Ankieta - Udostępnianie Auta Drugiej Połowie :)

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Czy pozwalasz prowadzić swój samochód "2giej połówce" ? :)

Tak ! Bez Problemu
9
32%
Tak ... Ale mam pewne obawy
4
14%
Tak .. SKZBS :)
1
4%
Unikam tego jak Ognia
4
14%
Tylko Po Imprezie :))))
2
7%
Nie mam tego problemu :))
8
29%

Liczba głosów : 28

:)

Postprzez Polonez » niedziela 19 sierpnia 2007, 15:00

ella napisał(a):
Tak więc Polonez więcej zaufania do drugiej połówki. Oczywiście na początku adrenalina pójdzie ci w górę ale potem minie. A i drugiej połówce może się szybko znudzi i znów Ty zasiądziesz za sterami :D
A tak w zasadzie dlaczego nie lubisz jak ktoś cię wozi? Nie masz zaufania do tej osoby czy potrafi jeździć, czy źle się czujesz psychicznie jak ktoś cię wozi? A może jeszcze sam nie nacieszyłeś się jazdą samochodem i tak jak dziecko które nie nacieszyło się zabawką nie chce nikomu dać się nią pobawić :wink:

hmm zaufanie mam, umie dziewczyna jeżdzić jak mało kto, mało który facet ( :P :P :D ) Wole jeżdzić niż być wożonym - no chyba że po imprezie hihi :P A tak dokładniej to nie lubie udostępniać swojego auta innym osobom, nawet jeżeli ja mam siedzieć z prawej strony. Hmmm dlaczego ? A bo się boje że coś zepsuje, obetrze, zawadzi; Tak się jakoś do niego przyzwyczaiłem hihi :oops: :P Ale cóż będzie trzeba zmienić dotychczasowe przyzwyczajenie i poglądy :D Choć przyznaje się, iż bywa niekiedy że nie chce mi się auta prowadzić i wtedy żałuje że "Ona" jeszcze prawka nie ma - ale to kwestia czasu - cóż bedzie się trzeba dzielić heh :D
jestem za nakazem całorocznego używania mózgu podczas prowadzenia auta:)
Polonez

Re: :)

Postprzez kamiles » niedziela 19 sierpnia 2007, 20:40

Polonez napisał(a):A tak dokładniej to nie lubie udostępniać swojego auta innym osobom, nawet jeżeli ja mam siedzieć z prawej strony. Hmmm dlaczego ? A bo się boje że coś zepsuje, obetrze, zawadzi; Tak się jakoś do niego przyzwyczaiłem hihi :oops: :P

hmm... boisz się o autko (a nie o dziewczynę)...
Polonez napisał(a):Wole jeżdzić niż być wożonym - no chyba że po imprezie hihi :P

wtedy już Ci wszystko jedno czy "zepsuje, obetrze, zawadzi".... :roll:
kamiles

Postprzez scorpio44 » niedziela 19 sierpnia 2007, 20:45

kamiles napisał(a):wtedy już Ci wszystko jedno czy "zepsuje, obetrze, zawadzi".... :roll:

Niestety, Kamiles, ale faceci z reguły tak mają po imprezie. ;) :D No może nie tyle jest im wszystko jedno, co w tym momencie im się tak wydaje albo po prostu nie są w stanie pomyśleć na ten (inny również :D) temat na tyle logicznie, co w innych okolicznościach. ;) Ja się raczej do nich nie zaliczam (przynajmniej się staram :D).
scorpio44

Postprzez Polonez » poniedziałek 20 sierpnia 2007, 12:09

scorpio44 napisał(a):
kamiles napisał(a):wtedy już Ci wszystko jedno czy "zepsuje, obetrze, zawadzi".... :roll:

Niestety, Kamiles, ale faceci z reguły tak mają po imprezie. ;) :

Kamiles o dziewczynę się nie boję - tzn. boję no ale nie mam podstaw bo Ona sobie świetnie daje radę :D

Heh po imprezie to każdy ma inaczej - co osoba inaczej się zachowuje :D Hmm wtedy to tylko wyciągasz kluczyki z kieszeni i : "Kochhhhhaaaaaanie dzisiaaaaaaaaj Ty prowadziszzzzzzzz, ale Ostrożnieeeeee" :P :P :D
Polonez

Postprzez EgoisicBoY » poniedziałek 20 sierpnia 2007, 12:35

ja powiem tak ...

moje auto jest tylko moje :D

no ale wiadomo że kobity mają władze nad mężczyznami ... :roll:

jak ona się uprze to co ja mogę zrobić ? nic ... i tu jest ból :P
EgoisicBoY

:)

Postprzez Polonez » poniedziałek 20 sierpnia 2007, 13:02

EgoisicBoY napisał(a):ja powiem tak ...

moje auto jest tylko moje :D

no ale wiadomo że kobity mają władze nad mężczyznami ... :roll:

jak ona się uprze to co ja mogę zrobić ? nic ... i tu jest ból :P

:P :P :P :P :P :P :P :lol: :lol:
Polonez

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka