Dlaczego to forum jest najlepsze-ankieta i uzasadnienie

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Czy to forum jest najlepsze

Tak
23
72%
Nie
5
16%
Nie mam zdanie
4
13%

Liczba głosów : 32

Postprzez Myslovitz » sobota 04 lutego 2006, 12:50

Mnie też to forum bardzo się podoba (nie znalazłam lepszego o prawie jazdy), choć jest przynajmniej jedna osoba, która uważa mnie za gnidę, mnie, Vellę i poweredjj'a :twisted:

Wątek nawet nowy chce zakładać na nasz temat.

Uważa, że jesteśmy osobami, które "podzieliły forum na tych co mają prawko i tych co go nie mają-czyli tych ciągle jęczących na forum".

Owszem, zdarza mi się pojęczeć, tak już mam, potem mi przechodzi, oczyszczam się i jest OK.
Nie uważam się za gnidę ani trolla (zwał jak zwał). Podoba mi się wiele rzeczy na forum, wychowano mnie jednak tak, aby nie sprawiać nikomu przykrości, staram się zawsze wypowiadać kulturalnie i spokojnie, ale też mam swoje nerwy i czasami (być może) mnie poniesie.
Nie życzę sobie jednak, aby nazywano mnie gnidą poza moimi plecami - mam nadzieję, że TA osoba przeczyta tę wypowiedź. Jeśli tak bardzo się tej osobie nie podobamy, to niech zakłada topik o 3 gnidach a właściwie o jednej: o mnie, bo Vella i poweredjj już mieli swoje wątki :evil:
Było miło, ale chyba się skończyło :>
6.03.2006 - zdane
21.03.2006 - odebrane
Myslovitz

Postprzez quatro » sobota 04 lutego 2006, 13:10

[Forum jest super!javascript:emoticon(':D')
)
Uważa, że jesteśmy osobami, które "podzieliły forum na tych co mają prawko i tych co go nie mają-czyli tych ciągle jęczących na forum".

na Forum jak w życiu- jedni maja inni nie...myślę, że to Forum jest bardziej potrzebne tym, którzy dużo wysiłku wkładają w prawko, mają różne problemy, niż tym którzy wszystko, zawsze w pierwszym podejściu...ich rady i wskazówki sa nieocenionei i chwała im za nie, Ale Forum pełni tez funkcję "grupy wsparcia".(moim zdaniem jest to jego największa siła). Wiele osób przeżywa to samo Co Ty, Vella i Poveredjj, ale nie mają odwagi/ochoty o tym pisać, jednak czytając wasze posty identyfikują się z wami.
Opinią Ktosia się nie przejmuj,
evil:
Było miło, ale chyba się skończyło

Co masz na myśli? Jesteś TU potrzebna !
Niektórymi może powodować zazdrość,. [/quote]
kto sieje ze łzami, ten zbiera z radością
23.06.06r- zdane!
quatro

Postprzez poweredjj » sobota 04 lutego 2006, 13:13

Gucioo68:
zgadzam się. Sa tutaj trzy największe gnidy , którym się nic nie podoba. Trzeba chyba założyć toopic na ten temat. Z tego co widzę i słyszę to Vella, Myslovitz i Poweredjj. Osoby, które podzieliły forum na tych co mają prawko i tych co go nie mają-czyli tych ciągle jęczących na forum.
Piszę to tutaj bo w przciwieństwie do ciebie nie lubię robić off topiców. Takich jak ty z tą polszczyzną. Ja trzymam się tematów i nie robię śmietnika.

Nie dziwie sie ze mnie nazwano gnida (bo mnie juz roznie nazywano tutaj i sie przyzwyczailem chyba). Natomiast bardzo dziwie sie takiej opinii o Velli i Myslovitz. Obie dziewczyny pomagaja, prowadza konstuktywna wymiane zdan. I za to zostaly nazwane "gnidami"? Brak mi slow - ale autor tego zarzutu powinien sie nad soba POWAZNIE zastanowic.

Co do zarzutow: my podzielilismy forum? Bardzo tendencyjne stwierdzenie. Forum bylo i jest podzielone - my tylko mielismy odwage o tym glosno powiedziec.

Jesli chodzi o "jeczenie" - popatrzcie na temat "wielkie refleksje przed egzaminem". Tam ludzie przestali bac sie mowic otwarcie o swoich problemach z prawkiem (a wielu balo sie wczesniej powiedziec i np. przyznac ze zdaje juz 10 raz). Temat nie zamienil sie w "jeczenie" - bo ludzie sie w nim nawzajem WSPIERAJA i zachecaja do dalszej WALKI.
Jesli to jest zla inicjatywa, to niech ktos pokaze mi dobra.

Jesli chodzi o poziom forum - uwazam ze jest niezly, mozna znalezc wiele pozytecznych informacji i uzyskac szybka odpowiedz na zadane pytania. Jest wiele ludzi ktorzy czesto przegladaja watki i CHCA POMAGAC.
Na minus zaliczylbym ogolna chec pozbycia sie odmiencow - ludzi z niepopularnymi pogladami. Widac to bylo chociazby po przebiegu tematu o "przyznaniu" mi bana(na).
Mam tylko nadzieje, ze to sie zmieni - dla mnie dobre forum to takie, gdzie nikogo nie dyskryminuje sie ze wzgledu na poglady.
11.03.2006 - moj szczesliwy dzien, 6 podejscie

:: forumowy specjalista ds. przypadkow beznadziejnych ::
poweredjj

Postprzez quatro » sobota 04 lutego 2006, 13:25

poweredjj napisał(a):

- dla mnie dobre forum to takie, gdzie nikogo nie dyskryminuje sie ze wzgledu na poglady.

Podzielam twoją opinię.
To Forum bardzo zyskuje na tym, że ludzie szczerze mówią o swoich problemach, wyrażają swoje opinie, nawet jak nie są popularne. No cóż- także Gucioo68 ma prawo mieć własne poglądy(myślę, że zupełnie odosobnione) i je wyrażać, oczywiście nie obrażając nikogo! [/quote]
kto sieje ze łzami, ten zbiera z radością
23.06.06r- zdane!
quatro

Postprzez Wiedźma » sobota 04 lutego 2006, 14:17

Forum jeste fajne i na pewno pomocne.

Nie wiem, gdzie jest napisane, ze Vella, Myslovitz i poweredjj to gnidy? Ktoś was tak publicznie określił? Nie zauważyłam.
Ja na pewno nie uważam Was za trolli - dziewczyny nigdy nie zrobiły czegoś, za co można by je tak określić. A poweredjj się uspokoił i też stał się chyba normalnym użytkownikiem :)
Pozdrawiam.
BYKOM STOP! Poprawna pisownia i ortografia w Internecie.
Wiedźma

Postprzez Myslovitz » sobota 04 lutego 2006, 16:58

Wiedźma napisał(a):Forum jeste fajne i na pewno pomocne.

Zgadzam się i dlatego tak często tu jestem :)
6.03.2006 - zdane
21.03.2006 - odebrane
Myslovitz

Postprzez ella » sobota 04 lutego 2006, 20:36

Zawsze mi się wydawało, że prywatne sprawy powinny byc załatwiane poza forum. To chyba nie ładnie cytować na forum prywatnych wiadomości bo nie po to one są. No ale jeżeli już do tego doszło to może i ja coś zacytuję.
Mysłovitz napisał(a):: "do dupy z nimi wszystkimi" i wcale nie miałam na myśli forum a tych co zdali za 1. razem ogólnie.
No takich osób na forum jest sporo. Zazdrość?
No było tam też dużo na temat jednej osoby.

Myslovitz napisał(a):Wątek nawet nowy chce zakładać na nasz temat.

Chyba nie miał takiego zamiaru bo z zacytowanej wypowiedzi wynika coś innego.
Piszę to tutaj bo w przciwieństwie do ciebie nie lubię robić off topiców. Takich jak ty z tą polszczyzną. Ja trzymam się tematów i nie robię śmietnika.

No cóż zakładanie off topiców pozostawię bez komentarza.
ella
Moderator

Postprzez Myslovitz » sobota 04 lutego 2006, 21:29

ella napisał(a):Zawsze mi się wydawało, że prywatne sprawy powinny byc załatwiane poza forum. To chyba nie ładnie cytować na forum prywatnych wiadomości bo nie po to one są

Część prywatnej wiadomości zacytowałam za zgodą osoby, która ją otrzymała, choć normalnie tego nie robię. Zapytałam, czy mogę i otrzymałam pozytywną odpowiedź. Zresztą nie podałam na forum, od kogo była ta wiadomość. Nigdzie nie podałam, o kogo chodzi.
Poza tym wyraźnie napisałam, że mnie czasami też ponoszą nerwy i mogę napisać coś niezbyt odpowiedniego :oops:
I jeszcze jedno: w wypowiedzi tej wyraźnie jest napisane:
Trzeba chyba założyć toopic na ten temat

Nie wydaje mi się, żeby to był znowu taki off top, w końcu temat brzmi: dlaczego to forum jest najlepsze, a forum tworzą ludzie :roll:

Co do tych, co zdali za pierwszym razem, to masz rację: powodowała mną zazdrość w czystej formie. Każdy z nas ma lepsze i gorsze dni.
A niektórzy i tak mają niezły ubaw, bo czytają bez naszej wiedzy nasze prywatne wiadomości, w końcu:
W inernecie wszystko jest możliwe
6.03.2006 - zdane
21.03.2006 - odebrane
Myslovitz

Postprzez ella » sobota 04 lutego 2006, 21:36

Myslovitz napisał(a):Nie wydaje mi się, żeby to był znowu taki off top, w końcu temat brzmi: dlaczego to forum jest najlepsze, a forum tworzą ludzie

A kto i gdzie napisał, że tu jest jakiś off topic.??

No cóż zakładanie off topiców pozostawię bez komentarza.

To chyba był kawałek prywatnej wiadomości skierowanej nie do ciebie. A mój komentarz dotyczy tego cytatu.
W inernecie wszystko jest możliwe

Oczywiście sama mi o tym pisałaś :wink:

Vella napisał(a): Aczkolwiek nie jest wolne od gnid...

Ciekawe kto to :?: :wink:
ella
Moderator

Postprzez Myslovitz » sobota 04 lutego 2006, 23:37

OK.

Jestem gnidą i czym tam jeszcze.

Chciałam się pożegnać z wszystkimi użytkownikami, ponieważ z przykrością MUSZĘ się z forum pożegnać.

Całkiem poważnie proszę, aby nie pytać mnie na priva, dlaczego.

Ello, proszę o usunięcie mnie z bazy użytkowników.
6.03.2006 - zdane
21.03.2006 - odebrane
Myslovitz

Postprzez Mesee » niedziela 05 lutego 2006, 00:00

Ja powiem tylko jedno....
Wiadomo, że Forum zawsze będzie podzielone-na tych którzy zdali i którzy mają egzamin przed sobą.
Każda z tych grup ma inne problemy-jedni szukają tu dobrych rad przed egzaminem, drudzy po egzaminie! Przecież to logiczne !
Pamiętajmy też o tym, że każdy z nas ma inną wrażliwość!
Niektórym w ogóle nie zależy na tym, co usłyszą, innych mocno to zaboli!
Bądźmy tolerancyjni i traktujmy innych tak samo jak sami chcielibysmy być traktowani !
Szkoda Myslovitz ....szkoda :cry:
To nie będzie to samo Forum.
Mesee

Postprzez mildphoenix » niedziela 05 lutego 2006, 01:52

jednak wracając do starego (prawdziwego wątku) tematu...

brakuje mi na tym forum porad dla kierowców .... duzo miejsca poswiecono nauce jazdy i egzaminom, powinna być część forum dla kierowcow ktorzy będą się wymieniac doswiadczeniem, tips&tricks ...itp. ... to pewnie glownie do wiadomosci elli :)

Nie twierdze ze nie mozna tu takowych znalezc, ale są mocno porozrzucane ...
prawo jazdy kat. B, wydane 16.01.06
mildphoenix

Postprzez cappricio » niedziela 05 lutego 2006, 11:46

wydaje mi się, że dział Sytuacje na drodze miał pełnić funkcję takich wskazówek dla kierowców,
czy dodatkowy dział jak mówi mildphoenix nie będzie po prostu powtórzeniem Sytuacji na drodze? :hmm:

tak na marginesie to fajnie byłoby coś nowego zrobić na forum :lol:
cappricio

:)

Postprzez Polonez » niedziela 05 lutego 2006, 12:32

Nio np. są inne fajne szaty graficzne forum. Przykładowo pod nickiem sa gwiazdki i w zalezności od napisanych postów ilość gwiazdek się zwiększa tak samo jak status użytkowinka itp. :)

Co do wypowiedzi "Myslovitz". W internecie jak w życiu - każdy ma inne poglądy przez które moze być dyskryminowany - A nie powinien :!: - ja bynajmniej u Nas nie zauważyłem czegoś takiego . Proponuje , aby Ludkowie którzy mają swoje sprawy nie do końca wyjaśnione np. utworzyli sobie rozmowę ogólną na GG lub w inny sposob się porozumieli a pózniej powiadomili Nas co i jak ;)
jestem za nakazem całorocznego używania mózgu podczas prowadzenia auta:)
Polonez

Postprzez miros » niedziela 05 lutego 2006, 12:46

wedlug mnie, nie ma sensu robic kolejnego dzialu. dzial sytuacje na drodze, byl z zalozenia dzialem do wymieniania sie roznymi zajsciami w jakich uczestniczylismy.

Ello, proszę o usunięcie mnie z bazy użytkowników.

BRON BOZE !!! ella nie usuwaj ani jednego takiego uzytkownika, a juz szczegolnie myslovitz, ktora napisala naprawde sporo tresciwych postow i szkoda by bylo, zeby poszly "pobiegac" albo mialy podpis: "gosc"

jak myslovitz odchodzisz to poprostu przestan wchodzic na forum. pozwol innym przeczytac to co napisalas. moze komus sie to przyda ? :)
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka