Zlocik/spotkanie Częstochowa 2006-propozycje

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Agawa » piątek 03 marca 2006, 09:14

Ja mam taka cichą nadzieje, że Ci co sie juz zadeklarowali beda na 100% :D
Bo narazie cisza w tym topiku :shock:
Agawa

Postprzez miros » piątek 03 marca 2006, 11:41

hmmm, co ja moglbym powiedziec??? BEDZIE JAK ZAWSZE :twisted: :twisted: :twisted:
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez bodek541 » piątek 03 marca 2006, 11:45

miros nie kracz-zreszta Ci co mi anpisali na priva to sa w 100% pewni przynajmniej tak pisali.
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez scorpio44 » piątek 03 marca 2006, 15:57

bodek541 napisał(a):miros nie kracz-zreszta Ci co mi anpisali na priva to sa w 100% pewni przynajmniej tak pisali.

To się zdecyduj, czy są w 100% pewni, czy tylko tak napisali. :D To dwie zupełnie różne sprawy. A Miros nie kracze, tylko jest realistą i pamięta jak było. Przed poprzednimi zlotami to z 10 osób pisało, że będą na pewno, a potem zninęli i guzik z tego wyszedł. Nie wnioskuj, że będą na 100% z samego faktu, że tak Ci napisali na priva. To Twoja broszka być cały czas ze wszystkimi w kontakcie, tak że działaj i dogaduj z każdym po kolei szczegóły. Bo jak tylko uwierzysz każdemu na słowo, bo powiedział, że przyjedzie, i nic więcej, to naprawdę będzie tak jak zwykle.
Wszystko, co teraz napisałem, to tylko koleżeńska rada.
scorpio44

Postprzez bodek541 » piątek 03 marca 2006, 16:10

To,że u was tak było nieznaczy,że będzie tak u mnie.Ja już sie dogadałem z wiekszością.Nic ponadto nie musze robić a przypomnienia nie zaszkodzą.Widze,że zamiast pomóc to chcesz rozwalić zlot :evil:
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez ella » piątek 03 marca 2006, 16:41

Uważam, że nie ma sensu pisania codziennie w tym wątku nowego posta przypominającego tym co się zdeklarowali. Wystarczy jak przed samym spotkaniem wszystko sie potwierdzi.
ella
Moderator

Postprzez scorpio44 » piątek 03 marca 2006, 16:52

bodek541 napisał(a):Widze,że zamiast pomóc to chcesz rozwalić zlot :evil:

No fajnie... Ja Ci radzę jak kolega koledze co zrobić, żeby było więcej ludzi, a dla Ciebie to jest rozwalanie zlotu. Dzięki. Trzeba se pomagać. :?
scorpio44

Postprzez bodek541 » piątek 03 marca 2006, 17:40

miros napisał(a):hmmm, co ja moglbym powiedziec??? BEDZIE JAK ZAWSZE :twisted: :twisted: :twisted:

A to co jest.Będzie jak zawsze a skąd to wiesz.Ela ma racje.
bodek541

Postprzez scorpio44 » piątek 03 marca 2006, 18:39

bodek541 napisał(a):
miros napisał(a):hmmm, co ja moglbym powiedziec??? BEDZIE JAK ZAWSZE :twisted: :twisted: :twisted:

A to co jest.

Ale to Miros napisał. Nie ja. A poza tym nie napisał nic złego pod Twoim adresem, tylko napisał, co myśli.
scorpio44

Postprzez miros » piątek 03 marca 2006, 20:27

ej bodzio sprawa wyglada tak:
ja tamto napisalem dla smiechu (no ale widac nie trawisz takiego humoru. moze dlatego, ze jestes WIELKIM organizatorem i duma cie rozpiera?)
dalej, scorpio dal ci dobra rade, zebys nie odpuszczal i nie kladl lachy na wszystko, tylko trzymal reke na pulsie, bo inaczej "bedzie jak zawsze"

Ela ma jak najbardziej racje.

ela to ela tamto ela sramto. bodzio co ty sie zakochales w elli czy co? nie to zebym cos mial do elli. tylko tak obserwujac to dochodze do wniosku, ze na tym zlocie liczy sie dla ciebie tylko i wylacznie obecnosc eli. wystarczy przypomniec twoje posty, jak obiecywales, ze oddasz kase elli za przyjazd, ze ja odbierzesz z dworca i w ogole to bys po nia mogl pojechac swoim babolem do warszawy. sorry ale jak widze cos takiego na forum to dochodze do wniosku, ze wszyscy inni sa na zlocie zbedni.

Ja już sie dogadałem z wiekszością

no widzisz my tez, sie wtedy dogadywalismy z wiekszoscia i wszystko bylo cacy... do kilku dni przed zlotem, wtedy nagle ludzie sie wycofywali.

i zrozum KUR.WA raz na zawsze, ze my nie mamy zamiaru rozwalic tego zlotu. wrecz przeciwnie, staramy sie zwrocic twoja uwage, na niektore rzeczy (ktore nie zostaly dopilnowane na poprzednich zlotach) a ty to odbierasz jak jakies ataki.
BTW
z tego co pamietam, to rozwalic zlot chciales kiedys TY. wtedy bylo cacy, robic nam krecia robote, a teraz jak chcemy ci doradzic to sie odrazu rzucasz ze ci zlot psujemy. LOOOOOL, zapomnial wol jak cieleciem byl?

jak juz sie ludzie zaznajomia z moim postem to prosze o jego usuniecie (nie ma sensu straszyc dalej ludzi)
DZIEKUJE
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez bodek541 » piątek 03 marca 2006, 21:04

Ja trzymam ręke na pulsie.Napisałem,że zgadzam sie z elą.twój post z ikonkami diabła już odstraszył ludzi i jak to był żart to był głupi.Wy sie dogadywaliście widocznie na szybko.Jest jeszcze miesiąc czasu.A co Ty myślisz,że ja bym nie napisał ludziom co i jak napisałbym.Wcale ludzie nie są zbędni.Ty sie też zgadzasz lub nie zgadzasz z wypowiedziami.Poprostu napisałeś tak,żeby dogryźć.Chyba wiem co robie.Może u Ciebie jest takie myslenie,że będzie jak zawsze.Widocznie coś było nie tak.Straszysz tylko ludzi i nic nie wnoszisz do tematu twoimi jak dla mnie głupimi żartami.Agawa napisała post a ja odpisałem najpierw gg.Codziennie mam pisać słuchajcie ludzie mówcie codziennie,że przyjeżdzacie bo to jest bez sensu.Agawa przypomniała na gg i to wystarczyło no i napisała tu i przeczytałem.Poprostu z ikonkami diaba twój post był niepotrzebny.Mam nadzieje,że ludzie sie nie zrażą przez to co napisałem bo jak sie zrażą to będe wiedział czyja wina.Zresztą takie rzeczy to sie załatwia między nami na gg albo na pw a nie tu.Jak dla mnie to był głupi zart nic nie wnoszący do tematu.Skoro sie podjąłem organizowania to może zostawisz to Mi.Ja do ludzi których miałeś zaklepanych sie nie wtrącałem i nie pisałem.Skoro u was było jak zawsze to chyba jednak jakaś przyczyna musiała być.Więc poprostu nie pisz głupich żartów.A do wszystkich ludzi którzy sie zadeklarowali napisze i niestety musze przeprosić zażarty i odstraszanie ludzi.Mam nadzieje,że ludzie którzy sie zadeklarowali pominą głupie posty i żarty.Mam nadzieje,że ktoś tu zrobi z tym porządek.Miros na przyszłośc załatwiaj to między nami na priv albo gg bo straszysz ludzi.Bardzo chcesz,żeby ten zlot nie wypalił z twoimi głupimi dowcipami.
bodek541

Postprzez miros » piątek 03 marca 2006, 21:40

NOSZ KUR.WA trzymajcie mnie bo nie wytrzymam. UMIESZ CZYTAC?????? to przeczytaj moj post jeszcze raz.

Miros na przyszłośc załatwiaj to między nami na priv albo gg bo straszysz ludzi

no prosze jaki to bodzio zrobil sie PAN. chcialbym ci przypomniec juz setny raz jak to bylo z poprzednimi zlotami. pamietasz jak chciales nam za wszelka cene uniemozliwic zorganizowanie zlotu? wtedy bylo "jak zawsze" miedzy innymi za twoja sprawa.

twój post z ikonkami diabła już odstraszył ludzi

buahahahha, odstraszyc to co najwyzej moze prowadzenia tej paplaniny dalej.

A co Ty myślisz,że ja bym nie napisał ludziom co i jak napisałbym.

AAAAAAAAAA no chyba ze tak, to przepraszam, WYBACZ o WIELKI panie, ze chcialem ci pomoc.

Poprostu napisałeś tak,żeby dogryźć.

nooooo, a ja to widze tak, ze nie masz poczucia humoru.

Straszysz tylko ludzi i nic nie wnoszisz do tematu twoimi jak dla mnie głupimi żartami.

OJEJ, poplacz sie i poskarz elli

Poprostu z ikonkami diaba twój post był niepotrzebny

j.w

bo jak sie zrażą to będe wiedział czyja wina

no, a ja wiem czyją winą bylo to, ze na ostatnim zlocie bylo malo osob.

Ja do ludzi których miałeś zaklepanych sie nie wtrącałem i nie pisałem

no taaaa, tylko, ze przy okazji zraziles tych co mogli sie zdecydowac i byc moze tych co byli zdecydowani. robiles wtedy niepotrzebny smietnik i wszystk obylo jak najbardziej OK, a teraz jak ktos ci chce doradzic to sie rzucasz i masz do nas pretensje.

jak to był żart to był głupi

Poprostu z ikonkami diaba twój post był niepotrzebny

Jak dla mnie to był głupi zart nic nie wnoszący do tematu

Więc poprostu nie pisz głupich żartów

nie musisz powtarzac tego samego 4 razy, zrozumialem, ze nie masz poczucia humoru, jestes sztywniakiem (albo za bardzo sie przejoles swoja WIELKA rolą) i nie zyczysz sobie takich zartow i wiecej sie to nie powtorzy PANIE.

moglbym napisac tu jeszcze wiele rzeczy ale nie mam juz na ciebie czasu.
dziekuje za uwage i juz sie wiecej wtracac nie bede w twoja organizacje o WIELKI ORGANIZATORZE. na zakonczenie proponuje jeszcze raz przeczytac moj poprzedni post, a zwlaszcza ten fragment:
zrozum KUR.WA raz na zawsze, ze my nie mamy zamiaru rozwalic tego zlotu.....
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez Vella » piątek 03 marca 2006, 22:21

jeeezu, ależ to zachęcająco wygląda...

brawo miros :/
Vella

Postprzez cappricio » piątek 03 marca 2006, 22:31

no wlasnie, chlopaki, nie kloccie sie... jak tak samo ma byc na zlocie, ze sie podzielimy na zwolennikow bodka i zwolennikow mirosa&scorpia to... eee :| chyba spotykamy sie po to, zeby milo spedzic razem troche czasu, pogadac w SPOKOJU a nie w niezdrowej atmosferze... :|
umowcie sie dzien wczesniej na flaszke jakas, a 8 kwietnia ma spokoj byc :twisted: ;P
tylko miros NIE ;P bo ma mnie zgarnąć po drodze ;P no. przemówił kapcioch po przerwie :]
cappricio

Postprzez quatro » piątek 03 marca 2006, 22:32

"
miros"]trzymajcie mnie bo nie wytrzymam.

wytrzymaj do zlotu- ulżysz sobie na miejscu! (':lol:')

A swoja drogą -
przygotuj sie na kłopoty
gdy organizujesz zloty!
kto sieje ze łzami, ten zbiera z radością
23.06.06r- zdane!
quatro

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka