Opracowania dot. kursu instruktora nauki jazdy.

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Opracowania dot. kursu instruktora nauki jazdy.

Postprzez Olin » piątek 02 marca 2007, 10:48

Witam serdecznie.
Czy ktoś z użytkowników forum dysponuje opracowaniami dotyczącymi etapu prezentacji na egzaminie instruktora nauki jazdy ? Niebawem czeka mnie egzamin, a wydaje mi się że ten etap jest najtrudniejszy. Chciałbym się dobrze przygotować ale nie posiadam w tej chwili żadnych materiałów. Z góry dziekuję za wszelkie infornmacje w tej sprawie.
Pozdrawiam.
Olin

moja rada

Postprzez s3uton » poniedziałek 19 marca 2007, 11:50

Moja rada jest taka: zrób to sam. Wiem z doświadczenia. To naprawdę dużo daje, jest trochę pracy, grzebania w przepisach, ale na dobre CI to wyjdzie. Na kursie na instruktora powinieneś był otrzymać gotowe tematy do opracowania. Usiądź i zrób to sam, dużo zostanie Ci w głowie i będziesz znał odpowiedź na każde pytanie kursanta, a jeśli "wykujesz" z gotowca to nic Ci to nie da.
Ja sama siedziałam i opracowałam i bez probelmu zdałam egzamin na instruktora za pierwszym podejściem,a w tej chwili prowadzenie zajęć czy to teoretycznych czy praktycznych, nie stresuje mnie i znam odpowiedzi na pytania kursantów.
Pozdrawiam i powodzenia :D

jeszcze pytanie- a gdzie będziesz zdawał?

posty połączone przez moderatora
s3uton

Powrót do Luźna gadka