Dlaczego to forum jest najlepsze-ankieta i uzasadnienie

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Czy to forum jest najlepsze

Tak
23
72%
Nie
5
16%
Nie mam zdanie
4
13%

Liczba głosów : 32

Re: :)

Postprzez scorpio44 » niedziela 05 lutego 2006, 13:25

Polonez napisał(a):Nio np. są inne fajne szaty graficzne forum. Przykładowo pod nickiem sa gwiazdki i w zalezności od napisanych postów ilość gwiazdek się zwiększa tak samo jak status użytkowinka itp. :)

Moim zdaniem to właśnie dobrze, że u nas nie ma rang i statusów, bo wtedy doszedłby kolejny problem związany z robieniem bałaganu na forum - nabijania posty na ilość, żeby zaawansować. ;) :D To nierzadki problem.

Polonez napisał(a):Proponuje , aby Ludkowie którzy mają swoje sprawy nie do końca wyjaśnione np. utworzyli sobie rozmowę ogólną na GG lub w inny sposob się porozumieli a pózniej powiadomili Nas co i jak ;)

Ja bym proponował bez tego powiadamiania. ;) Niech to wszystko odbywa się poza forum ogólnym, bo przykładowo mnie średnio interesują zarówno różne prywatne nieporozumienia, jak i ich rozwiązanie. ;)

Co do Myslovitz i jej postów, podpisuję się pod wypowiedzią Mirosa.
scorpio44

Postprzez bodek541 » niedziela 05 lutego 2006, 15:21

Mialem juz nie pisac.Ja też rzadko wchodze już na forum a coraz rzadziej coś odpowiadam.Wiem,że dużo ludzi może nie zgadzać sie z moim zdaniem bo może sprawiam takie wrażenie chociaż mnie nikt nie zna.Kiedyś przed zdaniem egzaminu pare osób mi pomogło a otuchy dodałą Ella czy wtedy na gg czy telefonicznie i za to dziękuje.Myslowitz jak usuną z bazy to twoje treściwe posty uciekną.Poprostu jak nie masz ochoty to nie wchodź.Zauważyłem też,że tu sie robi towarzystwo wzajemnej adoracji.Jak ktoś coś powie nie tak to już zaraz-wpisz w wyszukiwarke,jest tyle postów.Może ludzie źle formułują zdania.Jak ktoś już tak zrobił to daje sie link i zamyka temat.Mnie to forum też przestaje sie troche podbać ale czytam wypowiedzi z ciekawości.To forum nie jest najlepsze jako ogólne forum to forum jest dobre związane z prawem jazdy.Atmosfere na forum tworzą ludzie a ta sie czasem psuje.nie mówie tu o stałych bywalcach chociaż też oni mają minusy.Człowiek nie jest bez wad
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka