przez Sławek_18 » czwartek 17 kwietnia 2008, 23:44
powiem tak, raz zdarzyło mi się przejechać w ciągu ~doby ~1300km Kraków - Gdańsk Gdańsk - Kraków Powiem szczerze, NIGDY W Życiu już tak nie zrobię BEZ SNU Wyjechaliśmy z Krakowa koło 11 w nocy tam zajechaliśmy przed południem. Poczekaliśmy na gościa od auta (kupowaliśmy auto) około 15 wyjazd bez snu. NORMALNIE porażka, jeszcze jako tako jak było widno to spać się nie chciało. ale jak tylko noc zapadła dojechaliśmy w okolice łodzi, to.... nie wiedziałem/ nie pamiętam/ nie kojarzę jak przejechałem przez łódź. Dopiero na wylocie na Częstochowę Tata mnie PRZEBUDZIŁ, realnie nie wiedziałem co się działo przez przejazd przez Częstochowę. Aż mnie ciarki przeleciały przez plecy....... Potem na już dwupasmówce usztywniliśmy nogi i jechaliśmy równym tempem. TO też była masakra niby próbowałem sie skupić aby nie zasnąć, ale i tak w ostatnich chwilach zjechaliśmy z lewego pasa przed jadącym szybciej samochodem :x NAPRAWDĘ nie polecam jeździć jak sie jest BARdzo zmęczonym i to w nocy, bo naprawdę nie wiesz ani nie poczujesz jak przyśniesz. Ja dziękowałem Bożej opatrzności, że dojechaliśmy w całości..... na Cb mówili, ze kupili sobie Audi i śpią na poduszkach.....Nawet kawa nie pomoże jeśli się jest bardzo zmęczony. Także mat4u jeśli nie czujesz się na siłach to weź drugiego kierowce, albo jedź pociągiem... Bo jeszcze po targach też będziesz zmęczony....
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3