Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Postprzez dylek » czwartek 16 lipca 2015, 23:34

Poprzepychacie się przez 50 stron, który kogucik ma bardziej czerwony grzebyk....i już nikt tego nie przeczyta...taka idea przyświeca ?
Pozdrawiam z prawego fotela "eLki" :D
dylek
Moderator

Postprzez szerszon » czwartek 16 lipca 2015, 23:37

Ja tylko masakruję lewaka... :lol: :lol: :lol: ups... prostuję nieścisłości ..chciałem napisać. :roll:
szerszon

Postprzez szymon1977 » piątek 17 lipca 2015, 00:28

Starasz sie chciales napisac. Ale Ci nie wychodzi. Jezeli kogos masakrujesz to samego siebie.
.....
Lesiu, Twoja propozycja nazywa sie cenzura.
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Postprzez szerszon » piątek 17 lipca 2015, 00:34

Starasz sie chciales napisac.
Czesław NIEMENcz się... :lol: dobrze wiem co napisałem i dobrze wiem jak zwiewasz z podkulonym ogonem unikając odpowiedzi na pytania..poszukaj połączenia w wiadomym" wręcz ulubionym wątku" :lol:
Obrazek
szerszon

Postprzez oskbelfer » piątek 17 lipca 2015, 16:01

LeszkoII napisał(a):Szymonowi należy się urlop w wątku o rondach. . . a może i innych.
Jeżeli warunkiem jego urlopu w tym temacie miałby być tez mój urlop w tym temacie - nie mam nic przeciwko. Powiedzmy na 2 tygodnie. Po prostu mam dość parcia na klawiaturę tego trolla. Moderatorzy do dzieła :evil:
Ktoś wie jakiej specjalizacji lekarz to leczy, by pomóc jakoś nieszczęśnikowi ?
Psychiatra.

Jeśli Szymon jest trollem, to Leszko II również jest trollem.

Nie uważam by Szymon był trollem i zdecydowanie wolę czytać to co pisze Szymon :)

Nie zmienia to faktu że już na zawsze pozostanie dla mnie szkicownikiem :lol:
sorry taki mamy klimat....sorry - na autostradach nie ma skrzyżowań, am sorry
N'attendez pas le Jugement dernier. Il a lieu tous les jours.
oskbelfer

Postprzez szymon1977 » piątek 17 lipca 2015, 18:22

oskbelfer napisał(a):Nie uważam by Szymon był trollem i zdecydowanie wolę czytać to co pisze Szymon
To mile... a chcesz w nagrode dwa tygodnie bana za niepoprawnosc polityczna?
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Postprzez ella » piątek 17 lipca 2015, 21:40

Może założymy specjalny wątek tylko dla szymona i szerszona?
ella
Moderator

Postprzez szymon1977 » piątek 17 lipca 2015, 22:48

Wystarczy jak zabronicie Szerszonowi wciskania, ze ktos napisal cos, czego nie napisal oraz zamieszczania kasliwych uwag pod adresem innych userow. Objetosc interesujacych Was watkow spadnie o 90%. Tyczy sie to takze Leszka.

Wlasnie! Chyba musze sprostowac jak Szerszon wciska, ze napisalem cos, czego nie napisalem! Dlaczego poszlo do kosza?
szymon1977

Postprzez szerszon » piątek 17 lipca 2015, 22:56

Wystarczy jak zabronicie Szerszonowi wciskania, ze ktos napisal cos, czego nie napisal
Przepraszam najmocniej... podaje zazwyczaj cytaty.
szerszon

Postprzez szymon1977 » sobota 18 lipca 2015, 12:17

ella napisał(a):Może założymy specjalny wątek tylko dla szymona i szerszona?

Skoro powstal to proponuje dolaczyc Leszka wykladniami o tablicach regulujacych predkosc, pierwszenstwo... Szerszon ucieszy sie z towarzystwa.
szymon1977

Postprzez Anett » sobota 18 lipca 2015, 13:09

szymon1977 napisał(a):Wystarczy jak zabronicie Szerszonowi wciskania, ze ktos napisal cos, czego nie napisal oraz zamieszczania kasliwych uwag pod adresem innych userow. Objetosc interesujacych Was watkow spadnie o 90%. Tyczy sie to takze Leszka.

Wlasnie! Chyba musze sprostowac jak Szerszon wciska, ze napisalem cos, czego nie napisalem! Dlaczego poszlo do kosza?
Popieram.
Proszę o wytłumacznie użytkownikowi szerszon tego, że to nie ja zakładałam konta by spamować na forum typu laczek etc. Ten user oskarża mnie o coś czego nie zrobiłam (wystarczy porównać IP). Dodatkowo w tym okresie byłam tu żadko. To co ob wypisuje to pomówienia.
Anett

Postprzez szymon1977 » sobota 18 lipca 2015, 13:36

Moderacja Forum na duzo pozwala osobom o prawidlowych (!?) pogladach. Nie oczekuj, ze Szerszonowi cokolwiek zostanie wytlumaczone.
szymon1977

Postprzez Anett » sobota 18 lipca 2015, 13:44

Dowiedziałam się wczoraj o tym co żekomo wyprawiałam na forum od naszego wspólnego znajomego, który nie ma tu konta. Kto mu powiedział? szerszon. Tylko szkoda, że ja o tym nic nie wiedziałam wcześniej
Anett

Postprzez szerszon » sobota 18 lipca 2015, 15:15

Proszę o wytłumacznie użytkownikowi szerszon tego, że to nie ja zakładałam konta by spamować na forum typu laczek etc.
Kompletnie nie rozumiem o co chodzi... :wow:
Dowiedziałam się wczoraj o tym co żekomo wyprawiałam na forum od naszego wspólnego znajomego,
jedna baba drugiej babie na bazarze..."Żeczywjścje" źródło nie do podważenia... mi znowu jeden znajomy powiedział,że radio Erewań ogłosiło,że na Placu czerwonym rozdają samochody... :lol:
szymon1977 napisał(a):Moderacja Forum na duzo pozwala osobom o prawidlowych (!?) pogladach. Nie oczekuj, ze Szerszonowi cokolwiek zostanie wytlumaczone.
Cieszę się ,że masz w sobie coś z rycerza( zawsze to twierdziłem :wink: ) i bronisz damy swego serca czy tam czego..tylko macie jakieś podstawy ?
Może trochę otrzeźwienia ?
szerszon

Postprzez Anett » sobota 18 lipca 2015, 15:24

Chodzi o żekome konta, spam etc o które mnie podejrzewasz (a raczej twierdzisz, że to ja). Nie mam nic do ukrycia. Najpierw spradza się swoje "tezy" a później oczernia kogoś. Fakt jest taki, że mało na forum byłam (raz na 2-3 dni na chwile, bo uczyłam sie do sesji + siedziałam nad projektem) także nie miałam jak tego zrobić. Tyle w temacie.
Anett

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka