Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Postprzez szymon1977 » środa 09 grudnia 2015, 23:32

Kazdy ma prawo sie mylic, takze LeszkoII. Ale zastepowac argumenty prywata i OT nikt, nawet LeszkoII.
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Postprzez pasqudek » czwartek 10 grudnia 2015, 00:36

Koncz wasc, wstydu oszczedz.
pasqudek

Postprzez szoferemeryt » czwartek 10 grudnia 2015, 09:28

waw napisał(a):Na stronie jest zły link. W górnym menu jest zakładka "Forum". Teoretycznie klikając na nią powinno się przejść na stronę główną forum, ale link nie działa. Zdaje się że to przez fakt, że jakiś czas temu lekko zmieniono adres tego forum.

Klikasz na stronę główną i masz reklamy. Ktoś forum sponsoruje, to chce mieć z tego zysk.
szoferemeryt

Postprzez waw » czwartek 10 grudnia 2015, 23:55

szoferemeryt napisał(a):Klikasz na stronę główną i masz reklamy. Ktoś forum sponsoruje, to chce mieć z tego zysk.

Nie o to chodzi. Klikasz
Obrazek i masz coś takiego:
Obrazek
waw

Postprzez oskbelfer » sobota 12 grudnia 2015, 00:03

szymon1977 napisał(a):Kazdy ma prawo sie mylic, takze LeszkoII. Ale zastepowac argumenty prywata i OT nikt, nawet LeszkoII.

bana mu i tyle :lol:
sorry taki mamy klimat....sorry - na autostradach nie ma skrzyżowań, am sorry
N'attendez pas le Jugement dernier. Il a lieu tous les jours.
oskbelfer

Postprzez simon1977 » sobota 12 grudnia 2015, 15:29

Tymczasem bana ja dostalem - oficjalnie prosze o wyjasnienie dlaczego. Co wlasciwie Administrator i Moderator mial na mysli pod okresleniem "prowokacje"? Czyzby niezgodnosc z Regulaminem odpowiedzi na moje posty? To nie moja wina, ze ktos nie potrafi uszanowac nie tylko Kolegow z Forum ale i Regulaminu Forum i zamiast dyskutowac merytorycznie zasmieca Forum prywata i OT.

Na tej witrynie masz zabroniony dostęp do pt sty 08, 2016 14:19.

Aby uzyskać więcej informacji, proszę skontaktować się z administratorem witryny.

Powód zablokowania: prowokacje

Twoja nazwa użytkownika została zablokowana.
To jest głos w dyskusji a nie: "zaśmiecanie forum, wprowadzanie bałaganu, kłótnia, prowokacja" - Sankila.
simon1977

Postprzez sankila » niedziela 13 grudnia 2015, 22:37

LeszkoII napisał(a):zastanówmy się, co nadaje sens kontynuowania wątku, skoro żadna ze stron nie czuje się przekonana do zmiany swojego poglądu.
Sens kontynuowania wątku nadaje fakt, że żadna ze stron nie czuje się przekonana do zmiany swojego poglądu.
Apelowałem o dokładną weryfikację osób udzielających się w "jałowych tematach", których konta zawierają mało wpisów.
Toż masz moderację wpisów. Czego jeszcze chcesz? Preambuły "Nie będziesz miał Userów drugich przede Mną"?
BTW - od ilu wpisów "nie jest mało"?
Być może ignorowanie (w umiarkowanej formie) co niektórych przyczyni się do ostudzenia ich szkodliwej "nadaktywności"
Autor ponad pięciu tysięcy postów, piszący o "nadaktywności" innych użytkowników - brzmi to cokolwiek humorystycznie, nie sądzisz?
Wobec powyższego, zmieniam politykę mojego użytkowania Forum.
Może zmień podejście do użytkowników, bo to, co przedstawiłeś w tym poście, to kwintesencja buty i arogancji.
Najpierw foch, że moderatorzy nie dostosowali forum do Twoich życzeń; następnie kara za tę zbrodnię, w postaci "zmieniam politykę użytkowania forum", aż do miażdżącej groźby "przestaję kogokolwiek przekonywać" (czyli nie będzie dobrej jakościowo dyskusji").
Krótko mówiąc, postawiłeś się na piedestale i masz pretensje,że nie wszyscy biją pokłony.
BTW - w jednym zdaniu: "pewni" użytkownicy nie wykazują zdolności poznawczych", "szkodliwa nadaktywność niektórych", "będę ignorował", a w drugim - "nie nam oceniać, kto wypadł korzystniej w tej dyskusji", "szanujmy się nawzajem" (ostatnia propozycja brzmi jak kiepski żart).
To jest głos w dyskusji a nie: "zaśmiecanie forum, wprowadzanie bałaganu, kłótnia, prowokacja".
sankila

Postprzez Henq » poniedziałek 14 grudnia 2015, 22:38

sankila napisał(a):
Apelowałem o dokładną weryfikację osób udzielających się w "jałowych tematach", których konta zawierają mało wpisów.
Toż masz moderację wpisów. Czego jeszcze chcesz? Preambuły "Nie będziesz miał Userów drugich przede Mną"?
BTW - od ilu wpisów "nie jest mało"?

Przestrzegania 19pkt regulaminu "Każdy uczestnik forum może używać tylko jednego konta." - oraz 100% jego egzekwowanie.
Im lepszy samochód terenowy - tym traktor musi dalej jechać.
Henq

Postprzez pasqudek » wtorek 15 grudnia 2015, 00:38

Piszcie co chcecie. Pewne osoby na forum robia prywate/OT przez co watki maja po kilkaset stron. Radze wziac przyklad z innego forum gdzie rozmowa jest konkretna/rzeczowa.
pasqudek

Postprzez LeszkoII » wtorek 15 grudnia 2015, 13:21

Wg. mnie krótki OT jest mile widziany, o ile nie przybiera oznak jawnie i świadomie skierowanej agresji personalnej. Malutki OT piszemy małą czcionką, zwykle na końcu wpisu jako post scriptum.

P.S. Szerszon witaj po urlopie 8)
"Specjalista to ktoś, kto wie wszystko o czymś i nie wie nic o czymkolwiek innym. W miarę postępów specjalizacji, to w końcu specjalista będzie to ktoś taki, kto wie wszystko o niczym i nie wie niczego o wszystkim" - śp. Józef Kossecki
LeszkoII

Postprzez szerszon » wtorek 15 grudnia 2015, 20:01

Prezent pod choinkę ..chyba..chociaż chciałem PS4
szerszon

Postprzez oskbelfer » środa 16 grudnia 2015, 20:44

sankila napisał(a): Autor ponad pięciu tysięcy postów, piszący o "nadaktywności" innych użytkowników - brzmi to cokolwiek humorystycznie, nie sądzisz?

Ubawiłem się po pachy :spoko:
sorry taki mamy klimat....sorry - na autostradach nie ma skrzyżowań, am sorry
N'attendez pas le Jugement dernier. Il a lieu tous les jours.
oskbelfer

Postprzez simon1977 » poniedziałek 21 grudnia 2015, 17:15

simon1977 napisał(a):...bana ja dostalem - oficjalnie prosze o wyjasnienie dlaczego...
Odpowiedzi ze strony Administratora lub Moderatora brak tak na mail-u jak na na Forum, a wiec w imieniu szymona1977 oficjalnie skladam zazalenia na bana.

Za uzywanie drugiego konta przepraszam - innej opcji nie mam.
To jest głos w dyskusji a nie: "zaśmiecanie forum, wprowadzanie bałaganu, kłótnia, prowokacja" - Sankila.
simon1977

Postprzez pasqudek » wtorek 22 grudnia 2015, 00:17

Masz! Na przyklad: Regulamin, pkt.25
pasqudek

Postprzez simon1977 » wtorek 22 grudnia 2015, 00:48

Dziekuje.
simon1977

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka