Ja to najbardziej dziwię się stanowisku Elli w tej sprawie. Przecież sama zawsze się denerwowała, jak forumowicze nie przestrzegają regulaminu, a zadawanie pytań, na które jest odpowiedź w FAQ, jest właśnie nieprzestrzeganiem regulaminu! I ja głównie z tego powodu uważam, że nie powinno się odpowiadać już na pytania typu "od ilu lat prawko?" itp.
To nie odpowiadaj. Uważasz, że jak ktoś odpowie to powinnam go zlinczować albo, pouczające privy wysyłać. A może dać mu BANA? Ja nie odpowiadam na takie pytania albo podaję linka i nie tworzę wtedy zbędnych dyskusji.
Padło pytanie, padła odpowiedź to po co ta cała wasza dyskusja? Wybaczasz, że napisał odpowiedź :lol: :lol:
A odnośnie regulaminu jak już sie na niego powołujesz. Twoje posty począwszy od pierwszego nie są niczym wnoszącym do tematu topicu. Nie są odpowiedzią na pytanie. Czyli też łamiesz regulamin.
A jak już jesteśmy przy PV tak jak niektórzy nie korzystają z opcji SZUKAJ to co niektórzy zapominają (nie wiedzą) o prywatnych wiadomościach zaśmiecając forum.
Jeżeli masz coś do mnie to pisz na PV tylko bez wulgaryzmów jak Ty potrafisz :lol: .