Jak rozwiązać problem z ciągłym odświeżaniem strony wejścia?

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Jak rozwiązać problem z ciągłym odświeżaniem strony wejścia?

Postprzez Syncro » poniedziałek 18 maja 2026, 20:54

Dzień dobry. Mam dziwny problem techniczny na moim telefonie. Wpisuję swój adres e-mail i hasło, klikam przycisk wejścia, strona na moment robi się całkowicie biała, po czym znowu wraca do pustego formularza bez żadnego komunikatu o błędzie. Czy serwery są przeciążone, czy może moje konto zostało usunięte bez uprzedzenia? Proszę o pomoc, bo nie mam pojęcia, co robić.
Posiadane: AM/B
Syncro

Re: Jak rozwiązać problem z ciągłym odświeżaniem strony wejś

Postprzez Syncro » poniedziałek 18 maja 2026, 21:42

Tego typu zjawisko to klasyczny błąd techniczny po stronie przeglądarki internetowej i nie oznacza, że z Twoim kontem stało się coś złego. Kiedy klikasz przycisk i regularne fieryplay logowanie wpada w taką pętlę odświeżania, najczęstszą przyczyną są zapchane pliki cookies lub konflikt starej pamięci podręcznej z nowymi skryptami zabezpieczeń na serwerze. Najszybszym i najbardziej skutecznym rozwiązaniem jest otwarcie witryny w trybie incognito lub po prostu całkowite vyczyszczenie pamięci cache w ustawieniach prywatności telefonu. Możesz też bez problemu spróbować wejść za pomocą innej przeglądarki internetowej lub przełączyć urządzenie z domowego Wi-Fi na dane komórkowe, co wymusi świeże połączenie sieciowe. Wszystkie Twoje fundusze, historia gier oraz aktywne bonusy są bezpiecznie zapisane na głównych serwerach dostawcy, więc po zresetowaniu tych lokalnych danych przeglądarki powinieneś bez trudu odzyskać pełen dostęp do swojego panelu gracza i kontynuować zabawę bez dalszych przeszkód.
Obrazek
Posiadane: AM/B
Syncro

Powrót do Luźna gadka