a ja w ogóle nie pamiętam gdzie ludzie stali, jakbym ich "zgumowała" z pola widzenia :shock:
jednym gapie przeszkadzają innym nie, może egzaminy podzielić na "z gapiami" i "bez gapiów" :lol:
przez 20fingers » sobota 19 kwietnia 2008, 23:46
przez yahoo234 » niedziela 20 kwietnia 2008, 10:36
20fingers napisał(a):a ja w ogóle nie pamiętam gdzie ludzie stali, jakbym ich "zgumowała" z pola widzenia :shock:
jednym gapie przeszkadzają innym nie, może egzaminy podzielić na "z gapiami" i "bez gapiów" :lol:
dariex napisał(a):Yahoo no niby masz rację ale czy tak czy siak wyjeżdzając na egzamin na miasto,nie patrzy na Ciebie kilka osób ale setki.
Więc co? Tak jak napisała wyżej Ella,zamykamy kawałek miasta bo egzamin jedzie i kierowca się peszy?
przez dariex » niedziela 20 kwietnia 2008, 11:20
przez lled3 » niedziela 20 kwietnia 2008, 11:48
ella napisał(a):Dobrze napisałaś. W każdym ośrodku egzaminowania na plac manewrowy wchodzą tylko osoby zdające i egzaminatorzy.
Osoby towarzyszące oczekują przy barierkach przed placem. Mogą sobie do woli patrzeć.
Jak widać niektórym WORD to przeszkadza. O ile wiem to nie tylko Łódź nie udostępnia widoczności na to co się dzieje na placu.
Słama to wyjątkowy pomysł :D Teraz to ludziska bedą z ciekawości dziurki w słomie robić, żeby zobaczyć co się tam dzieje. Zakazany owoc zawsze lepiej smakuje to i więcej będzie ciekawskich :wink:
przez tom9 » niedziela 20 kwietnia 2008, 11:51
lled3 napisał(a):w Rzeszowie osoby towarzyszące kręcą się wszędzie - nikt tego nie pilnuje. W poczekalni na placu to standard. Więcej osób "trzecich" niż zdajacych 8)
przez dariex » niedziela 20 kwietnia 2008, 12:25
przez malamama » niedziela 20 kwietnia 2008, 12:44
dariex napisał(a):...
Nie popadajmy w paranoję.Niedługo na egzamin na prawo jazdy będzie trzeba wydawać specjalne przepustki na jednorazowy wstęp do ośrodka.
przez barbara_bush » poniedziałek 21 kwietnia 2008, 00:54