Czy można prosić Moderatora aby przestał przymykać oko na zawartość postów Userów o "właściwych poglądach"?
Teraz to wątek w "Luźnej gadce' więc o co chodzi?
Prostujcie sobie spokojnie swoje rondo.
przez ella » sobota 05 marca 2016, 13:39
Czy można prosić Moderatora aby przestał przymykać oko na zawartość postów Userów o "właściwych poglądach"?
przez szymon1977 » sobota 05 marca 2016, 13:43
przez szerszon » sobota 05 marca 2016, 22:18
przez szymon1977 » niedziela 06 marca 2016, 01:18
przez szerszon » niedziela 06 marca 2016, 01:30
przez szymon1977 » niedziela 06 marca 2016, 11:28
przez szerszon » niedziela 06 marca 2016, 21:22
przez Henq » niedziela 06 marca 2016, 21:34
przez szymon1977 » niedziela 06 marca 2016, 21:44
Bardzo ładny plan działań. A to poniżej, to która część z tego planu?szerszon napisał(a):Tu ci przyznam rację. Po twoich postach trzeba podawać przepisy, aby było wiadomo ,że mijasz się z prawdą.
Oprócz tego trzeba jeszcze dementować twoje pomówienia na które nie masz dowodów z tego powodu,że sobie je zmyślasz.
Dalej prostujesz rondo...
...
Gratuluje dobrego samopoczucia i dalszych sukcesów w prostowaniu ronda.
...
Znowu manipulujesz...twoje chwyty są bardzo cienkie.
...
Ale po co mącisz ? Tu chodzi o twoja sprawność posługiwania się językiem polskim. Masz takie regionalne radomskie nawyki. Nie mówisz i nie piszesz poprawnie po polsku. Dlatego ja idę do sklepu po zakupy , a ty idziesz na sklep na zakupy.
...
...to opis przyrodniczy, który nie ma nic wspólnego z PoRD.
...
Kłamiesz i manipulujesz. A kto tu jest analfabetą ? Odróżniasz już "kuć" od "kłuć"![]()
![]()
![]()
...
bezczelnie zarzucając innym ,że łamią wykładnie prawa. To jest szczyt szczytów.
Kłamiesz po raz kolejny.
...
Jesteś tak bezczelny czy tak nierozgarnięty,że nie dociera do ciebie iż
...
...to tak w temacie tych 101 dalmaty...kroków.
...
Kłamiesz po raz kolejny. Wskaż gdzie my prostujemy rondo tak jak ty to robisz ...
Po raz kolejny rzucasz bezpodstawne oskarżenia bez żadnego dowodu.Robisz wieś z dyskusji.
...
Zanim zasiądziesz do definicji skrzyżowania naucz się czytać ze zrozumieniem o czym w ogóle mowa.
szerszon napisał(a):Masz wobec tego jakiekolwiek wątpliwości ?
...
Tu chodzi o zwykłe logiczne myślenie..zlinku tego się nie nauczysz.
...
Poważnie ? A może to się tylko nie mieści ci w główce ? Można udowodnić, że np na Słońcu nie ma życia w formie ziemskiej ?
przez szerszon » niedziela 06 marca 2016, 22:19
Po raz kolejny manipulujesz.Jeśli chodzi o brak zawartości merytorycznej musiałbym tutaj cytować całe twoje posty.Prywata i OT. Zawartości merytorycznej brak.
Napisałem to po podaniu twojego cytatu.Dalej prostujesz rondo...
Napisałem to po przedstawieniu jak unikasz podania konkretnych kierunków.Znowu manipulujesz...twoje chwyty są bardzo cienkie.
Napisałem to po twoim OT dotyczącym poruszania się NA sklepie.Ta prawdziwa uwaga, która pokazuje, że twoje regionalne słownictwo nie odpowiada normalnemu językowi polskiemu.Ale po co mącisz ?
Pokazałem ci twoje kłamstwa, Do wglądu. To ty mnie nazwałeś analfabetą, gdy zabrakło argumentów na wskazaną manipulację.Kłamiesz i manipulujesz. A kto tu jest analfabetą ? Odróżniasz już "kuć" od "kłuć"
A kto pisał,że jest tak 101 kroków przed resztą..twój post był prowokacją, która obraża innych....to tak w temacie tych 101 dalmaty...kroków.
Postawiłeś zarzuty bez dowodu. Gdzie są cytaty ? Ty możesz, a obrona przed twoimi kłamstwami to już prywata ?Kłamiesz po raz kolejny. Wskaż gdzie my prostujemy rondo tak jak ty to robisz ...
Po raz kolejny rzucasz bezpodstawne oskarżenia bez żadnego dowodu.Robisz wieś z dyskusji.
Przecież to odpowiedź na twoje pytanie umieszczona pod przepisami.Masz wobec tego jakiekolwiek wątpliwości ?
To pokaż ,że nauczysz się myśleć logicznie na podstawie linku.Tu chodzi o zwykłe logiczne myślenie..zlinku tego się nie nauczysz.
I jak widać dalej to robisz wyciągając pojedyncze zdania. Całość do wglądu.. Ba! Nawet ja pod pretekstem "prowokacji" dostałem bana,
xxxxx napisał(a): Podobno "tylko krowa nie zmienia poglądów" - to tak w ramach dygresji historycznej (zawsze można odpowiedzieć, że "za to świnia zmienia zawsze").
przez szymon1977 » poniedziałek 07 marca 2016, 00:37
Dziękujemy osobom niezorientowanym w temacie za zastępowanie argumentów prywatą i OT.Temat zamykam, gdyż przerodził się w niepotrzebny OT
przez szerszon » poniedziałek 07 marca 2016, 00:43
szymon1977 napisał(a):udowadniasz po raz kolejny, że jesteś analfabetą.
szymon1977 napisał(a):Jak widać brak Ci tej odrobiny.
przez szymon1977 » poniedziałek 07 marca 2016, 01:20
Jak moje ociekają to co powiedzieć o Twoich.szerszon napisał(a):...twoich ociekających niebywałą prywatą tekstów.
Porównując zawartość prywaty w moich i Twoich postach i jej stosunek do zawartości merytorycznej to jakieś 100x dłużej niż znosimy Twoje. Ale biorąc pod uwagę "właściwość" poglądów to dostanę bana już wkrótce. Więc nie płacz.szerszon napisał(a):...jak długo będziemy musieli to znosić.
przez dylek » poniedziałek 07 marca 2016, 01:23
przez szymon1977 » poniedziałek 07 marca 2016, 01:48