Zlocik/spotkanie Częstochowa 2006-propozycje

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez scorpio44 » wtorek 14 lutego 2006, 21:12

Ja tutaj zaczynam dyskusje z Bodkiem, a zapomniałem o najważniejszym: że ja też oczywiście jestem chętny. :D Ale co do terminu, to jeżeli większość postanowi, że woli wcześniej, to spróbuję się dostosować i też być, ale jeżeli mam powiedzieć, kiedy by mi było najwygodniej, to też zaproponuję okolice końcówki czerwca.

Matylda napisał(a):A przyjmujecie na ten Zlocik nowych uczestników :?:

Matyldzia, nie żartuj. ;) Wstęp ma każdy, a na takich "nowych" to w zasadzie GŁÓWNIE liczymy. Inna sprawa, że trudno w tej chwili uznać Cię jeszcze za nową. :D Kawał czasu na forum już jesteś. Ograniczeń wiekowych tym bardziej nie ma. Możesz przyjść nawet z wnuczką. :P :D :D :D
scorpio44

Postprzez pacia » wtorek 14 lutego 2006, 21:30

miło słyszeć ... że nas "nowych starych" ;P tez chcecie widzieć ... zresztą ja też chciałabym was poznać ... a co do terminu końcówki czerwca to mam nadzieję, że nie będe miała żadnego egzaminu albo poprawki :?
hmmm ...a moge z prawnuczkiem przyjść ??
"Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie.
Większości ludzi taki śmiech sprawai ból."
pacia

Postprzez cappricio » wtorek 14 lutego 2006, 21:40

ale swoim pacia?:> :hmm:
prosze prosze, jakie to społeczenstwo teraz ambitne... :D prawnuki już na wychowaniu a tu do samego końca nauka, nauka, nauka i egzaminy ;P

ja tez jestem z tych nowych starych :D
cappricio

Postprzez bodek541 » wtorek 14 lutego 2006, 22:10

Ja zapraszam wszystkich chętnych.Ograniczeń wiekowych brak :lol: .Jak już ustalicie termin i ilośc uczestników to będziemy dogadywać szczegóły.Mam już w zanadrzu coś tzn w myśli ale zrealizje zaraz jak będziemy dogrywać szczególy.
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez tikas » wtorek 14 lutego 2006, 23:56

co do zlotu
co ja powiem rodzicom,też nie widzi mi się by mi dali auto na taką podróż......
kurde też się was boję , tzn nie to że mi coś zrobicie oczywiście, bo zdąrzyłem już was trochę poznać tak internetowo, no ale na żywo, nie wiem jak się zachowywać w takich sytuacjach,pewnie bym siedział cicho i nic się nie odzywał :( aa żałosne,
co do terminu,gdybym jednak pojechał, to zgadzam się z cappricio, zakończenie roku szkolnego mam właśnie w piątek 28 kwietnia, no a potem już maturka,zatem taki termin mi się nie uśmiecha,no ale to już całkowicie od was zależy,trzeba było mnie wcześniej na forum zawołać(nikt mnie nie wołał),wtedy był zlot w Krakowie,a ja praaawie w nim mieszkam :roll: no tylko wtedy to ja prawka nie miałem
oo zapewne z klasą pojedziemy na wycieczkę szkolną do Częstochowy kiedyś 8) to się wszyscy macie dostsosować do mnie :twisted:
pewnie mnie wyśmiejecie za moje zdanie w tym temacie :oops: :(
Bochnia
tikas

Postprzez Silent » środa 15 lutego 2006, 09:00

bodek541 napisał(a):Jak już ustalicie termin i ilośc uczestników to będziemy dogadywać szczegóły.
No ale to właśnie Twoja rola jako organizatora - dopasować wszystko tak by na zlocie mogło zjawić się jak najwięcej osób ;) Wszyscy tutaj przedstawiają swoje propozycje, Ty musisz to wszystko przeanalizować i przygotować plan generalny zlotu na podstawie tych informacji ;) Bo wiesz... załatwić jakąś knajpke, czy inne atrakcje, to każdy potrafi... ale zorganizować to wszystko w takim dniu i takim miejscu by mogło się zjawić możliwie dużo osób, do tego już trzeba posiadać nieco zdolności organizatorskich ;)
Obrazek
Silent

Postprzez Agawa » środa 15 lutego 2006, 09:10

Mi najbardziej pasuje termin kwiecień/maj z tego wzgledu że w czerwcu znów wyjeżdżamy nad morze.Sławek, Ty trzymaj dla mnie to miejsce obok kierowcy :lol:

P.S. Z tym majem to tez jest dziwnie bo w którys wekend (jeszcze nie wiem który) z moja rodzinka wybieramy sie na rajd pod Warszawę :>
Aha, i w moim przypadku nie wchodzi w gre zlot dwudniowy.W tym samym dniu wracam do domu, bo by sie moje chłopaki za mna zapłakały :lol2: :haha: :>

P.S.2 Ellu, przyjedź, prosze Cię.Chciałabym Cie poznać osobiście :D
A tak wogóle to fajnie by było jakby było dużo kobitek z naszego forum...cappricio bez gadania pojawiasz sie w Częstochowie...jeden dzien Cie przed maturą nie zbawi 8)
Agawa

Postprzez Sławek_18 » środa 15 lutego 2006, 11:16

no jasne juz pisze na fotelu miejscowke Agawa :D :D :D
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez Agawa » środa 15 lutego 2006, 11:19

Sławek_18 napisał(a):no jasne juz pisze na fotelu miejscowke Agawa :D :D :D

nio...dziękuję :D

P.S. Oczywiście do gazu sie dorzucę :lol:
Agawa

Postprzez milena » środa 15 lutego 2006, 11:30

A czy z W-wy ktoś sie wybiera :?:
Feci, quod potui, faciant meliora potentes.
milena

Postprzez cappricio » środa 15 lutego 2006, 11:42

Agawa napisał(a):A tak wogóle to fajnie by było jakby było dużo kobitek z naszego forum...cappricio bez gadania pojawiasz sie w Częstochowie...jeden dzien Cie przed maturą nie zbawi 8)

tak tak tak!!! duzo kobitek! bo jak przyjedzie wiekszosc chłopów to bedziemy gadac o samochodach :evil: :haha:
Agawa, oczywiscie sie postaram ;P moze przywieziesz mi jakas tą swoja ksiażeczke o miłości? :> jak to tam bylo? harlequeen? :> ;P;P;P :lol2:

nadal nie ma zadnych chętnych z północy, zeby przez Łódź pojechać? :>

tikasik, Ty tez przyjedziesz ;P nawet jak bedzie w kwietniu ;P musze poznac mojego przyszłego niedoszłego partnera ze studniowki :lol2:

no i Kalika zabierzemy ;P
cappricio

Postprzez Agawa » środa 15 lutego 2006, 11:47

jak to tam bylo? harlequin?

Nie cappricio, harleguiny to najgorsze szmatławce :lol2:
Ja czytam romanse historyczne z wydawnictwa Pol Nordica :learn: i wydawnictwo Da Capo z serii Nie chowaj tej książki przed zona i tak kupi sobie nową! :haha: ;P
Agawa

Postprzez scorpio44 » środa 15 lutego 2006, 12:04

milena napisał(a):A czy z W-wy ktoś sie wybiera :?:

No pisał przecież Miros, że się wybiera. ;) A my z Pablem (jeżeli obaj będziemy jechali) pewnie jak zwykle dobijemy do Wawy, a dalej właśnie z Mirosem. Jak będą wolne miejsca, to będziemy mogli kogoś jeszcze zabrać, no ale to jeszcze się ustali. Nie wiadomo, kiedy to dojdzie do skutku i czy w ogóle, to co tutaj o takich szczegółach na razie mówić.

Agawa napisał(a):A tak wogóle to fajnie by było jakby było dużo kobitek z naszego forum...

Mamy rozumieć, że nie lubisz facetów? :>
scorpio44

Postprzez milena » środa 15 lutego 2006, 12:16

scorpio44 napisał(a):No pisał przecież Miros, że się wybiera. ;)

Przepraszam, ze nie na temat, ale musze to napisać.
Patrząc na profil Mirosa widzę:
"Skąd: ja to znam?"
Więc skąd ja mam wiedzieć gdzie On zamieszkuje, bo o tym, że to W-wa to nie pamiętałam... :wink: ;P
Feci, quod potui, faciant meliora potentes.
milena

Postprzez Agawa » środa 15 lutego 2006, 12:18

scorpio44 napisał(a):
Agawa napisał(a):A tak wogóle to fajnie by było jakby było dużo kobitek z naszego forum...

Mamy rozumieć, że nie lubisz facetów? :>

Nie, ja bardzo lubie facetów z naszego forum :spoko: :yes: a szczególnie jednego :oops:
Agawa

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka