Ozdabiamy swój samochód :)

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez ella » poniedziałek 24 października 2005, 22:51

Obrazek
A może tak ładnie wymalowane autko :lol:

Ja osobiście nie lubię nic dyndającego wśrodku w samochodzie zwłasza w okolicy środkowego lusterka.
Kiedyś widziałam w autobusie nad przednią szybą zawieszone kolorowe proporczyki. Fajnie to wygladało i nie przeszkadzały kierowcy bo były wysoko.
ella
Moderator

Postprzez Agawa » środa 02 listopada 2005, 15:40

A ja "swojego" autka nie muszę ozdabiać bo i tak jest piekne..w piatek byłam na myjni, wyczyściłam autko w srodku i jest śliczne :P nie muszę go niczym ozdabiać :lol:
Agawa

Postprzez Silent » środa 02 listopada 2005, 15:55

Kiedyś w Krynicy Morskiej widziałem dużego Fiata... był przepiękny :) Dlaczego? Ponieważ właściciel o niego dbał... lakier błyszczał, we wnętrzu idealny porządek... zero kurzu :) Zadbany samochód nie potrzebuje żadnych upiększaczy ;)
Obrazek
Silent

Postprzez Agawa » środa 02 listopada 2005, 16:06

Silent napisał(a):Kiedyś w Krynicy Morskiej widziałem dużego Fiata... był przepiękny :) Dlaczego? Ponieważ właściciel o niego dbał... lakier błyszczał, we wnętrzu idealny porządek... zero kurzu :) Zadbany samochód nie potrzebuje żadnych upiększaczy ;)

Dokładnie Silent..moje autko takie jest.Nasz polonez ma 5 lat i wyglada jakby wyjechał dopiero z salonu.
A teść ma 3 letniego Matiza i wygląda on jak po wojnie...poprostu nie dba o to auto.Np. myje go w samej wodzie bez szamponu...w ten sposób szoruje lakier drobinkami piasku.W środku wogóle nie przeciera deski rozdzielczej i nie odkurza wnętrza.I przez to auto wygląda brzydko :evil:
Agawa

Postprzez bodek541 » czwartek 03 listopada 2005, 06:47

Ja też nie lubie bajerów na zewnatrz.Jakieś płomienie obniżenie auta a po co to.Jak nawet malacze są tak zrobione.Uważam że samochód ma być schludny i żeby jeździł a nie do szpanowania.
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka