbawienie funkcji moderatora.

Siedem razy, brak poprawy, co on tu jeszcze robi!? :wow:
"Krótki prawy zjazdowy" ;-) -> http://www.forum.prawojazdy.com.pl/viewtopic.php?f=3&t=35676&p=408094&hilit=kr%C3%B3tki#p408094
gumik

Postprzez STARYSZOFER » poniedziałek 23 stycznia 2017, 18:34

PraktykRuchu napisał(a):
ella napisał(a):Chyba dostałeś wyraźne info za co, więc po co ponownie pytasz? Co tam jest niezrozumiałego?

"Ochłoń" to nie jest informacja. "Prywat" (cokolwiek miałoby to nie znaczyć) żadnych nie było. No, chyba, że za takowe uznamy odpowiedź na pyskówki ze strony szerszona... Pytanie tylko, czemu szerszon nie dostał za te pyskówki bana razem ze mną. Czekam więc na wskazanie, za cóż ten ban...

Tutaj nie dostaje się bana za pyskówki - szerszon nie wyleciał razem z nami.
Tutaj dostaje się bana za poglądy niezgodne z "sektą warszawską". Stosuje się także podwójne standardy.
Dlatego tak wiele osób zniechęciło się do pisania tutaj.

Szymon to do dzisiaj nie wiem za co dostał tego bana. Najlepiej wsystkich oprócz szerszona zbanujcie dożywotnio.... :lol: :lol: :lol: :lol: .
STARYSZOFER

Postprzez klebek » wtorek 24 stycznia 2017, 12:35

STARYSZOFER napisał(a):
PraktykRuchu napisał(a):

Tutaj nie dostaje się bana za pyskówki - szerszon nie wyleciał razem z nami.
Tutaj dostaje się bana za poglądy niezgodne z "sektą warszawską". Stosuje się także podwójne standardy.
Dlatego tak wiele osób zniechęciło się do pisania tutaj.

Szymon to do dzisiaj nie wiem za co dostał tego bana. Najlepiej wsystkich oprócz szerszona zbanujcie dożywotnio.... :lol: :lol: :lol: :lol: .

Nie stosuje się tu podwójnych standardów i nikt nikogo nie faworyzuje. Wszystkich obowiązują takie same zasady.
klebek

Postprzez eragon » wtorek 24 stycznia 2017, 20:56

klebek napisał(a):nikt nikogo nie faworyzuje

Za krótko jesteś na forum.. Ale bądźmy dobrej mysli, że "wyprostujesz" standarty. Powodzenia..
Pozdrowienia z prawego fotela L-ki..
Obrazek
eragon

Postprzez Cyryl » sobota 04 lutego 2017, 11:42

mam takie pytanie:
w dziale "sytuacje drogowe" w temacie "co mnie zdenerwowało na drodze" wyjaśniłem koledze, którego denerwowało zachowanie pieszych jaka jest różnica między: ustąpieniem miejsca, ustąpieniem pierwszeństwa z odnośnikami do odpowiednich art. w PoRD.
moje wyjaśnienie zniknęło, pojawił się nowy temat "Art. 11" jednak i tym temacie mojego wyjaśnienia nie było, choć gdyby było, to oderwane od wypowiedzi kolegi straciłoby swój sens.
dlatego pytam, czy to przypadek, czy też w czymś zawiniłem, jeżeli tak to w czym?
Cyryl

Postprzez jasper1 » sobota 04 lutego 2017, 11:48

W tym temacie, o który Ci chodzi, nic nie komentujemy, piszemy tylko co zdenerwowało. Komentarze trafiają do kosza.
Jak chcesz rozwinąć temat, to zrób z tego osobny wątek. :)
Nowy temat, który założyłam, jest moją luźną refleksją wokół tego, co pojawiło się wcześniej i trafiło do kosza, a nie próbą przeniesienia dyskusji z tematu "Co nas dzisiaj zdenerwowało".
Strach przed porażką, przed wyjściem na głupka to główna przeszkoda w uczeniu się
Genius is one percent inspiration and ninety-nine percent perspiration
jasper1

Postprzez Cyryl » niedziela 05 lutego 2017, 20:08

rozumiem, więc jeżeli ostatnio zdenerwował mnie gość, który zamiast jak wszyscy przejechać na czerwonym zatrzymał się; komentarze tego są zbędne?
fajnie że został założony nowy wątek, ale zbrakło w nim mojego posta. czy w takich przypadkach wszystkie posty zostają przeniesione, czy też wybiórczo i jakie są kryteria tej selekcji.
Cyryl

Postprzez jasper1 » niedziela 05 lutego 2017, 20:28

Cyryl, ten wątek, który powstał jest moim prywatnym wątkiem, nie jest kontynuacją tego, o czym pisałeś, ani próbą przeniesienia rozpoczętej przez Ciebie dyskusji. Jest obok tego co pisałeś, powstał z inspiracji treścią wspomnianego art. 11. Może niefortunnie napisałam, że z kosza, ale tam właśnie znalazłam swoją inspirację. :D
Z wątku "co nas dzisiaj zdenerwowało" wszystkie komentarze, nie ważne jak mądre i słuszne, lecą do kosza, jak się jakiś komentarz zachowa, to tylko z niedopatrzenia moderacji. Chodzi o to, by nie był to tasiemiec o wszystkim. Jak masz potrzebę skomentowania czyjejś mądrej czy głupiej wypowiedzi załóż nowy wątek z cytatem pochodzącym z tamtego i komentuj, inni też się przyłączą. Jeśli widzisz sens kontynuowania dyskusji, która trafiła do kosza, poproś moderatora o zrobienie z tego wątku wyłączonego.

Jaśniej już nie potrafię. :(
Jeśli będziesz mieć dalej jakieś wątpliwości, to może ktoś z moderatorów...
Strach przed porażką, przed wyjściem na głupka to główna przeszkoda w uczeniu się
Genius is one percent inspiration and ninety-nine percent perspiration
jasper1

Postprzez dylek » niedziela 05 lutego 2017, 21:13

Sam wywaliłem do kosza, to już się tłumaczę :D
Są wątki typu : czy mogę.... ? Kto ma pierwszeństwo? itp... Otwarte pytania... dyskusja też :D
A wątek o który pytasz ma tytuł jaki ma...
Dołóż do niego swoje wpisy i porównaj, czy są odpowiedzią na ten tytuł...
Żadnych prywatnych animozji, żadnych wątów co do treści .... po prostu są takie wątki jak ten, czy np.: "przywitaj się", "za kogo trzymać kciuki", "relacje z egzaminów" itp, gdzie w zasadzie próba jakiejkolwiek dyskusji nad wpisem będzie offtopem .

P.S. Wpis leci do kosza, a nie jest definitywnie usuwany m.in po to, byś w każdej chwili mógł go sobie skopiować i w osobnym-właściwym wątku wkleić ;)
Pozdrawiam z prawego fotela "eLki" :D
dylek
Moderator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka