przez Sławek_18 » piątek 03 marca 2006, 22:55
przez Polonez » piątek 03 marca 2006, 22:56
przez quatro » piątek 03 marca 2006, 22:58
Sławek_18 napisał(a):a ja bym proponowal pousuwac te wszystkie posty od ktorych zaczela sie sielankowa wymiana zdań.
przez ella » piątek 03 marca 2006, 23:24
Vella napisał(a):jeeezu, ależ to zachęcająco wygląda...
brawo miros :/
no to trzeba było napisać tego posta na priva. Po co wszyscy mieli się z nim zaznajamiać? Przecież to jest prywatne wyjaśnianie sobie pewnych spraw między dwoma osobami. Mnie ta wasza rozmowa nie interesuje i nie musiałam jej czytać. Wejdźcie sobie panowie (cała trójka) na czata i wyjaśnijcie sobie co was boli poza forum (bo mnie się niedobrze robi jak to czytam).jak juz sie ludzie zaznajomia z moim postem to prosze o jego usuniecie (nie ma sensu straszyc dalej ludzi)
przez miros » sobota 04 marca 2006, 02:56
Miros nie unoś sią daj bodkowi się wykazać
Zobaczymy co z tego wyniknie - ja wieże w Chłopaka
no to trzeba było napisać tego posta na priva. Po co wszyscy mieli się z nim zaznajamiać?
brawo miros
przez ella » sobota 04 marca 2006, 11:46
BEDZIE JAK ZAWSZE
przez scorpio44 » sobota 04 marca 2006, 11:57
ella napisał(a):BEDZIE JAK ZAWSZE
Masz rację. Odechciało mi się tego spotkania w takiej atmosferze. Czyli BĘDZIE JAK ZAWSZE z tą różnicą, że rezygnuję nie na kilka dni przed a na ponad miesiąc przed. Życzę miłej zabawy i mam nadzieję, że niektórzy są zadowoleni.
przez Thomasso » sobota 04 marca 2006, 13:05
przez Polonez » sobota 04 marca 2006, 14:09
przez scorpio44 » sobota 04 marca 2006, 14:25
Thomasso napisał(a):No to scorpio powinienes być z siebie dumny... :> Udało Ci się zbojkotować ten zlot?
Thomasso napisał(a):Za Twoimi "pięknymi" słowami o rzekomej pomocy ukrywa się fałsz i zwykła zawiść. Tak zawiść...o to, że " a nóż widelec" bodkowi uda się zrobić lepszy zlot niż Wam w przeszłości.
Thomasso napisał(a):Tak się tylko zastanawiam...miros: wydajesz się być rozsądnym facetem...a tak się dajesz scorpiowi wmanewrować w niemal identyczne podejście do sprawy.
Może nie?
Thomasso napisał(a):Z ust mirosa i scorpia padły słowa o pomocy i dobrych radach... a ja powiem Wam prosto w twarz, że tacy z Was pomocnicy i doradcy jak z koziej dupy trąbka!
Thomasso napisał(a):Zazwyczaj jestem spokojny, ale krew mnie zalewa jak wiedzę te Wasze "porady" w stylu "będzie jak zawsze" lub ta chora satysfakcja, że bodkiwi nie szło z początku załatwiania spraw związanych ze zlotem.
Najgorze jednak jest to, że robicie niewinne minki: "Myyy...skąd!!!"
Thomasso napisał(a):Wiesz scorpio, taki z Ciebie jest przebiegły lisek...narobić szumu,odwócić "lisa" ogonem aby czasem nie było na Ciebie a potem jeszcze udawać męczennika. A na koniec poskarżyć się kolegom lub nawet operatorom...
Thomasso napisał(a):W sumie zachowaniu scorpia specjalnie się nie dziwię...dał się poznać jako złośliwy, przemądrzały i wszytko wiedzący góru.
Thomasso napisał(a):Ale Tobie miros się dziwię...pisałem już o tym.
Jest was tu dwóch (no przepraszam...pewnie trzech razem z pablem) którzy od początku mieli takie niezdrowe podejście do tego zlotu organizowanego przez bodka. Podejrzewam, że jedynym argumentem przemawiającym za tym, że weźmiecie w nim udział była możliwość zrobienia sobie przysłowiowej już "beki".
Thomasso napisał(a):Czy dojdzie do zlotu? Jak wiele osób się rozmyśli? Pożyjemy...zobaczymy...
przez Thomasso » sobota 04 marca 2006, 15:24
przez miros » sobota 04 marca 2006, 15:27
hmmm, co ja moglbym powiedziec??? BEDZIE JAK ZAWSZE :twisted: :twisted: :twisted:
miros nie kracz-zreszta Ci co mi anpisali na priva to sa w 100% pewni przynajmniej tak pisali.
To się zdecyduj, czy są w 100% pewni, czy tylko tak napisali. To dwie zupełnie różne sprawy. A Miros nie kracze, tylko jest realistą i pamięta jak było. Przed poprzednimi zlotami to z 10 osób pisało, że będą na pewno, a potem zninęli i guzik z tego wyszedł. Nie wnioskuj, że będą na 100% z samego faktu, że tak Ci napisali na priva. To Twoja broszka być cały czas ze wszystkimi w kontakcie, tak że działaj i dogaduj z każdym po kolei szczegóły. Bo jak tylko uwierzysz każdemu na słowo, bo powiedział, że przyjedzie, i nic więcej, to naprawdę będzie tak jak zwykle.
Wszystko, co teraz napisałem, to tylko koleżeńska rada.
To,że u was tak było nieznaczy,że będzie tak u mnie.Ja już sie dogadałem z wiekszością.Nic ponadto nie musze robić a przypomnienia nie zaszkodzą.Widze,że zamiast pomóc to chcesz rozwalić zlot :evil:
przez scorpio44 » sobota 04 marca 2006, 15:27
Thomasso napisał(a):Poza tym będzie czekała Cię scorpio mała niespodzianka...
8)
przez Thomasso » sobota 04 marca 2006, 15:42
scorpio44 napisał(a): Thomasso napisał:
Poza tym będzie czekała Cię scorpio mała niespodzianka...
To groźba?