1 autko:)

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Re: 1 autko:)

Postprzez Uciekaj1 » środa 23 lipca 2014, 17:14

among napisał(a):
Słabszym autem trzeba umieć jeździć, tymczasem w PL wielu "kierowców" się nie przejmuje ustąpieniem pierwszeństwa przejazdu przy włączani się do ruchu
Każdym samochodem trzeba umieć jeździć. Nie zmienia to faktu, że czasem samochody o małej pojemności silnika spalają więcej niż ich więksi "koledzy". Nie wiem o co Ci chodzi z nieustępowaniem pierwszeństwa i wpływem na spalanie?

No i z tym się zgadzam. Kiedyś jechałem jeździe próbnej pewnym samochodem - ten sam model, ale 2 egzemplarze z różnymi silnikami - porównanie 1.6, a 1.8. 1.8 spalił mniej ok. 1,5l/100km przy takiej samej jeździe, na tych samych drogach. W dodatku było czuć, że 1.6 się męczy.

A wracając do Seicento Sporting. Jak dla mnie, pomijając wielkość, spalanie przekreśla ten samochód.
Uciekaj1

Postprzez moonica » piątek 29 sierpnia 2014, 22:55

Ja swój pierwszy samochód dostałam rok po tym, jak zdałam egzamin. Na początku kompletnie nie wiedziałam, jakie auto będzie dla mnie dobre. Ustaliłam tylko ogólne wytyczne - szukałam niewielkiego auta, które będzie nieawaryjne, dobrze wyposażone i oczywiście ekonomiczne ;). zdecydowałam się na mazdę 2. Uwielbiam swoje autko! ;) i naprawdę polecam je pozostałym początkującym kierowcom ;).
moonica

Postprzez Anett » niedziela 31 sierpnia 2014, 19:12

U mnie - Yariska III
Anett

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka