Pytanko?

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez BoGo » czwartek 30 marca 2006, 21:03

Panowie!!!!! a może więcej wyrozumiałości??? czy kazdy musi umieć poruszać się po forum? Nie prościej jest odpowiedzieć na pytanie, obojętnie jakie ono by nie było?

Sami Panowie zaśmiecacie to forum prowadząc taką dyskusję.
Radwan odpowiedział i zakończył temat.
ELLA ma dużo racji.

Brak cierpliwości? A szkoda bo:
Cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce są słodkie.
Jean Jacques Rousseau (1712 - 1778)

Mam w takim razie takie pytanie: Co ma zrobić np. instruktor który słyszy setny raz to samo pytanie lub powtarza n-ty raz daną czynność? Też ma odpowiedzieć:
przecież mówiłem to tyle razy, że nie chce mi się już powtarzać?
NA PEWNO NIE!!!

Więcej wyrozumiałości.
BoGo

Postprzez miros » czwartek 30 marca 2006, 23:16

hmmm, no jesli chodzi o instruktora to sprawa wyglada tak:
-on dostaje kase za odpowiadanie setny raz na takie same pytania
-jest nauczycielem
-gdyby nie odpowiadal, to szybko stracilby klientow

wydaje mi sie, ze kiepski przyklad podales.

to moze skasujmy dzial FAQ i wtedy zobaczymy ile dziennie bedzie takich pytan?
wtedy zobaczymy kto bedzie wyrozumialy
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Re: Pytanko?

Postprzez quatro » czwartek 30 marca 2006, 23:49

poloorex napisał(a):Witam . Chciałem sie dowiedzieć od ilu lat można zdawać na prawo jazdy, bo słyszałem ze mozna wcześniej niz po ukończeniu 18 lat/????\

Proste pytanie, pod spodem prosta odpowiedź...a topik ma już 2 strony!
No i jak Was nie kochać?(':roll:')(':lol:')
quatro

Postprzez scorpio44 » piątek 31 marca 2006, 13:45

miros napisał(a):to moze skasujmy dzial FAQ i wtedy zobaczymy ile dziennie bedzie takich pytan?
wtedy zobaczymy kto bedzie wyrozumialy

Ja to najbardziej dziwię się stanowisku Elli w tej sprawie. Przecież sama zawsze się denerwowała, jak forumowicze nie przestrzegają regulaminu, a zadawanie pytań, na które jest odpowiedź w FAQ, jest właśnie nieprzestrzeganiem regulaminu! I ja głównie z tego powodu uważam, że nie powinno się odpowiadać już na pytania typu "od ilu lat prawko?" itp.
scorpio44

Postprzez ella » piątek 31 marca 2006, 14:23

Ja to najbardziej dziwię się stanowisku Elli w tej sprawie. Przecież sama zawsze się denerwowała, jak forumowicze nie przestrzegają regulaminu, a zadawanie pytań, na które jest odpowiedź w FAQ, jest właśnie nieprzestrzeganiem regulaminu! I ja głównie z tego powodu uważam, że nie powinno się odpowiadać już na pytania typu "od ilu lat prawko?" itp.

To nie odpowiadaj. Uważasz, że jak ktoś odpowie to powinnam go zlinczować albo, pouczające privy wysyłać. A może dać mu BANA? Ja nie odpowiadam na takie pytania albo podaję linka i nie tworzę wtedy zbędnych dyskusji.
Padło pytanie, padła odpowiedź to po co ta cała wasza dyskusja? Wybaczasz, że napisał odpowiedź :lol: :lol:
A odnośnie regulaminu jak już sie na niego powołujesz. Twoje posty począwszy od pierwszego nie są niczym wnoszącym do tematu topicu. Nie są odpowiedzią na pytanie. Czyli też łamiesz regulamin.

A jak już jesteśmy przy PV tak jak niektórzy nie korzystają z opcji SZUKAJ to co niektórzy zapominają (nie wiedzą) o prywatnych wiadomościach zaśmiecając forum.
Jeżeli masz coś do mnie to pisz na PV tylko bez wulgaryzmów jak Ty potrafisz :lol: .
ella
Moderator

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka